Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE İÇİN İLK SENE YURT'MU EV'Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite de ilk sene için yurt mu tavsiye edersiniz yoksa ev' mi
    Liseyi beraber okuduğum arkadaşım gel ev tutalım diyor güvendiğim bir arkadaşımdır böyle bir fırsat varken ev tutmalıyım ilk seneden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Çur -- 23 Şubat 2014; 13:35:53 >

• Yurt bence
  • tabi ki de yurt,önce ortamı şehri tanı,arkadaş seç çünkü ilk zamanlarda tanıdığın insanların hepsiyle mecburiyetten takılacaksın zamanla kafana göre arkadaş bulacaksın o yüzden ilk tanıştığın insanlara eve çıkarsan büyük ihtimal sene sonunu göremeden sorunlar çıkıp evden ayrılmak zorunda kalırsın
  • yurt çünkü önce bi çevreni tanıman lazım yurtta kalırken kafa dengi arkadaşların olursa onlarla çıkarsın
  • kesinlikle yurt.
  • İlk yıldan eve çıkmamalısın. Eve çıktığın insanları çok iyi tanıman lazım. Ev çevirmek de kolay bir şey değil. İkinci yılda çıkarsan yanına iki kişiden fazlasını alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce yurt sonra tek başına ev
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt ama iyi araştır yurdu, önceden kalanlara falan sor.
  • Liseyi beraber okuduğum arkadaşım gel ev tutalım diyor güvendiğim bir arkadaşımdır böyle bir fırsat varken ev tutmalıyım ilk seneden ?
  • Yurtta sakin kalma bak sakin diyorum. Ben aylik 1000 tl veriyorum yurda o bile berbat. Sorumluluk alabilecegini dusunuyorsan ev kraldie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt hatta devlet yurdu çünkü ilk yıldan bir sürü bölümden bir sürü farklı insan tanırsın 1 dönem kalsan bile yeterli olur.
  • liseden arkadaşınsa eve çıkılabilir aslında ilk seneden.
    ama yurtta kalmak ayrı bir avantaj ve deneyim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 23 Şubat 2014; 15:36:11 >
  • ilk sene yurt ikinci sene evde kalan biri olarak söylüyorum. okulun kendi kampüsünde yurdu yoksa ev, eğer varsa yurt.
    Yani başka yurtlara gitme özel vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

Yurt hatta devlet yurdu çünkü ilk yıldan bir sürü bölümden bir sürü farklı insan tanırsın 1 dönem kalsan bile yeterli olur.

bu adam kesinlikle çok haklı! 3-5 insanla üni hayatı sıkıcı reis, kendimden biliyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.