Şimdi Ara

Üniversite için Ukrayna'ya gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soruyu ciddi soruyorum tamam ülke güzel falan fişman

Fakat eğitimi nasıl sizce? Ukraynaca ve rusça benziyormuş sanırım. Bu dilleri öğrenmek bize katkı sağlar o konuda bir şüphem yok.
    Ben TM bölümü öğrencisiyim. Gidersem işletme , uluslararası ticaret vs gibi bir bölüm okuyacağım.
    Ne diyorsunuz ?

NOT = Burdaki sıralamam 130-180k civarı gelecek. İzmir'de yaşıyorum muhtemelen burda bir Üniversite okurum eğer yurtdışına gitmezsem. (Türkçe bölüm)

• Savaş var orada ne olacağı belli değil gitme derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi bilmem ama başka şey için gidilebilir

• Anladım. Aslında Rusya'yı düşünmüştüm ama zaten son zamanlar malum çok kızıştı ortalık.
    Fakat Ukrayna da ortalık çok kötü değil sanırım Rusya kadar. Yine de tereddüte düşürüyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hm Ok

Anladım. Aslında Rusya'yı düşünmüştüm ama zaten son zamanlar malum çok kızıştı ortalık.
    Fakat Ukrayna da ortalık çok kötü değil sanırım Rusya kadar. Yine de tereddüte düşürüyor insanı

Kızışık olan Rusya değil Ukrayna.Ruslar ortamı gerenler. Rusya, Ukrayna'nın doğusunda ki topraklarda(Donetsk ve Luhansk) ve Kırım'da isyan çıkarttı. Kırım'ı bir şekilde ilhak etti fakat diğer cephede işler baya sert geçiyor. Bildiğin sıcak savaş var Ukrayna'da.
  • oradaki savaş bizim doğudaki gibi. Usta ne kadar mal oluyor? ne gibi şartlar var?

• Ukraynada savaş varda Türkiyede yok mu sanki? hem merak etme bütün ülkede savaş yok belli bir kısımda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende düşünüyorum lisede dış ticaret öğrencisiyim

• Ukrayna'da yaşanan savaşın bizde ki ile zerre kadar benzerliği yok. Bilmeden araştırmadan yok bizim ülkemizde de savaş var. Doğuda ki ile aynı o savaş diyenler bilgisizliğiniz ile insanları yanlış yönlendirmeyin

Üniversite için Ukrayna'ya gidilir mi?

Resimde ki kırmızı yerler direk Rus ayrılıkçılara ait. Ukrayna oralarda resmiyette hakim yani vali, kaymakam, doktor, polis hiçbir devlet memuru oralarda bulunmamakta. Uzun lafın kısası Ukrayna Hükümeti ve ordusu orada her şeyini yitirmiş durumda. Şimdi size sorum neresi Güney Doğuya benziyor bunun ? PKK'nın güneydoğuda ne zamandan beri tankı var ? Hangi zamandan beri PKK doğuda kendi hükümet binasını kurdu ?

Olayı fazla büyütüyorsun Kiev'de falan savaş yok diyenlerede, el memlekette NATO ile Rusya birbirine girdimi ne yapacaksınız ? Tek bir kıvılcımda dünya birbirine girecek haberiniz yok.

• Hocam onu bunu bilmem ama üstteki arkadasin haklılık payı var. Orda PKK gibi bir örgüt değil bildiğiniz savaş var. Youtube a Ukrayna iç savaşı yazarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

• başka bir ülkeye gitmeni tavsiye ederim. rusya olabilir. rusça öğrenmen müthiş olur ama ukraynaca biliyom dersen takmazlar seni.
  • Ukraynanın doğusu sıkıntı batısı burdan güvenli. Sıralaman kötüyse, babanin durumu iyiyse gidilir. Ama seneye calisip iyi biyer kazan derim. Ne kadar denklik olsada rusya ukrayna diplomaları Türkiyede çok değerli değil

• sallamaya gerek yok. Kiev de düzenli olacak bombalar patladığınıda duymuyoruz.

https://liveuamap.com/

• git kurtar kendini burda ölmen daha olası tabi evden çıkmadan üniyi bitireceksen ölmezsin ama orda gününü gün edersin ölürsen de öl :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.