Şimdi Ara

Üniversite Okurken Sınava Girecek Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite okurken veya benim gibi kaydını dondurup sınava girecek olanlar bana PM atabilirsiniz sınavla ilgili her türlü konuda yardımlaşırız. Whatsapp grubu veya facebook grubu falan kurarsa bu işlerden anlayan biri daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 21 Mayıs 2015; 0:07:28 >

• Ben öylesine gireceğim ama kayıtlı iken girersek sorun çıkar mı ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Ben öylesine gireceğim ama kayıtlı iken girersek sorun çıkar mı ki

Sorun çıkmaz da eğer bu sene yerleştiysen okul puanının yarısı eklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

Yok bölümüm Boğaziçi Türk dili ve edebiyatı buna şükür başka bölüm istemem ama türkçeyi falan fullemek için giriyorum

• quote:

quote:

quote:

Yok bölümüm Boğaziçi Türk dili ve edebiyatı buna şükür başka bölüm istemem ama türkçeyi falan fullemek için giriyorum

Ben de Boğaziçi'nde Bilgisayar Öğretmenliği okurken sağlık sorunları yüzünden kaydımı dondurmuştum şimdi tekrar gireceğim. Hazırlık okuyacaksın mısın bu sene? Okuyacaksan haberin olsun "Türk Edebiyatı okumak için İngilizce öğrenilir mi" diye isyan edip bölümü bırakan arkadaşım var Prof'u geçmek kolay değil şimdiden başla çalışmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 22 Ağustos 2014; 15:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serialkiller01

Ben de tekrar giriyorum
    Ailemi kirmamak için Kaydimi yaptiracagim universiteye
    Ama o bolumu hic istemiyorum

İstemiyorsan gitme aileni kırmak önemli değil ilerde daha çok sorun yaşarsın
  • Bende tekrardan giricem kırık obp geriye atacak ama olsun deneriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de Boğaziçi'nde Bilgisayar Öğretmenliği okurken sağlık sorunları yüzünden kaydımı dondurmuştum şimdi tekrar gireceğim. Hazırlık okuyacaksın mısın bu sene? Okuyacaksan haberin olsun "Türk Edebiyatı okumak için İngilizce öğrenilir mi" diye isyan edip bölümü bırakan arkadaşım var Prof'u geçmek kolay değil şimdiden başla çalışmaya.

%35miş zaten İngilizce ama hazırlık okuyacak gibiyim çünkü orta seviye ingilizcem var.Size de geçmiş olsun ve tavsiyeniz için teşekkürler

• Bende varım.Seviyeli bir grup kurulursa bende katılmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende varim beyler

• bende varım aynen facebookta filan grup açsak ya?
  • bende varım. 18 yaşındayım ama askere gitmemek için kayıt oldum öyle çookta istemediğim bi bölüme. bu sene bi daha giricem ciddi çalışıp
  • 22-23 yas arasindayim. Ekonometri okuyorum. Okulu bıraktım sınava hazırlanıyorum arkadaslar. Asagi yukarı 1/1.5 aydır yuksek tempo ile çalışıyorum. Herkes icin hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

%35miş zaten İngilizce ama hazırlık okuyacak gibiyim çünkü orta seviye ingilizcem var.Size de geçmiş olsun ve tavsiyeniz için teşekkürler

Söylemeyi unutmuşum biliyorsun Boğaziçi'nin eğitimi %100 İngilizce. Türk Edebiyatı Türkçe dersini hazırlığı geçtikten sonra 4 yıl İngilizce okuyacaksın. Türkçe dersini İngilizce okumak millet isyan ediyor bırakan birkaç kişi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 30 Eylül 2014; 0:51:12 >

• Aha bu ben oluyorum. :)

• Bende bir teknoloji fakültesinde intibak sınıfında okuyorum bu sene tekrar sınava gircem hep pilot olmak istemişimdir ama tam burslu puanları çok yüksek zaten obp yarıya düşecek :(
  • 3 veya 4. sınıfta olanların puanı kırılmıyor değil mi dostlar ? Kesin bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

3 veya 4. sınıfta olanların puanı kırılmıyor değil mi dostlar ? Kesin bilgisi olan var mı ?

2014'te sınava girip tercih yaptıysan OBP puanı yarıya düşer değilse puan kırılmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

3 veya 4. sınıfta olanların puanı kırılmıyor değil mi dostlar ? Kesin bilgisi olan var mı ?

2014'te sınava girip tercih yaptıysan OBP puanı yarıya düşer değilse puan kırılmaz

Sınava başvurdum ama girmedim. Herhangi tercih falan olmadı hocam yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.