Şimdi Ara

Üniversite Okurken İlk 100 Bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede okurken ilk 100 bursu için hazırlanmak zor olmaz mı? Özellikle de hukuk okurken? Okulun derslerine mi çalışacağız yoksa YKS’ye mi? Yoksa ilk 100 bursu için mezuna bırakmak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 3 Ağustos 2020; 19:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okunan okulun hazırlığı varsa yabancı dilden denenebilir. Ben de seneye yabancı dilden denemeyi düşünüyorum tytyi koruyup. Zaten ham sıralamaya bakılıyor obp de sıkıntı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

Okunan okulun hazırlığı varsa yabancı dilden denenebilir. Ben de seneye yabancı dilden denemeyi düşünüyorum tytyi koruyup. Zaten ham sıralamaya bakılıyor obp de sıkıntı değil
    Benim TYT iyi değil ya

• Ea Say ve Dil den deneyeceğim seneye inşallah Ham da

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    şş hocam her yerde söylemeyelim bu fikri :)

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • online hazırlıkta sözel + edebiyat kasıp ea sözel ve dilden ilk 100 e girmek gibi bir hayalimiz var bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 3 Ağustos 2020; 22:8:9 >
  • hocam tyt iyi degilse ilk 100 olmaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam tyt iyi degilse ilk 100 olmaz zaten
    Tyt koruma olayı mı kilit nokta acaba?
  • burs için mezuna kalınmaz

Maddi ihtiyacın varsa bi yerlerden yaşamını ve okulunu sürdürecek kadar bursu bulursun zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 105 tyt olmadan ilk 100 zor gibi hocam herhangi bir alanda

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    109 tyt, full ydt ile 84 anca geldi hamda. 108'den aşağısı zor.
  • Up

• Hocam ilk 100 kolay değil. Seni tandıığım kadarıyla aşırı kararsız ve ne istediğini bilemeyen bir insansın. Bir fakülteye yerleşirsin ilk 100 için harıl harıl çalışırsın. Eğer olamazsa hem 1 yıl boyunca boşuna kendini paralamış hem de okulunda da 1 yıl çöp olmuş olacak. Sıralaman gayet iyi. Ben de çok üzülmüştüm tytde batırmasam ilk 400deydim diye. Ancak ilk 400e girsem bu sefer de keşke fen yapsam ilk 300 olurdu diye üzülürdüm kesin. Bunun sonu yok. 2k civarında yaptın. Bu sıralamaya muazzam okullar geliyor. Kendine yazık etme, üniversiteye odaklan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Hocam ilk 100 kolay değil. Seni tandıığım kadarıyla aşırı kararsız ve ne istediğini bilemeyen bir insansın. Bir fakülteye yerleşirsin ilk 100 için harıl harıl çalışırsın. Eğer olamazsa hem 1 yıl boyunca boşuna kendini paralamış hem de okulunda da 1 yıl çöp olmuş olacak. Sıralaman gayet iyi. Ben de çok üzülmüştüm tytde batırmasam ilk 400deydim diye. Ancak ilk 400e girsem bu sefer de keşke fen yapsam ilk 300 olurdu diye üzülürdüm kesin. Bunun sonu yok. 2k civarında yaptın. Bu sıralamaya muazzam okullar geliyor. Kendine yazık etme, üniversiteye odaklan
    Haklısınız hocam,ilk 100’den gelen burs çok işime yarayabilir gibi düşünüyorum diğer açıdan.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam sözel için 100 net tyt yeter mi

• hic bilmiyorum ki hocam ertan hocanin sitesinde puan hesaplama var 2020 icin oradan daha net bir sonuca ulasirsin

• Çok kişi düşünüyormuş bunu 😂 103.75 tyt var çok zor gözüküyor ama son 2 3 ay abanmayı düşünmüyor değilim

• herkes mi ilk 100e giriyo sene dh allstar olucak anlaşılan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.