Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE İÇİN YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, ben lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum bu yıl staj göreceğim 3 gün 2 gün okul olacak ve ben dershaneye de gitmek istiyorum dün dershanedeki beyle görüştük bana ygs1den kendi bölümüm üzerinden bir yere gitmemi önerdi araştırdım
    Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bu bölüm sanırım biraz kodlama üzerine yazılım vs yani benim kod yazmam o kadar iyi değil ve aşırı sıkılıyorum o yüzden lise 3.sınıfta ağ işletmenliğini okudum router ve switchler ile ilgilenmek çok daha hoş. Bir de Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bu bölüm var bunu da araştırdım ama ne yaptıkları hakkında bir bilgiye ulaşamadım sanırım o kadar da iyi bir şey değil. Mühendislik vardı kafamda ama o da mf-4den aldığı için kazanmam sanırım biraz zor. Hem staj hem okul hem dershane ağır olacak çokça ve dershanedeki görevli bey bana ygs1den girersem haftada 16 saat mf-4den girersem haftada 20 saat geleceğimi söyledi hafta sonları neyse de hafta içi 6 saat ayarlayabilmem sanırım çok fantastik. Yani ne yapmalıyım bana bir öneride bulunun lütfen :( Bilgisayar üzerine devam edersem daha çok sahada çalışmak istiyorum ben yani yazılım pek bana göre değil

• UP UP

Not : Teknik lise mezunuyum.
  • 4 yıllık bir şey kazanmak istiyorum yani kafamda o var. 2 yıllıklarda da düzgün yerlerin olduğu pek söylenmiyor, aklımda sadece bilgisayar da yok yani geleceği olan bi meslek istiyorum okuyup açıkta kalmamak için. Ama şundan eminim ki yazılım bana göre değil

Bu sene staj-okul-dershane 3lemesini çok güzel şekilde yürüttüm çok da eğlendim. Yerleştirme puanıyla ygsde 40k'yı gördüm, yabancı dilde 17bini gördüm, sözele de girmiştim 45k geldi o da.

Akdeniz Üniversitesini kazandım 4 senelik kendi bölümümü. Tembelsen "olmuyor ya" diyerek 2 seneliği kafana koyabilirsin her meslek liseli gibi. Ama hayalim var yapacağım dersen 4 seneliğe odaklan ve kazan. Bu kadar basit.

Not: Sadece 12. sınıfta çalıştım.

Orijinalden alıntı: eskifukara

Nereye yürümüyor? Adam gibi çalışırsan bal gibi de yürüyor.

Bu sene staj-okul-dershane 3lemesini çok güzel şekilde yürüttüm çok da eğlendim. Yerleştirme puanıyla ygsde 40k'yı gördüm, yabancı dilde 17bini gördüm, sözele de girmiştim 45k geldi o da.

Akdeniz Üniversitesini kazandım 4 senelik kendi bölümümü. Tembelsen "olmuyor ya" diyerek 2 seneliği kafana koyabilirsin her meslek liseli gibi. Ama hayalim var yapacağım dersen 4 seneliğe odaklan ve kazan. Bu kadar basit.

Kaç yaşındasın sincap arkadaşım bilmiyorum ama ben 2010'da liseden mezun oldum, benim mezun olduğum dönemde katsayı olmasına rağmen Akdeniz Fizik bölümünü kazandım sonra da bıraktım. Sayısal bir bölüme girince meslekten aldığın matematik yetmiyor sana, türevler integraller meslek lisesinde verilenin kat ve kat daha zoru oluyor. Girebilirsen zaten anca ygsden girebilirsin. Lys'den sayısal bir bölüme gir de görelim nasıl okuyacağını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakı-Balık

quote:

Orijinalden alıntı: eskifukara

Nereye yürümüyor? Adam gibi çalışırsan bal gibi de yürüyor.

Kaç yaşındasın sincap arkadaşım bilmiyorum ama ben 2010'da liseden mezun oldum, benim mezun olduğum dönemde katsayı olmasına rağmen Akdeniz Fizik bölümünü kazandım sonra da bıraktım. Sayısal bir bölüme girince meslekten aldığın matematik yetmiyor sana, türevler integraller meslek lisesinde verilenin kat ve kat daha zoru oluyor. Girebilirsen zaten anca ygsden girebilirsin. Lys'den sayısal bir bölüme gir de görelim nasıl okuyacağını.

İlgim olsaydı girerdim, ama sayısal bölümlere ilgim yok. Arkadaşlarım var TM'den güzel bölümler kazandılar. Dediğim gibi çalışırsan oluyor.Amma 1 sene amma 2 sene.

• Mühendislik halim var benim mf4ten girildiği için aşırı ileri seviye arkadaşım matematik vs. Şimdiye kadar görmedim o kadar ileri seviye matematik yani o yüzden sadece hayal olarak kalicak gibi. Ancak dediği gibi ygs ile girebilirim sanırım deniycem şansımı yine de ama çok zor. O yüzden dersanede de sadece ygsye gideyim diyorum başka bi tavsiyesi olan var mı? Iki yıllık mı okusam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jonibıravo

Dostum iki yıllık dış ticaretin onu açık mı? Yani nereye kadar gidebiliriz ve sen ygsden mi girdin? Netin ve sıralaman ne?

kesinlikle burdakileri dinleyip 2 yıllık gitme kesinlikle lise mezunu =2 yıllık üni mezunu hic bir fark yok
    eğer gerçekten evinde oturup kafanı kitapdan kaldırmazsan yaparsın açığın çok ama kapatabilirsin
  • Bende meslek lisesi çıkışlıyım.İlk sene staj zamanı dershaneye gittim ve ygs de neredeyse barajı geçemiyordum.Ama hiç çalışmadım, çalışamadım doğrusu.Neyse mezuna kalmaya karar verdim.Hırs yapıp dershaneye gitmeyip evde dershaneden kalan kitaplarla hazırlanacağım dedim.Bu sene SDÜ ilahiyat fakültesini kazandım.Karar senin dershaneye gideceksen çok çalışmalısın yoksa verdiğin paraya yazık olur.

Orijinalden alıntı: jonibıravo

Arkadaşlar merhabalar, ben lise son sınıf öğrencisiyim meslek lisesinde okuyorum bu yıl staj göreceğim 3 gün 2 gün okul olacak ve ben dershaneye de gitmek istiyorum dün dershanedeki beyle görüştük bana ygs1den kendi bölümüm üzerinden bir yere gitmemi önerdi araştırdım
    Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bu bölüm sanırım biraz kodlama üzerine yazılım vs yani benim kod yazmam o kadar iyi değil ve aşırı sıkılıyorum o yüzden lise 3.sınıfta ağ işletmenliğini okudum router ve switchler ile ilgilenmek çok daha hoş. Bir de Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bu bölüm var bunu da araştırdım ama ne yaptıkları hakkında bir bilgiye ulaşamadım sanırım o kadar da iyi bir şey değil. Mühendislik vardı kafamda ama o da mf-4den aldığı için kazanmam sanırım biraz zor. Hem staj hem okul hem dershane ağır olacak çokça ve dershanedeki görevli bey bana ygs1den girersem haftada 16 saat mf-4den girersem haftada 20 saat geleceğimi söyledi hafta sonları neyse de hafta içi 6 saat ayarlayabilmem sanırım çok fantastik. Yani ne yapmalıyım bana bir öneride bulunun lütfen :( Bilgisayar üzerine devam edersem daha çok sahada çalışmak istiyorum ben yani yazılım pek bana göre değil

Stajda bol bol bos zamanin olacak ders calisirsan halledilmeyecek sey yok

• Çok sağolun beyler. Ygsye öncelik verip lysyi de kazanmaya çalışıcam ne kadar hayal g görünse de biraz götü sıkıp çalışıcaz yapıcak başka bişey yok. 2 yıllık istemiyodum zaten

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.