Şimdi Ara

üniversite hakkında bilgisi olan !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorum olacak okuldan mezun olduktan sonra dönem içerisinde üniversiteden çıktı kağıdı alınır mı??

• Alınır.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Yani herhangi bi sorun filan olmaz değil mi dönem başladı filan diye. Çünkü ben yaz okuluna gittim ama notum hala işlenmedi otomasyona malüm okullarda açıldı. Herhangi bir sıkıntı çıkarmazlar değil
  • Hayır, çıkmaz. Sonuçta işgüzar bir memura denk gelsen bile, dekan ya da yardımcısı ile görüşüp aynı gün içerisinde belgeyi alabilirsin. Sonuçta, diploma kadar çetrefilli ve imza gerektiren bir belge değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Hayır, çıkmaz. Sonuçta işgüzar bir memura denk gelsen bile, dekan ya da yardımcısı ile görüşüp aynı gün içerisinde belgeyi alabilirsin. Sonuçta, diploma kadar çetrefilli ve imza gerektiren bir belge değil.

hımm anladım teşekkür ederim. Çok şükür mezun olduk bir de böyle saçma sapan bi sebepten dolayı git sömestır tatilinde gel al demesinlerde
  • Öyle birşey diyemezler. Sonuçta siz askere gidecek de olabilirsiniz. Öyle bir durumda, size belge vermeyecek değiller ya. İşgüzar memurlara dikkat etmeniz ve işinizi de takip etmeniz yeterli olacaktır.

Hangi üniversite?
  • Kahramanmaraş Sütcu Imam universitesi siz? peki tesekkurler dikkat ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.