Sınavdan 3-4 saat öncesi başlıyorum. E geçiyoruz çoğundan, yeter Zaten başlarken bir güzel moralimizin içine ettiler. Sadece teknik öğretmen diploması alayım diye okuyorum. Sonra büyük bir teknoloji mağazasına giricem. Belki foruma özel indirimcikler yaptırırız
6 haziranda başlıyor finaller. Daha başlamadım. Bu hafta kızlardan not toplayıp başlarım artık
bizi okuldaki çoğu eleman yazı marmarist'e, fethiye'de filan geçirebilmek için yaz okuluna kalıyor.
kurbanlık koyun gibi bekliyorum hala cin cout başkada bişey bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
6 haziranda başlıyor finaller. Daha başlamadım. Bu hafta kızlardan not toplayıp başlarım artık
hep öyle diyoruzda bi türlü son 2 günden önce toplanmıyo notlar
quote:
Orijinalden alıntı: KEN! bizi okuldaki çoğu eleman yazı marmarist'e, fethiye'de filan geçirebilmek için yaz okuluna kalıyor.
Öyle yaz okuluna can kurban.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
quote:
Orijinalden alıntı: dextercan
tembelim kabul ediyorum. ıslak odunla vurun bana.
Emin ol, en tembel olan benimdir.
Transkriptimi koydurtmayın şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
quote:
Aynen, mesela ben cuma günü diye sözleştim
bende 9 da son finalime giricem. ilk dönem vasat gecmıstı.2.donem calısıcam dedım.calıstımda sayılır.programlama dersinin ilk midterm de hiç çalışadan 80 aldım totom kaltı. 2.midterm 0. simid hiç bir şey bilmeden finale giricem.yaz okulunu önceden garantilemiştim zaten :D şimdi haftada 3 gun 4 er saat ten 7 hafta boyunca elektrik devreleri görucez.
finalden sonra 35lik visky alıp kutlulama yapıcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
quote:
Aynen, mesela ben cuma günü diye sözleştim
Sözleşmeler tam tarih tutmuyo bi türlü gerçi seneye kendi notumu kendim çıkarmayı planlıyorum (bunuda her sene diyorum kendime çıkarıcam diye ama olmuyo nabalım )
Herkese başarılar
Benim finaller de 6-17 haziran arası. 7 sınavım var. Aslında finaller 12 gün sürüyor. Seçim dolayısıyla 2 gün zorunlu tatil ama olsun yine de 10 gün süre var. Bölümdekiler de sağolsun ta 17 hazirana kadar yaymışlar sınavları Yav bir seçmeli ve bir de basit bir dersi aynı güne koy, araya da 1 gün boşluk koy(zaten seçim dolayısıyla 2 gün boşluk da kendiliğinden gelecek), gayet güzel bi program olurdu. 7-8 günde biterdi şu eziyet. Yaz sıcağında sınav mı olurmuş
Sınav çıkışı 12 saat uyumak istiyorum.
Hocalarla araniz iyi olsun kesinlikle ben universiteyi bitirmeden once ki donemde finallere hic calismadim en yuksek gelecek notum 50 idi mesela ve bute kalacaktim 5 dersten ama sagolsun hocalarim bolum birinciligim gitmesin diye berbat kagitlarima 80 90 arasi notlar vermi$ti evil.gif
Günaydın. Çalışmadığım bi sınava gönül rahatsızlığı ile gidiyorum, görüşmek üzere.
Şimdi sınava gidecem hiç bakmadım la.
bende bakmadım laa zıçtım mavisini gördüm tabi dizi izledim dizide şimdi bitti ne mutlu bana