Şimdi Ara

üniversite transfer konusunda yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yks na gireceğim yaptığım hatalardan dolayı düzgünce ders çalışamadım,isteseydim hertürlü çalışırdım bunu yüzüme vurmayın , merak ettiğim konu şu aldığım puanla bir üniversiteye yerleşip o sene tekrar hazırlansam 1-üniversitede olduğum için bir sıkıntı çıkarmı 2-güzel bir puan alıp tercih yapsam transfer süreci nasıl işliyor ve sorun olma ihtimali varmı 3-ünideki derslere çalışmayıp sadece yks çalışsam bir sorun olurmu , yani ünideki sınavlardan kötü not almaktan bahsediyorum 4-sicilime işleme durumu varmı yani ilerde karşıma çıkarmı mesela şurdan transfer oldu vs.

• Tercih yapıp yerleşirsen ertesi sene okul puanın yarıya düşer. En büyük sıkıntı bu olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Obp kırılır. Ya bu sene kazan ya da mezuna kal napıcaksın üniye gidip erkenden o ortamı bırakamazsın ondan sonra tekrar girme işi zorlaşır irade meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye75

Tercih yapıp yerleşirsen ertesi sene okul puanın yarıya düşer. En büyük sıkıntı bu olur.
    ortalama hessaplarıma göre diploma notu 74 oluyor 0.12 ile mi çarpılıyordu , Yazılım mühendisliği düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.
    sicil derken ilerde işe girerken karşıma çıkarmı anlamında
  • Normalde 0.6 ile çarpılıyor eğer kırık olursa 0.3 ile çarpılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Justinian

Obp kırılır. Ya bu sene kazan ya da mezuna kal napıcaksın üniye gidip erkenden o ortamı bırakamazsın ondan sonra tekrar girme işi zorlaşır irade meselesi
    ailevi meselelerden aynı ortamda tekrar olmak istemiyorum , hedef koyduktan sonra başaracağıma inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Normalde 0.6 ile çarpılıyor eğer kırık olursa 0.3 ile çarpılıyor
    24 puan civarı ediyor ,ben şunu düşündüm bu sene 300 civarı alırsam 24 obp geliyo 324 eğer seneye 400 hedefliyorum yarıya düşünce 412 ediyor kabaca hesapla benim için her türlü kar olarak görüyorum , transfer süreci nasıl işliyor onu bilmiyorum
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    teşekkür ederim , peki transfer süreci nasıl işliyor bir bilginiz varmı
  • Bu sene 44 puan geliyor seneye 22 puan gelecek. Eğer seneye 400 puan alabileceğinizi düşünüyorsanız olabilir tabi. Bence büyük risk önermiyorum kırık obp ile hazırlanan biri olarak.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    teşekkür ederim yardımınız için
  • Hocam 24 obp mi olur en dusugu 30 degilmi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu sene 44 puan geliyor seneye 22 puan gelecek. Eğer seneye 400 puan alabileceğinizi düşünüyorsanız olabilir tabi. Bence büyük risk önermiyorum kırık obp ile hazırlanan biri olarak.
    şuan da kendi durumuma göre bunu mantıklı buldum puan konusunda kendime güveniyorum , peki sizin öneriniz varmı , iyi bir puan alamayıp istemediğim üniversite okumak istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreshnSoft

Hocam 24 obp mi olur en dusugu 30 degilmi ya
    şuanki diploma notu 74 ediyor hesabıma göre , 0.6 ile çarpınca 44 eğer dediğim gibi transfer olunca yarıya iniyor
  • Şimdilik 2 ayı iyi değerlendirin olmazsa mezuna kalın tercih yapmayın hiç. Ya da yazılıma ilginiz varsa projeleriniz vs bau apply a başvurabilirsiniz burs kazanabilirsiniz belki.

• quote:

Şimdilik 2 ayı iyi değerlendirin olmazsa mezuna kalın tercih yapmayın hiç. Ya da yazılıma ilginiz varsa projeleriniz vs bau apply a başvurabilirsiniz burs kazanabilirsiniz belki.
    amacım 2 ayı iyi değerlendirmek ama her ihtmali düşünmek istiyorum , yazılıma ilgim var ama yani sadece ilgi var proje vs. yok
  • Anladım yani yerleşip hazırlanmayı önermiyorum hiç ama siz bilirsiniz

• Yerleşip hazırlanmayı hiç tavsiye etmem ama siz bilirsiniz

• quote:

Anladım yani yerleşip hazırlanmayı önermiyorum hiç ama siz bilirsiniz
    öneriniz için teşekkür ederim o zaman 2 ayı iyi değerlendireceğim , olmassa tercih yapmayıp evde çalışacağım en son çare olarak transfer olayını kullanacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.