Şimdi Ara

Üniversite sınavları döneminde yalnızlık hissi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçte olsa üniversite sınavlarına bu yıl hazırlanıyorum evde hazırlanıyorum kendi başıma bu zaman kadar sınavlara genelde tek başıma hazırlanmış bir insan olarak üniversite sınavında da aynı yöntemi denicem her neyse bu dönemden önce sevgili diye tabir ettiğimiz kişiden ayrılmıştım yarı yolda bırakıldım da diyebiliriz sonrasını bilirisniz hayatınızda güvendiğiniz size en çok desteği veren kişi gidince ister istemez aradan uzun zaman geçsede o desteği arıyor olabılıyorsunuz yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum cevrem o kızdan sonra çıkmak isteyen kızlarda oldu sınavlar acısından reddetim bir ailem ve bir arkadaşım var şuanda bana destek olan saolsunlarda tek başıma ayakta kalmasını biliyorumda o destek güven denilen yada ne bileyim başka uğraşların boş gelmesi film izlemek oyun oynamak gibi garip yalnızlık hissi yaşıyorum şuanda garip bir şekilde ve kendimi toplarlamak zorundayım bununda bilincinde bir insanım da size içimi dökeyim dedim

• niyeyse songünlerde herkes bu modda. ben dahil. dünyanın eski zevki kalmadımı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

Beyler geçte olsa üniversite sınavlarına bu yıl hazırlanıyorum evde hazırlanıyorum kendi başıma bu zaman kadar sınavlara genelde tek başıma hazırlanmış bir insan olarak üniversite sınavında da aynı yöntemi denicem her neyse bu dönemden önce sevgili diye tabir ettiğimiz kişiden ayrılmıştım yarı yolda bırakıldım da diyebiliriz sonrasını bilirisniz hayatınızda güvendiğiniz size en çok desteği veren kişi gidince ister istemez aradan uzun zaman geçsede o desteği arıyor olabılıyorsunuz yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum cevrem o kızdan sonra çıkmak isteyen kızlarda oldu sınavlar acısından reddetim bir ailem ve bir arkadaşım var şuanda bana destek olan saolsunlarda tek başıma ayakta kalmasını biliyorumda o destek güven denilen yada ne bileyim başka uğraşların boş gelmesi film izlemek oyun oynamak gibi garip yalnızlık hissi yaşıyorum şuanda garip bir şekilde ve kendimi toplarlamak zorundayım bununda bilincinde bir insanım da size içimi dökeyim dedim

ne ağlarsın benim zülfü siyahım
    bu da gelir bu da geçer ağlama
    göklere erişti feryadım ahım
    bir gülün çevresi dikendir, hardır
    bülbül gül elinden ah ile zardır
    ne de olsa kışın sonu bahardır
    daimiyem her can ermez bu sırra
    eyüp sabır ile gitti mısır'a
    koyun oldum ağladım ardısıra
    bu da gelir bu da geçer ağlama"
    1
    bunu dinle sırtını sıvazlar, sezen aksu daha iyi söylüyor bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.