Şimdi Ara

Üniversite ders geçme [Ciddi Konu] SS'siz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maden müh. okuyorum bu dönem 11 ders alıyorum 1 sene uzadı okul. 1 sene daha uzatmamak için 11 dersin 11 'inide en kötü CC ile vermem gerekiyor. mühendislik okuyanlar bir baksınlar mümkünmüdür sizce ? derslerin neler olduğunu da az çok tahmin edebilirsiniz. daha önce başına gelen ve böyle çok dersi vermeyi başaran var mı ?

Edit: Dersler

Okul Ktü

MDM 116 Bilgisayar Programlama 3,00
    JLJ 124 Mineraloji Ve Petrografi 3,50
    MDM 104 Yapısal Jeoloji 2,50
    MAT 118 Matematik - II 4,00
    FIZ 122 Fizik - II 3,50
    MDM 232 Yeraltı Üretim Yöntemleri 3,00
    MDM 260 Mühendislik Matematiği 3,00
    MDM 234 Cevher Zenginleştirme 2,50
    MDM 238 Madencilik Ölçmeleri 2,50
    MDM 240 Dinamik 2,00
    ve Termodinamik 2,00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vecking -- 18 Şubat 2013; 3:37:22 >

• up
  • Verirsin hocam. Azimli sıçan duvarı deler malum. (Sıçan hayvan ismi orda yanlış olmasın adminler )
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Verirsin hocam. Azimli sıçan duvarı deler malum. (Sıçan hayvan ismi orda yanlış olmasın adminler )

inş. hocam. konuya böyle olupta başaran kişiler bekleniyor moral point e ihtiyacım var
  • hangi dersleri alıyorsun? hangi okul?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

hangi dersleri alıyorsun? hangi okul?

Okul Ktü

FIZ 122 Fizik - II 3,50
    MDM 240 Dinamik 2,00
    ve Termodinamik 2,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: vecking

quote:

Okul Ktü

FIZ 122 Fizik - II 3,50
    MDM 240 Dinamik 2,00
    ve Termodinamik 2,00

Dostum yalan yok hepsini CC düşürmen çoooook zor.. ama imkansız değil bahar dönemi festivali ile beraber gelir o yüzden festivalmiş unut ders çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Okul Ktü

FIZ 122 Fizik - II 3,50
    MDM 240 Dinamik 2,00
    ve Termodinamik 2,00

Dostum yalan yok hepsini CC düşürmen çoooook zor.. ama imkansız değil bahar dönemi festivali ile beraber gelir o yüzden festivalmiş unut ders çalış.

senin hangi okul ?

• arkadaşlar yokmu forumda bu kadar dersi olupta atlatan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vecking -- 18 Şubat 2013; 3:58:45 >
  • Biraz kasıcan hocam ama olur bence niye olmasın.Ben sözel çıkışlıyım ünide algoritma,matematik,istatistik derslerini geçtim benim için imkansızdı ama oldu
  • Ortalama şu an kaç hocam?Şu haliyle imkansız değil ama zor gözüküyor.Fakat 0.75 ortalama ve çok fazla ders ile döneme başlayıp 1.8 barajına takılmadan geçeni de görmedik değil.
    Bir de sizin derslerle benim şu ana kadar gördüğüm 3 ders aynı:
    Bilgisayar programlamayı geçersiniz tahminimce.İyi bi not da düşürebilirsiniz,bu derste şansınızı iyi kullanın.
    Mat 2 de zor değil diye düşünüyorum.Bundan da cc veya üstü not düşürme ihtimaliniz yüksek.
    Fizik 2 konusu benim de sıkıntılı o yüzden bişey diyemicem
    Ayrıca tüm bunlar hocalara,hocaların dersi işleyiş tarzına,sorduğu sorulara,kağıt okurken neye göre puan verdiğine,sınıf ortalamasına vs. bağlı şeyler olduğu için siz benden daha iyi bilirsiniz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 18 Şubat 2013; 4:51:00 >

• quote:

arkadaşlar maden müh. okuyorum bu dönem 11 ders alıyorum 1 sene uzadı okul. 1 sene daha uzatmamak için 11 dersin 11 'inide en kötü CC ile vermem gerekiyor. mühendislik okuyanlar bir baksınlar mümkünmüdür sizce ? derslerin neler olduğunu da az çok tahmin edebilirsiniz. daha önce başına gelen ve böyle çok dersi vermeyi başaran var mı ?

Edit: Dersler

Okul Ktü

FIZ 122 Fizik - II 3,50
    MDM 240 Dinamik 2,00
    ve Termodinamik 2,00

Gecis yap avrasyaya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matematik 2, fizik 2, müh. matematiği , termo dinamik , dinamik

bunlara aynı anda en az CC getiricek şekilde çalışmak,öğrenmek ... öss çocuğu gibi kendini kapatman lazım , programlı düzenli yaşayıp çalışman lazım

programlama mantık işi çok çalışmayla pek bişey değişiceni sanmıyorum pratik yapabilirsin tabi ama asılıcak bişeyi yok , diğer dersleri bilmiyorum ama sağlam isimleri var
  • Dinamik ve termodinamiği ver gerisi kolay
    Müh. matematiği matlab olması lazım.Yaparsın onu.
    Programlamada fortran mı yoksa basic mi göreceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 18 Şubat 2013; 5:40:24 >
  • müh mat bize de var ama fortlan değil galiba ya da ben yanlış biliyorum . Inşallah verirsin hocam ktu nun yeni sistemi zamanli calisirsa n seni kurtarır bide hepsini cc yerine 4 kredilik ab efkan vermeye bak

• Ben de alttan iki ders alıyorum, nasıl vereceğim onu düşünmekteyim. Diğer derslerin hepsi B, B+, B-, C+ değişiyor arada birkaç tane A var. Ama bu iki ders D+, birinci dönemde D+ geldi. bir kurtulamadım. :D Çalışmaktan ve derslere girmekten, son olarakta sağlam notlar bulmaktan ve bunları son günden değilde son iki günden çalışmak gerek. Ben son güne bırakıyorum bu dersleri o yüzden başarısız oluyorum ama gel gör ki son güne bırakmadan çalışmam da imkansız yakın, niye dersen çok sıkıyor bu iki ders beni. :/

Tavsiyem, 11 dersi geçiceğim diye uğraşma, sadece kredisi fazla olanları C'nin üstünde getir ki bir yerden dengeleyesin, 11'ini toparlaman imkansıza yakın, bu demek değildir ki umutsuz olmalısın, yapabilirsin ama 11'ini birden değil.
  • kırılmaca darılmaca olmasın. normalden birazcık zeki isen, sadece derslere giderek bile düşürürsün hepsini cc
  • Karadeniz teknik üniversitesinin adı değişip Karadeniz üniversitesi olacak diye duydum doğru mudur?
  • kendini sıkmadan azar azar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

matematik 2, fizik 2, müh. matematiği , termo dinamik , dinamik

bunlara aynı anda en az CC getiricek şekilde çalışmak,öğrenmek ... öss çocuğu gibi kendini kapatman lazım , programlı düzenli yaşayıp çalışman lazım

programlama mantık işi çok çalışmayla pek bişey değişiceni sanmıyorum pratik yapabilirsin tabi ama asılıcak bişeyi yok , diğer dersleri bilmiyorum ama sağlam isimleri var

Abartma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.