Arkadaslar selam, Universitede okuyan kardesime laptop almamiz gerekiyor. Genellikle dizi-film izleme ve online dersler icin kullaniliyor. Bilgisayari cok yormayacak programlar da kuruluyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? Limitim 6500 TL civarlarinda. Sicak firsatlarda su asagidaki iki linki gordum: Ikincisi icin dusunceleriniz nelerdir? Is gorur mu? Cok tesekkurler. |
Universite Ogrencisine Laptop Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bu bütçeye çıkmışken ryzen 4000 serisi bakmanız lazım bence. 4600TL lik HP olan olabilir. Daha kaliteli bir şey istiyorsanız ThinkPad bakabilirsiniz
14 inç ekran yetecekse bu çok iyi olur
https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar
15.6 inç derseniz bu
-
Cok tesekkurler. İlk urun icin, urun bulunamadi diyor. İkinci urun cok yuksek performansli olmaz mi universite kullanimi icin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YGACok tesekkurler. İlk urun icin, urun bulunamadi diyor. İkinci urun cok yuksek performansli olmaz mi universite kullanimi icin?
Sunu alabilirsiniz o zaman. İyi indirimde. Bu normalde 6000 falan olması lazım piyasaya göre.
-
Tesekkurler. Bu bilgisayari aldim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X