Şimdi Ara

[Üniversite] Final dönemi olupta çalışmayanlar! [Stres İçerir] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
1
Favori
16.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

elimde not yok. olsa çalışırdım yani.

+1
  • Finaller 26 mayısta bitti,olsada çalışmasak beaa:)
  • Sınavdan 3-4 saat öncesi başlıyorum. E geçiyoruz çoğundan, yeter Zaten başlarken bir güzel moralimizin içine ettiler. Sadece teknik öğretmen diploması alayım diye okuyorum. Sonra büyük bir teknoloji mağazasına giricem. Belki foruma özel indirimcikler yaptırırız
  • 6 haziranda başlıyor finaller. Daha başlamadım. Bu hafta kızlardan not toplayıp başlarım artık
  • bizi okuldaki çoğu eleman yazı marmarist'e, fethiye'de filan geçirebilmek için yaz okuluna kalıyor.
  • kurbanlık koyun gibi bekliyorum hala
    cin
    cout
    başkada bişey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

6 haziranda başlıyor finaller. Daha başlamadım. Bu hafta kızlardan not toplayıp başlarım artık

hep öyle diyoruzda bi türlü son 2 günden önce toplanmıyo notlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEN!
    bizi okuldaki çoğu eleman yazı marmarist'e, fethiye'de filan geçirebilmek için yaz okuluna kalıyor.

Öyle yaz okuluna can kurban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

tembelim kabul ediyorum. ıslak odunla vurun bana.

Emin ol, en tembel olan benimdir.

Transkriptimi koydurtmayın şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

quote:

6 haziranda başlıyor finaller. Daha başlamadım. Bu hafta kızlardan not toplayıp başlarım artık

Aynen, mesela ben cuma günü diye sözleştim

• bende 9 da son finalime giricem.
    ilk dönem vasat gecmıstı.2.donem calısıcam dedım.calıstımda sayılır.programlama dersinin ilk midterm de hiç çalışadan 80 aldım totom kaltı.
    2.midterm 0. simid hiç bir şey bilmeden finale giricem.yaz okulunu önceden garantilemiştim zaten :D
    şimdi haftada 3 gun 4 er saat ten 7 hafta boyunca elektrik devreleri görucez.

finalden sonra 35lik visky alıp kutlulama yapıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Can !

quote:

Aynen, mesela ben cuma günü diye sözleştim

Sözleşmeler tam tarih tutmuyo bi türlü
    gerçi seneye kendi notumu kendim çıkarmayı planlıyorum
    (bunuda her sene diyorum kendime çıkarıcam diye ama olmuyo nabalım )

• Herkese başarılar

Benim finaller de 6-17 haziran arası. 7 sınavım var. Aslında finaller 12 gün sürüyor. Seçim dolayısıyla 2 gün zorunlu tatil ama olsun yine de 10 gün süre var. Bölümdekiler de sağolsun ta 17 hazirana kadar yaymışlar sınavları Yav bir seçmeli ve bir de basit bir dersi aynı güne koy, araya da 1 gün boşluk koy(zaten seçim dolayısıyla 2 gün boşluk da kendiliğinden gelecek), gayet güzel bi program olurdu. 7-8 günde biterdi şu eziyet. Yaz sıcağında sınav mı olurmuş

• Sınav çıkışı 12 saat uyumak istiyorum.
  • Hocalarla araniz iyi olsun kesinlikle ben universiteyi bitirmeden once ki donemde finallere hic calismadim en yuksek gelecek notum 50 idi mesela ve bute kalacaktim 5 dersten ama sagolsun hocalarim bolum birinciligim gitmesin diye berbat kagitlarima 80 90 arasi notlar vermi$ti evil.gif
  • Günaydın. Çalışmadığım bi sınava gönül rahatsızlığı ile gidiyorum, görüşmek üzere.
  • Şimdi sınava gidecem hiç bakmadım la.
  • bende bakmadım laa zıçtım mavisini gördüm tabi dizi izledim dizide şimdi bitti ne mutlu bana
  • Bİ FİNALLERİ BİTEN BEN MİYİM?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.