Şimdi Ara

Üniversite ücretleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar, ben birşey sormak istiyorum şimdi ben Bahçeşehir Üniversitesi PC Müh istiyorum, baktım %50 230 puan falan yaklaşık yıllık 17.000 TL'ye falan geliyor (taksitli) sanırım taksitte 9 ay bu şekilde aylık 1800 falan oluyor. şimdi benim sormak istediğim bazı şeyler var

1- Meslek lisesiyim (PC alanı) diploma kiralama gibi birşey yapabilir miyim yapsam ne kadar alırım
    2- Diyelim burslu girdik %50 falan sonradan arttırmak çok mu zor
    3- Bu taksiti uzun vadeli yapma ihtimalimiz yokmu
    4- Devlet herkese burs veriyormuş geri almak kaydıyla aylık 300 TL falan bu da doğrumu

biraz fazla soru ama bilenler yanıtlayabilirse çok memnun olurum teşekkürler

• Bilgisayar mühendisliğinde diploma kiralamayı ne yapacaksın ki? İnşaatta, gıda da kiralanıyor ama bilgisayar için zor ayrıca kendi mesleğini yapmak varken neden kiralama?

Özel de okuyanlara kredi ve burs yok diye hatırlıyorum belki yanlış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Bilgisayar mühendisliğinde diploma kiralamayı ne yapacaksın ki? İnşaatta, gıda da kiralanıyor ama bilgisayar için zor ayrıca kendi mesleğini yapmak varken neden kiralama?

Özel de okuyanlara kredi ve burs yok diye hatırlıyorum belki yanlış olabilir.

üniversite ücretinde birazda olsa ücreti azaltabilmek amacım, 2 şıkta elendi aylık 1800 ödücez yani

peki burslu girdikten sonra bursu arttırma zormu biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sftkgz

üniversite ücretinde birazda olsa ücreti azaltabilmek amacım, 2 şıkta elendi aylık 1800 ödücez yani

peki burslu girdikten sonra bursu arttırma zormu biliyormusunuz

Daha diplomayı almadan nasıl kiraya vereceksin ki ? Üniversitelerin şartları var ortalama şunun üstünde veya derece yaparsan ücret ödemezsin filan gibisinden bunları araştır. Her bölümde derece yapmak zordur yalnız bunu da unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL TIP ÜCRETLERİ TAM LİSTE
    2 yıl önce açıldı
    Özel öğrencilik hakkında !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.