Şimdi Ara

Üniversite ortamının farklı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede hiç homojen insan profili yok . Lise ortaokula , ortaokul ilkokula , dershane hepsine benziyor , Üniversite hiçbirine benzemiyor. gerek arkadaşlıklar gerek insanlar gerek öğrenci öğretmen memur ilişkisi olarak. Çoğu kişi hocalarda dahil geliyim gidiyim kafasında birşeyler diretme kültürü yok.

Özelliklede arkadaşlıklar ve sınıf kavramı neredeyse yok. tabiiki dışa dönük ve atik insanlar birbirleri arasında lisedeki gibi hemen arkadaşlaşıyorlar.

Üniveristedeki arkadaşlık ilişkisinin neden lisedeki gibi olmadığı konusunda şu düşünceye vardım.

Lisedeki gibi tek tip sınıf olgusu yok. Mesela lisede kendi gibi olmayan birisinin yanına gidip samimmiyetsiz bile olsa konu açan tipler varken . çoğu kişi birbirleri arasında kişilik farklılıklarını bildiği halde arkadaşmış birbirlerini seviyormuş gibi yapıyor. Üniversitede insanların kendilerinin başkalarından ayıran özellikleri bilmesi daha görünür oluyor. insanlar kendileri gibi olanları seçme eğilimindeler yada yalnız yada sahte arkadaşlıkları tercih etmektense tek başına takılıyorlar. He birde sadece arkadaşlıkları sıra arkadaşlığından ibaret olma durumuda var.

siz ne düşünüyorsunuz

• Doğru.

Üzerine bir şey düşünmüyorum, böyle, ayak uyduruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.