Şimdi Ara

Üniversite sınavına çalışmanın bağımlılık yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle ki artık canım sıkıldığında problemler vs. çözüyorum yani geçen sene istekli değildim ama şimdi çok fena istekliyim. Finallere çalışırken aralarda apotemi problemler çözüyorum. Okulda millet finale çalışıyor ben acil geo çözüyorum bağımlılık yaptı anlamadım bırakınca özlüyorum

• Hocam içimi anlatmışsınız resmen, eşit ağırlık 12. sınıfım ama içinde matematik olmayan bir bölüm yazmak istemiyorum kesinlikle, matematiksiz 4 sene geçer mi ya. Bir de seneye ne olursa olsun yeni nesil soruların bulunduğu bir kitap alıp çözeceğim, yani o problemler düşündürücü sorular varya, her an onları çözmek istiyorum ya, bildiğin bağımlılık yaptı. Endemik yeni nesil geo benzeri geo kitapları bir de :D
  • rotbalat kullanıcısına yanıt
    hocam ben de çocukluktan beri matematiği çok severim çokta eğlenceli ders bence. Ya nedense işe başladığımda falan karekök rutin olmayan problemler alıp çözesim var öylesine böyle bir soruya saatlerimi veresim var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

hocam ben de çocukluktan beri matematiği çok severim çokta eğlenceli ders bence. Ya nedense işe başladığımda falan karekök rutin olmayan problemler alıp çözesim var öylesine böyle bir soruya saatlerimi veresim var :D
    Hiç sormayın hocam harbiden ya :D
  • 5 senedir üni sınavına hazırlanıyorum. dikme indirmeden duramıyorum, şık elemek değer, vermek istiyorum jhhjkhcs kurtulmak lazım ama calculuste çözdüğüm sorudan sıfır sldım kahrolası lopital senden vazgeçemiyorumm dhggtfj
  • İçindeyken hiç güzel olmuyor ama üniye geçince özlerim belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaa aynı ben Sürekli geo parçalayasım var

Bi yandan da bıktım ama. 4 yıl oluyor bitsin artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bitse de kurtulsam kafasındayım inş. istediğim yer olursa bitmiş kitaplarımı ateşte yakıp zevkle izleyeceğim

• " Bağdati almaya calismak Bagdat'ın kendisinden daha mı güzel ne " 4.Murad

• Sinava hazirlanmak bizde huydur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite derslerini görünce sınava hazırlanmak benim gözümde de kolay ve hoş görünür oldu ama şu aralar tam mezun kafasına girdim bunaldım.
  • Üniversitedeyim, gecelerimi geçip test çözerek geçirmeyi özlüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da oyle oldu bir tyt denemesi cozdum, bunaldim. Rahatim artik
    Gecen senenin psikolojisini ozluyoruz galiba. Tek yapman gereken sinava calismak. Simdi yapacak bir suru is var.

• O kadar bağımlılık yaptıysa bari para kazan özel ders falan. Ben öyle yapıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.