Şimdi Ara

Universite sinavina hazirlananlardan yardim istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan lise 2 ye gidiyorum . Hedefim itu makina muhendisligi.
    Belki ayni okuldan biri vardir diye yazayim okul karsiyaka yamanlar koleji.
    Simdi ben bu yaz yani 10. Sinif bittiginde calismaya baslasam ( cok abartmadan ) itu yu kazannma ihtimalim nedir? Yani demek istedigim itu makina 455 puan bu yuzden 475 fln almam lazim. Bu puan icin simdiden asiri ders calismaya gerek var mi?
    Sayisal derslerde temelim var.

Yardimci olucak kisilere tesekkurler simdiden

• Uplayalim bikac kisi cevap yazsa yeter. Cunku cevremde cok abartiliyor bu universiteler sanki imkansiz mis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsin bence hatta sen bu sene basla.Temelim var diyorsun.İlk1000e bile girersin bu sekilde

• bende elitlerde oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darko Ness

Yaparsin bence hatta sen bu sene basla.Temelim var diyorsun.İlk1000e bile girersin bu sekilde

Anladim hocam zaten bu yil
    Basliyacagim yazin yani 2 ay sonra . Bu kadar erken baslamamin nedeni son yila konular kalmasin istiyorum stratejik olarak dusundugumizde son sene direk deneme cozmeye baslamak daha iyi olur diye dusundum

• şimdi başlasan hepsini çok rahat halledersin. sadece bitirdiğin seneleri (10. sınıfı bitirdin,10. sınıfın konularını) bile halletsen inanılmaz faydasını görürsün son sene. sadece 12. sınıf konuları kaldığında, o konuları okulda görmeden bile halledebilirsin çünkü birçok kişi zaten organiktir türevdir kendileri halleder. çünkü dershane onları sona bırakır ve genelde yetişmez. kardeş sana en büyük tavsiyem YGS YE ABANMA !. en önemlisi lys. lysyi bitirince ygsyi de bitirmiş olucaksın zaten. bu hatayı bende yaptım. full ygs kastım son 2 ay lys yetiştiremedim. sen sen ol önce lysyi bitir. tahmin edemiceğin kadar faydasını görürsün. şimdiden başlarsan yapamıcagın şey yok. arkadaşlarına sakın kulak asma. emin ol itü makina kazanılmıcak bi yer değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teruzor

şimdi başlasan hepsini çok rahat halledersin. sadece bitirdiğin seneleri (10. sınıfı bitirdin,10. sınıfın konularını) bile halletsen inanılmaz faydasını görürsün son sene. sadece 12. sınıf konuları kaldığında, o konuları okulda görmeden bile halledebilirsin çünkü birçok kişi zaten organiktir türevdir kendileri halleder. çünkü dershane onları sona bırakır ve genelde yetişmez. kardeş sana en büyük tavsiyem YGS YE ABANMA !. en önemlisi lys. lysyi bitirince ygsyi de bitirmiş olucaksın zaten. bu hatayı bende yaptım. full ygs kastım son 2 ay lys yetiştiremedim. sen sen ol önce lysyi bitir. tahmin edemiceğin kadar faydasını görürsün. şimdiden başlarsan yapamıcagın şey yok. arkadaşlarına sakın kulak asma. emin ol itü makina kazanılmıcak bi yer değil.

Anladim hocam bu yaz 3 ay ygs fen ve ygs mat calisip 11 baslayinca lys kasmaya baslamayi dusunuyorum tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.