arkadaşlar üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. bu yaz staj yapmayı planlıyorum. büyük şirketler staj alımlarını nerden yapıyorlar. internettte pek bişey göremedimde. sitelerindede birşey yazmıyor. bilen varsa yardımcı olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: ngnngn
arkadaşlar üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. bu yaz staj yapmayı planlıyorum. büyük şirketler staj alımlarını nerden yapıyorlar. internettte pek bişey göremedimde. sitelerindede birşey yazmıyor. bilen varsa yardımcı olabilirmi?
valla bizim okulda toplayip bilgi verdiler staj yerini bulmak tamamen bizim sorumlulugumuzda...torpil falan bulcaksib bir yerden stajini yapicaksin tek basia da becerebilirsin belki ama iyi bir yer olmayabilir..cevre lazim oluyor boyle seylerde iste..
çoğu yer staj adı altında para vermiyor galiba
para veren bulmak lazım.Azda olsa para paradır
yine iş başa düştü anlaşılan :/ zorunlu degil bide bizimki nasıl bulucam bakalmm
Ben de seneye için araştırıyorum.Secretcv, elemanonline,kariyer.net gibi sitelere üye oldum.Beklemedeyim şu an.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme