Şimdi Ara

üniversite öğrencisi olarak parasız gezmek bu bır dramdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi üniversite öğrencisiyim ailemin yanında seçtim üniversiteyi nedeni de belli zaten babam aşırı cimri bana verdiği para ile il dışında okumak imkansız gibi bir şey gibi.aylık 220 tl ye talim etmek zorundayım.bu para ile otobüs masrafı+telefon tl si+öğlen yemegi+kırtasiye not masrafı bu masrafları da karşılamak zorundayım ve geriye 70 lira civarı bir şey kalıyor hatta bu ay param yok bile diyebilirim.düz hesap 70 lira kalıyor ama kalmıyor arkadaşlar özellikle not masrafı çok zora sokuyor beni.parasızlık yüzünden arkadaşlarımla bir sosyal hayatım da olamadı hep kaçtım onlardan.ha durumunuz yok diyebilirsiniz ama 4k dan fazla aylık eve gelen bir para var gidip yüklü döviz,altın alır,hatta gider yüklü miktar bağış da yapar ama ben istedim mi vermiyor arkadaşlar.haftasonları bir kulübe katıldım haftasonu dağ yürüysü yapıyorduk aylık 4 defa gitsem yaklaşık 80 lira masraf çıkıyor ve bu parayı babamdan istemek bile babama koyuyor sanırım.ciddi söylüyorum dün zam istedim yok paran fazla(!) yok bu alıncak(dediği 200 liralık bir şey) yok böyle yok şoyle dalga geçmesi de biberi tuzu oldu gittim duvarlara vurdum sinirden geldi efendice istesen 5.000 (!) bile veririm dedi bugun gittim efendice istedim inanın 300 tl istedim çok bir şey de istemedim bir kahır bir kahır en son ev karıştı vazgeçtim.annem de bir dengesiz babam da al birini vur ötekine ittim arkadaşlar keşke sadece konu para olsa basit şeylerden bile büyük kavga çıkıyor günah olmasa bu berbat hayat son vericem artık hayattan da zevk almıyorum

• Part time çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi burs da almıyosun herhalde..işin zor öyleyse kardeşim.

• onu da düşünüyorum da cuma-cm-pazar günlerim boş nerelerde çalışabilirim ki?
  • part time iş
  • hocam babamın maaşı yüksek geliyor zamanında girmiştim iyi de puan almıştım ama çıkmadı
  • Okurken param yoktu şimdi işe girdim param var ama hayatımda değişen bir şey yok öğrenci halimle aynıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehre bağlı olarak eğer büyükşehirde isen daha kolay iş bulman, çoğu part-time çalıştıracak yer cuma cumartesi istiyor zaten cuma cumartesi orda çalış misal odtünün civarında yüzüncü yıl mahallesinde barlar var akşam 7 sabah 3 veya 5 yoğunluğa bağlı, günlük 60tl. 2 gün çalış 120x4 = aylık 480 TL. part time kim alsın deme çünkü part time in olayı zaten çok vasıf gerektirmeyen işleri öğrenciler yapsın eli para görsün diye açılan işlerdir. git şansını dene
  • Not masrafını çıkar. Git derslere not tut.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    bu dönem10 dan fazla dersim var ve hocaların bir kısmı zorunlu kıldı ve bir kısmı da bir ders saatinde 30 sayfa işleyen hocalar not tutmaya kalkarsan ders dinleyemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Not masrafını çıkar. Git derslere not tut.

Not tutulur mu yav ben yemek yemem yine satın alırım

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Müstahak o zaman size not parası.

• öğrencilik başlı başına en sevmedigim , berbat birşey zaten.Bitsede kurtulsak az kaldı
  • Babana cok pis ayar oldum. Git kendin calis biraz birikim yap uzaklas ailenden. Ogrenci olup calismayan insanları anlamiyorum zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı büyük marketler ve alışveriş merkezleride part time çalışan alıyordu hala öyle mi bilmiyorum bar gibi yerlerde çalışmanı tavsiye etmem.

• Kyk ya başvur diyecem de onun da zamanı geçmiştir. Burs olmasa da krediyi herkese veriyorlar diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.