Şimdi Ara

universite ikinci ogretime gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birinci ogretimim arkadaslar 2. Ogretime gecebilirmiyim suan hazirlik var ikinci ogretimde hazirlik yok direk 1 den baslama olanagi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogrenci islerine sorsan sana net bilgi verir. Ama olmuyor diye biliyorum en azindan sene sonuna kadar sonra merkezi yerlestirme ile yatay gecis yapicaksin ikinci ogrenime. Bence hic gerek yok bosuna para vermis oluyorsun univ bittiginde is hayatinin erken kalkma durumuna da adapte olman zor olur.

• Bende koü inşaat muh. Ikinci öğretim yazacağım direk erken kalkmak istemiyorum artık 15 yıldır erken kalkıyorum hala alışamadım

• Ortalama bir unide pc mühendisliği için kaç saat ders olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Ogrenci islerine sorsan sana net bilgi verir. Ama olmuyor diye biliyorum en azindan sene sonuna kadar sonra merkezi yerlestirme ile yatay gecis yapicaksin ikinci ogrenime. Bence hic gerek yok bosuna para vermis oluyorsun univ bittiginde is hayatinin erken kalkma durumuna da adapte olman zor olur.

sevgili bağyan askerde hizaya gireriz dert etmeyin
  • Ben iö okuyorum ve 1.Öğretime geçmek için can atıyorum diyebilirim.İö okumanın tek iyi yanı uyku başka bir şey yok.
  • İkinci öğretim candır ama boşuna geçip harç ödemek zorunda kalma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul erken biter en azindan hazirlik bosuna okuyorum ikinci ogretimde hazirlik yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.