Şimdi Ara

Üniversite İçin Türkiye Mi İngiltere Mi Almanya Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyaya gittim gezdim güzeldi ama çok ırkcılarmıs 2 sınıf vatandas olmak istemiyorum + almanca zor. Iyi yani ucak bileti ucuz amcam ve kuzenlerim orada.
    İngiltere akraba tanıdık vs yok ingilizceyi 2 senede öğrenirim ama sterlin degerli ailem 200 sterlin hadi bilemedin 300 sterlin yollayabilir aylık bende part time 450 500 sterlin kazansam 800 sterlinle gecinmek zorundayim.
    Turkiye en az 50 60 70klik bi araba aldiririm calisma sıkıntım olmaz 1500 1800 lira aylık para gecer elime. Kafa dengi arkadasim olursa avrupa amerika gezebiliriz. 2 sinif vatandas olmam kendi ulkem olur. yurtdisinda master vs yapmak istersrm yapabilirim dis hekimligi okursam elime en az 5k para gecer aileme bakma sorunum yok 5k nin hepsi bana kalir ev araba hepsini ailem Allaha sukur karsilayabilir.
    Herkes Turkiyede okuman daha iyi diyor banada oyle geliyor yurt disina gitsen asla onlar kadar akici dilin olmayacak 2 sinif vatandas olacaksin Turkiyede kebab para sıkıntım araba sıkıntım olmayacak 5k az para degil karında 3k alsa 8k turkiye sartlarinda iyi para istanbuldaysan luks guzel bir evin araban varsa 8k cebine kaliyorsa rahat yasarsin onu gectim unideykende iyi arkadaslar olursa arabayla dogu guney kuzey turu herturlu seyi yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorumu la bu :)
  • niye türkiyede 1800 verip ingilterede 200 sterlin veriyorlar? (800 lira)
  • Okuma

• Soru mu bu? Tabiki Türkiye
  • İngiltere aşırı pahalı bence. Almanya daha mantıklı
  • CANIM TÜRKİYEM

soracağın soruyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa mı Çin mi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de lisans oku.

Ylsy ile yurt dışında yüksek lisans yap. Masraflarını devlet karşılıyor. Lisans süresince de İngilizce'ye ağırlık ver. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD git. Her milletten insan var. 2.sınıf muamele görmezsin.
  • Adam okumaya mı gidiyor tatile mi belli değil arabaya takmış kafayı mantıklı bi şey bekledim herif eğitime ittiri çekmiş çoktan derdi araba sadece

• Türkiye tabi

• Almanya'da burnun surunur okul bitene kadar.Tr'ye benzemez 3 yillik muhendisleri millet 7 yilda bitiriyor.Araba maraba unut sen gezmeyi

Hayatina 5 yil pauze vericem meslek sahibi adam olmak istiyorum dersen gel

• Konu csb
  • Nasıl bir nesil yetişiyor yahu. Şu konuşma tarzına, fikirlere bak. Rezillik.
  • Parasıyla diş hekimi olacağını sanan ergen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Almanya'ya sempati gösterenlerdenim. Gitmek istediğim bir yer fakat

İngiltere şu durumda daha iyi bir seçenek olabilir. İngiltereden sonra istediğin heryeri turlarsın diye düşünüyorum. Almanya'ya gidersen sonrasında İngiltereye uğrayacağını düşünmüyorum.
  • muş
  • Kardeşim ciddi ciddi cevap vereceğim, lisansı Türkiyede okumanı şiddetle tavsiye ederim zaten o sırada yurtdışı ilişkilerini geliştirirsin elbette ki dünyaya açık olmalısın ama daha lisans aşamasından yurtdışında okumak seni başka birisi yapar, bu kültür ile olan bağını iyice koparır duruma göre kendi insanını aşağılık görürsün veya bu ülke için birşey yapmak istemezsin yapmazsın bireysel hayatını kurar mis gibi yaşarsın vs.. başka şeyler de var. İmkanın olursa erasmusa başvurursun bir görürsün, farklı burs imkanlarıyla da yurtdışında projelere katılabilirsin aktif birisi olursan, bunun dışında yüksek lisans için yurtdışına gidersin orada 2 yıl uzatırsın 3 yıl çalışma yaparsın daha iyi daha sağlıklı gözlemleme yaparsın. Bu yaşlar bu üniversite dönemi kişilik ve karakterin oturduğu dönemdir bunu sakin kafayla bir düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.