Şimdi Ara

Üniversite Biter Bitmez Bu Ülkeden Gideceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kararımı verdim.Üniversite bittiği anda bu ülkeden gitmek istiyorum.Ülkenin durumu malum,daha fazla kalmak istemiyorum.

Gitmeden önce çok iyi ingilizce kursuna gideceğim ve mümkünse bidaha dönmemek üzere bu ülkeden gideceğim.

Ailemin burda olmasından dolayı içimde bir burukluk var ama artık dayanamıyorum.Bıktım artık hergün şehit haberi duymaktan.Ben de boş yere şehit olmak istemiyorum.Hadi bi amaç uğruna şehit olsak neyse ama bitmek bilmeyen bi terör uğruna,boşu boşuna arkamdaki bir sürü insana bu acıyı yaşatamam!

Arkamda çok fazla insan bırakacağım ve hâlâ çok düşünceliyim ama olurda gittiğim yerde düzen kurabilirsem,mümkünse ailemi yavaş yavaş gittiğim ülkeye kaydırırım düşüncesiyle kendimi avutuyorum.

Evet arkadaşlar işte böyle.Sizden ricam lütfen bana iklimi sıcak,iş bulma oranı yüksek (Bilgisayar mühendisliği okuyorum,anadolu teknik lisesi ağ kurulumu-yönetimi bölümünden mezun oldum) ve bu arada güzel kızların olduğu bir ülke önerin.

Bu konunun benim gibi düşünen herkese rehberlik etmesi dileğiyle hoşçakalın.

• Git.
  • en iyisini yaparsın...
  • Arkadaşım Romanyayı bir araştır. Tl ile gittiğinde neredeyse yarı fiyatı daha değersiz paraları. 1000 lira gelirin varsa orada 2000 lira gibi oluyor.
    Kızları şehri anlatmama gerek yok. Köyüne gitme yeter. hayat da ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 29 Eylül 2012; 0:45:32 >
  • Bulunmaktan rahatsız olduğun ülkenin üniversitesinde niçin yer işgal ediyorsun ki?Bırak git başka diyarlara ve senin yerine bu ülke için seve seve canını verebilecek insanlar ünide okusunlar.
  • hüseyin celik in kizi da Hacettepe ing tıpa yatay geçiş yapmış duydunuz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu yeryüzünde bu kadar çok çıkarcı insanın olduğu bir memleket varmı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron0

hüseyin celik in kizi da Hacettepe ing tıpa yatay geçiş yapmış duydunuz mu

yav he he
  • düzenbazcılık, adam kayırma, haksızlık herşey var
  • he deyince gidiliyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Bulunmaktan rahatsız olduğun ülkenin üniversitesinde niçin yer işgal ediyorsun ki?Bırak git başka diyarlara ve senin yerine bu ülke için seve seve canını verebilecek insanlar ünide okusunlar.

Eğer şuan deseler ki "Sana tüm imkanları sağlayacağız git başka ülkeye." emin ol 1 sn durmam. Şuan gidecek imkanım yok ancak üniversite bittiğinde gidebilirim. Ayrıca siz çok mu memnunsunuz ülkenin bu halinden? Tabi ki savaş v.s çıksa bende canımı veririm ama bu terör için değmez...

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Arkadaşım Romanyayı bir araştır. Tl ile gittiğinde neredeyse yarı fiyatı daha değersiz paraları. 1000 lira gelirin varsa orada 2000 lira gibi oluyor.
    Kızları şehri anlatmama gerek yok. Köyüne gitme yeter. hayat da ucuz.

Hocam aklımın bir köşesinde Romanya vardı aslında.Fakat çok fazla bilgim olmadığı için kararsızım.Eğer senin dediğin gibiyse uygun şartları sağlayınca Romanya'ya gitmeyi düşünebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

yav he he

Haber doğru http://www.halkinhabercisi.com/bakan-kizi-zeynepe-hacettepe-tip-torpili

• imkan olsa ülkenin nüfüsü kafadan bir 5-10 milyon azalırdı,ki işte ozaman genç nufus diye yırtınıp,genç nüfusa köle muamelesi yapmanın(düşük ücretle sosyal gak olmadan agır şartlarda çalıştırma)cezzasını çekerlerdi
  • Üniversite eğitimini de dışarıdan alsaydın daha mantıklı olurdu. Bu durumda yüksek lisans seçeneklerini bir araştırın yurt dışında. Hatta devlet burs bile veriyordu şartlar olgunlaşırsa. Duruma göre iş falan bulur kapağı oraya atarsınız.

Yurt dışında da malum bazı ülkelerde cinayet oranları yüksek. Baş edemeyebilirsiniz. Yani ölüm her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 29 Eylül 2012; 1:06:01 >
  • Yurttaki arkadaşla bizde bunu konuşuyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

quote:

quote:

yav he he

Haber doğru http://www.halkinhabercisi.com/bakan-kizi-zeynepe-hacettepe-tip-torpili

vay anasını bunlar müslümansa ben daga taşa tapıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

quote:

quote:

yav he he

vay anasını bunlar müslümansa ben daga taşa tapıyorum

Faruk Çelik yazıyor haberde

• En dogrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize gelişi bu işine gelirse güzelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.