Şimdi Ara

Üniversite Gerçekleri(Deneyimlerim,Gözlemlerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle konuyu açmamın sebebi; üniversite hakkında objektif olarak siz liseli arkadaşları bilgilendirmek, üniversiteli arkadaşlarımızın eklemeleriyle güzel bir konu oluşturmaktır.Başlıyorum.

Ülkemizin sayılı denilebilicek bir üniversitesinde 1.5 seneden beri mühendislik fakültesi öğrencisiyim.2. öğretimim ve aile yanında kalmaktayım.

-Konumuz:Kızlar teklif ediyormuş! , Mühendislik okuyosanız böyle bir ihtimal yok denecek kadar azdır.Diğer kız populasyonun çok olduğu fakültelerde de bu oran çok düşüktür.Yani yine ilk adımı sen atmak zorundasın.

-Konumuz:Hoca Bana Taktı! , Nerdeyse her üniversitelinin ağzından düşmeyen bir laf.Bu olay bir şehir efsanesi gibi birşey.Hocanın hiç işi gücü yok sizle uğraşıcak.Hiçbirinin umrunda değilsiniz.Adınızı, soyadınızı büyük bir çoğunluğu bilmiyor.

-Konumuz:İlk Arkadaşlıklar!,İlk gün tanıştığınız kişilerle çoğunuz en fazla ilk dönem sonuna kadar takılacaksınız, elbette devam eden arkadaşlıklar olacaktır ama sayıca az.

-Konumuz:Üniversitede Araba! , Liseye benzer bir üniversitede okumuyosanız ve altınızda Mercedes,Bmv vb. bir aracınız da yoksa pek de bir artısı olmayan durum.Çünkü herkesin altında araba var.Park edicek yer bulamıyorum koskoca kampüste.Artı olarak kendi rahatınız için önemli bir etken ama ekonomik yönden de oldukça zarar veren bir durum.

-Konumuz:Yaş problemleri!, Aynı sınıfta olsanız bile sizden 2-3-5-10 yaş büyük kişiler olacaktır.Bunlar genellikle ilk senenin de etkisiyle bir havalara girip her lafa atlarlar.Aynı ortamdaysanız kendi dediklerinin olmasını isterler.Takmayın , takılmayın.Mutlaka kafanıza göre birilerini bulursunuz.Elbette bu her sizden yaşça büyük kişiler için geçerli bir durum değil zira çok da iyi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Devamı gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torolla -- 27 Aralık 2012; 21:09:56 >

• Bölümden bölüme ne kadar fark ediyor tam bilgim yok ama ikinci öğretim baya rahat SBKY öyle en azından
  • Bende birkaç görüşümü yazayım:
    Kızlar konusunda özgüven şart kızdan atım beklenirse daha çok beklenir belirli bir yaklaşım vardır bunu öğrendikten sonra kız ayarlanır bu üniversitedeki en son sorundur belkide.
    Liseli arkadaşlar tavsiyem kesinlikle istedikleri bölümlere yönelsinler gerekirse bir sene daha bekleyip istedikleri bölümü zorlasınlar.Bu çok önemli ve geleceklerini şekillendirecek bir ayrıntı.
    Hocalar genelde çok uç şeyler olmadıktan sonra takmazlar fakat takan ve gıcık hocalarda yok değil.
    Benim başkabir tavsiyemde hocalar ile tanışın onlar ile fikir alışverişinde bulunun bunun yararlarını görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ms32vdsi

Bölümden bölüme ne kadar fark ediyor tam bilgim yok ama ikinci öğretim baya rahat SBKY öyle en azından

Kiz/erkek orani artiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuluplere uye olun derim ben de.elbet kendinize uygun bir kulup bulabilirsiniz.orada hem yeni insanlar taniyip hem de sevdiginiz isin etkinliklerini surdurebilirsiniz.

• Kızınız batsın ulan nerede üniversite yazısı görsem direk CTRL + G yapıp KIZ diye aratıyorum bir sürü sonuç çıkıyor. Üniversiteleri geneleve çevirdiniz amma yeto adamlarsınız biriniz de eğitime baksın la.
  • "Takan hoca yok" demek "takan hocayla hiç karşılaşmamışsın" demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle hocalar çıkacak ki karşınıza gözünüzün önünde hakkınız yendiği halde hiçbir şey yapamayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Kızınız batsın ulan nerede üniversite yazısı görsem direk CTRL + G yapıp KIZ diye aratıyorum bir sürü sonuç çıkıyor. Üniversiteleri geneleve çevirdiniz amma yeto adamlarsınız biriniz de eğitime baksın la.

valla ya,ağzın bal yesin kardeş ya.
  • Üniversite; ülkeyi kurtarmakla, yürürken attığı adım sayısının doğru orantılı olduğunun düşünüldüğü yerdir. Çalışın, staj yapın kendinizi geliştirin.
  • hoca yüzünüze tuvaletini yapsa yarabbi şükür diyecen geçecen
  • Arkadaşlarınıza dikkat edin gerisi önemli bile değil 3 4 ay sonra kimin ne olduğu ortaya çıkar.
    Araba konusu okuldan okula değişir ama araç rahatlıktır ama bütçeyi sarsıyor.
    Hocalarla derslerden sonra soru sorarak muhattap olun elbet işinize yarar.
    Kızlar teklif etmez onlar istediklerine yolu açarlar gidecek cesaretin yoksa başkası o yoldan geçer ağzın açık bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Arkadaşlarınıza dikkat edin gerisi önemli bile değil 3 4 ay sonra kimin ne olduğu ortaya çıkar.
    Kızlar teklif etmez onlar istediklerine yolu açarlar gidecek cesaretin yoksa başkası o yoldan geçer ağzın açık bakarsın.

universitede arkadaslar sahte oluyor, benim bir arkadas vardi adama habire borc verirdim hic geri gelmezdi, neyse facebookta da kayitli buna mesaj attim naber nasilsin diye cevap yazmadi, sonra nisanlandi ben gene yazdim hayirli olsun kardes diye gene geri donup bisey demedi, en son dugunu oldu ben buna gene bi ara bulusalikm hayirli olsun tebrik ederim yazdim gene geri iki kelime yazmadi simdi ne yapayim ben en iyi arkadasim dedigim adamdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Arkadaşlarınıza dikkat edin gerisi önemli bile değil 3 4 ay sonra kimin ne olduğu ortaya çıkar.

universitede arkadaslar sahte oluyor, benim bir arkadas vardi adama habire borc verirdim hic geri gelmezdi, neyse facebookta da kayitli buna mesaj attim naber nasilsin diye cevap yazmadi, sonra nisanlandi ben gene yazdim hayirli olsun kardes diye gene geri donup bisey demedi, en son dugunu oldu ben buna gene bi ara bulusalikm hayirli olsun tebrik ederim yazdim gene geri iki kelime yazmadi simdi ne yapayim ben en iyi arkadasim dedigim adamdi

İyi kazık yemişsin kardeş. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Kuluplere uye olun derim ben de.elbet kendinize uygun bir kulup bulabilirsiniz.orada hem yeni insanlar taniyip hem de sevdiginiz isin etkinliklerini surdurebilirsiniz.

bu da yalan be birader, çocuk çocuk kulüpler dolu ortalık. Hepsinin ağzının orta yerine kürekle vurulmalık.
  • quote:

quote:

ben onun yerinde olsam düğüne çağırıp para da taktırttırırdım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

quote:

quote:

ben onun yerinde olsam düğüne çağırıp para da taktırttırırdım sana

ben yurtdisina ciktim dugunune gidemezdim, ama eger turkiyede olsaydim dedigin gibi kesin dugunune cagirtir bir de taki filan taktirirdi. Artik ise girdi maasi var, belki de ondan beni ...tiretti , serefsiz biriymis

• dün hyundai accent aldık, yazın ehliyet alıyorum okula giderim arabayla hava için değil mesafe uzak zaten

• Kendiniz olun yeter.
    Unutmayın üniversite lise gibi aynı ilçede ki insanlardan meydana gelen bir şey değildir, türkiyenin dört bir yanından insanlar gelir üniversiteye.Bu yüzden çok kültürlülük herkesin hoşuna gider. O yüzden sakın ama sakın olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: company94

öyle hocalar çıkacak ki karşınıza gözünüzün önünde hakkınız yendiği halde hiçbir şey yapamayacaksınız.

mesut hocayı tanıyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.