Şimdi Ara

Üniversite de Dergi Çıkarmak Konusunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okuduğumuz okul 3 bin 3.500 civarı kapasitesi var. Okul dergisi yok çıkarılmıyor hatta pek sosyal faliyet yok okulda. Biz 3 arkadaş böyle bir şey yapsak aylık dergi çıkarsak sizce nasıl olur? Dergi çıkarmak zorlar mı bizi?

Hocalarla söyleşiler
    Meslekler
    Öğrenci arkadaşlardan şiirler,hikayeler
    Komik şeyler
    ...
    ..
    .

tarzı şeyler düşünüyoruz maksimum 16 sayfa olabilir.

Sizce çok masraflı olur mu? Dergiyi bastırmak için mesela dergi başına ne kadar gider ? Renkli ve yağlı kağıda basım düşünüyoruz olmadı renkli gazete kağıdıda olabilir.

Bu konuda fikri olan zikredebilir memnuniyetle yorumlarınızı bekliyorum

• satacak potansiyel zayıfsa masrafa değmez, ki öyle okullarda 3-5 kişi alır gerisi gereksiz görür. ilgi çekici birşey olmalı ama sağlam bi reklam yapılırsa satılır sanırım. ve fiyatı ucuz olmalı tabi bzim okulda çıkardılar 7 lira dediler 30 sayfaydı , 7 liraya kitap alırım dedim ben de yani pahalı oluyo genelde sıkıntı bu.kağıt kalitesini düşürün, gazete kağıdına olsun derim (penguen, leman gibi) yağlı kağıt falan gerek yok .. onun dışında içeriğin sürekliliğini sağlamanız gerekir bu da çok kolay değil ama niyetliyseniz deneyin derim, tecrübe olur, satarsa da para kazanırsınız ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

satacak potansiyel zayıfsa masrafa değmez, ki öyle okullarda 3-5 kişi alır gerisi gereksiz görür. ilgi çekici birşey olmalı ama sağlam bi reklam yapılırsa satılır sanırım. ve fiyatı ucuz olmalı tabi bzim okulda çıkardılar 7 lira dediler 30 sayfaydı , 7 liraya kitap alırım dedim ben de yani pahalı oluyo genelde sıkıntı bu.kağıt kalitesini düşürün, gazete kağıdına olsun derim (penguen, leman gibi) yağlı kağıt falan gerek yok .. onun dışında içeriğin sürekliliğini sağlamanız gerekir bu da çok kolay değil ama niyetliyseniz deneyin derim, tecrübe olur, satarsa da para kazanırsınız ne güzel.

Ücretsiz olacak hocam gazete kagidina baski dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

satacak potansiyel zayıfsa masrafa değmez, ki öyle okullarda 3-5 kişi alır gerisi gereksiz görür. ilgi çekici birşey olmalı ama sağlam bi reklam yapılırsa satılır sanırım. ve fiyatı ucuz olmalı tabi bzim okulda çıkardılar 7 lira dediler 30 sayfaydı , 7 liraya kitap alırım dedim ben de yani pahalı oluyo genelde sıkıntı bu.kağıt kalitesini düşürün, gazete kağıdına olsun derim (penguen, leman gibi) yağlı kağıt falan gerek yok .. onun dışında içeriğin sürekliliğini sağlamanız gerekir bu da çok kolay değil ama niyetliyseniz deneyin derim, tecrübe olur, satarsa da para kazanırsınız ne güzel.

Ücretsiz olacak hocam gazete kagidina baski dusunuyorum.

"bizi zorlar mı" dediğinize göre durumunuzun çok çok iyi olmadığınızı varsayarak devam ediyorum, ücretsiz olması çok güzel aslında alıcı taraftan bakınca ama bu şekilde bir süre sonra masrafları çıkaramayabilirsinir. çok ucuz olabilir 1.5 veya 2 tl gibi. öyle olunca herkes alabilir, ayrıca para verip aldığı için de okur ilgilenir insan. diğer türlü siz sokaktan geçerken elinize tutuşturular kaç tane el ilanını okuyorsunuz ki, bedavanın kıymeti bilinmez o kadar. azcık bir ücret olsa, misal 1.5 lira olsa 500 kişi alsa 750 lira eder ki az para değil, kar etmese de masrafına yardımcı olur .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih İçin En İyi Üniversite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.