Şimdi Ara

Üniversite Ders kaydı gecikmesi (çok önemli,Acil yardımınız lazım arkadaşlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle sınıftan bir kız arkadaşım ders kaydını yapmayı unutmuş.3.sınıfız.ve vizeler yeni bitti arkadaş yeni farketti malesef.ögrenci işleri ve bir kaç hocamızla konuştuk . çok zor ama imkansız degil .dekana bakar filan dediler.yalandan bir dilekçe istediler.
    arkadaşım gerçekten çok kötü dönemler geçiriyor doguştan hasta sürekli ilaç kullanıyor.psikolij olarakta bitmiş durumda.babası agır kanser.tabi bunların hiçbiri mazaret degil ama ben bu arkadaşın işini çözmeyi kafama koydum neler yapabilirim.harbiden dekan isterse(yalvarsam yakarsam) bu arkadaşın işi çözülür mü lütfen bir yol yordam gösterin teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: calamityeas

Özel ünide okuyorum dilekçe ile bunu bi hafta sonra yapanları gördüm. Okuduğunuz üniversite devlet ise ve baya vakit geçmiş ise işiniz zor.

devlet hocam ve bayagı zaman geçti . dedigim gibi yeni farketti...

• Vizeden 3 gün önce cuma günü o dersin kaydını yaptığım olmuştu bir kere de yanlışlıkla diğer şubenin dersini seçmişim 3 4 hafta sonra fark ettim ismim yoklamalarda hiç çıkmayınca danışman hocamla görüştüm dilekçe yazdırdı sonra hocam onayladı ardından öğrenci islerine verdim 2 gün sonra düzelttiler durumu. Devlet üniversitesi

Dönem yanma gibi olayların olacağını sanmıyorum sonuçta otomasyon sisteminde hatalar olabilir ders seçtiği halde sistemde görünmeyenler de oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 19 Kasım 2016; 14:09:25 >

Orijinalden alıntı: panter20

Vizeden 3 gün önce cuma günü o dersin kaydını yaptığım olmuştu bir kere de yanlışlıkla diğer şubenin dersini seçmişim 3 4 hafta sonra fark ettim ismim yoklamalarda hiç çıkmayınca danışman hocamla görüştüm dilekçe yazdırdı sonra hocam onayladı ardından öğrenci islerine verdim 2 gün sonra düzelttiler durumu. Devlet üniversitesi

Dönem yanma gibi olayların olacağını sanmıyorum sonuçta otomasyon sisteminde hatalar olabilir ders seçtiği halde sistemde görünmeyenler de oluyor

hocam çok teşekkür ederim cevabın için içime su serptin desem yeridir.pazartesi hemen gidecem okula bugun öğrenci işleri filan kapalıymış

güncel bu arada

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.