Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE MEZUNLARINA ufak BİR SORU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son senemi çalışarak geçirmeyi planlıyordum ancak şöyle bir olanak doğdu; eğer son sene 2 dönem boyunca 7'şer kredi alıp rahat rahat calısmak yerine ikisini bir dönemde 14 kredi olarak alırsam -ki bu çalışamamam anlamına geliyor dersler ağır- yani 1 dönem önce mezun olursam (haziran yerine ocak) benim için daha mı iyi olur sizce?

Her açıdan yanıtlarınızı bekliyorum

• İmza ne is ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Eskiden Bilkent'te okuyordum, unutmuşum kaldırmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8

Eskiden Bilkent'te okuyordum, unutmuşum kaldırmayı.

Neden Bogazici Universitesine gectiniz?Bilkentin egitimi kotu mu?
    Not:Amacim sizi sorgulamak degil.İstediginiz yerde okursunuz.Sadece merak ettim.

• Eğitimi çok güzel de imkan varken başka bir güzelliği de tadayım istedim He bir de İstanbulluyum, bunun da etkisi büyük
  • quote:

Eğitimi çok güzel de imkan varken başka bir güzelliği de tadayım istedim He bir de İstanbulluyum, bunun da etkisi büyük

Cevapladigin icin tesekkur ederim.İyi aksamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar öğretmenliği mi okuyorsun ? İsmin de tanerdi sanırım.
  • öğrenciliği mümkün olduğu kadar uzat sen.erken bitirme,normal bir şekilde bitir bir yandan da çalış olanak o şekildeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

öğrenciliği mümkün olduğu kadar uzat sen.erken bitirme,normal bir şekilde bitir bir yandan da çalış olanak o şekildeyse.

işin sosyal kısmı kadar tecrübesiz mezun olmak yerine (0 değilim gerçi de) 1 yıl parttime çalışarak mezun olmak da daha tatmin edici sanırım?
  • quote:

quote:

öğrenciliği mümkün olduğu kadar uzat sen.erken bitirme,normal bir şekilde bitir bir yandan da çalış olanak o şekildeyse.

işin sosyal kısmı kadar tecrübesiz mezun olmak yerine (0 değilim gerçi de) 1 yıl parttime çalışarak mezun olmak da daha tatmin edici sanırım?

kesinlikle.işverenler tecrübesiz aday aradıklarını belirtseler dahi,mülakat esnasında geçmiş tecrübelerini soruyorlar.bu da +1 puan demek oluyor.ben şu an o tip bir durumun acısını yaşıyorum mesela.canlı örnek karşında.hayata atılmak için acele etme zaten okulun uzamamış,rahat rahat bitir okulunu hemde tecrüben olsun.

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle.işverenler tecrübesiz aday aradıklarını belirtseler dahi,mülakat esnasında geçmiş tecrübelerini soruyorlar.bu da +1 puan demek oluyor.ben şu an o tip bir durumun acısını yaşıyorum mesela.canlı örnek karşında.hayata atılmak için acele etme zaten okulun uzamamış,rahat rahat bitir okulunu hemde tecrüben olsun.

Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.