Şimdi Ara

Universite beklediğim gibi cikmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilkonce belirtiyim gittiğim universite yasadigim sehirde ve çok arkadasimin oldugu bi universite ilk gun gittim girdim sinifa ilkonce profilden bahsediyim 25 kisi var sanirim hazirlik sinifinda 15 kiz 10 erkek.Sorcaksiniz simdi hocam kizlar nasil?Valla su an da sevgilim oldugunu varsayarsak baska bi uniden o gozle bakmadim ama eli yuzu duzgun 2 belki 3 tane var diyebilirim.Kafa birisi var mi?ilk gun en son ben gittim iki erkegin ortasi bostu gittim oturdum.birisi geldi memleketimi sordu bende cevapladim adam guzelmis dedi onune dondu(bu da sinifin muhtari heralde dedim)Neyse dersler basladi herkes sessiz felan bi kac ders sonra erkeklerden bazilari acildi kucuk sakalar espriler kizlari guldurme cabalari ve hocanin bugun sordugu hangileriniz burslu? Sorusuna bi cocuktan gelen babadan bursluyum cumlesinin sinifitin %90 inin kafasini duvarlara vurarak gulmesi diger %5 i anlamadi kalan %5 ise gulmemesi(ben ve karsimdaki bi kiz gulmedi)bu espriden sonra kilit acildi esprilerin ardi arkasi kesilmedi sagli sollu adete oldurucu darbeler vurdular.İsin ozetine gelirsek espri seviyesi lise 2 lise 3 cocuklarin cogu yeni uniye girdigi icin yakismasa bile sac sakalli kizlarin coguda cirkin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Universite beklediğim gibi cikmadi
  • OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

Arkadaşlar ilkonce belirtiyim gittiğim universite yasadigim sehirde ve çok arkadasimin oldugu bi universite ilk gun gittim girdim sinifa ilkonce profilden bahsediyim 25 kisi var sanirim hazirlik sinifinda 15 kiz 10 erkek.Sorcaksiniz simdi hocam kizlar nasil?Valla su an da sevgilim oldugunu varsayarsak baska bi uniden o gozle bakmadim ama eli yuzu duzgun 2 belki 3 tane var diyebilirim.Kafa birisi var mi?ilk gun en son ben gittim iki erkegin ortasi bostu gittim oturdum.birisi geldi memleketimi sordu bende cevapladim adam guzelmis dedi onune dondu(bu da sinifin muhtari heralde dedim)Neyse dersler basladi herkes sessiz felan bi kac ders sonra erkeklerden bazilari acildi kucuk sakalar espriler kizlari guldurme cabalari ve hocanin bugun sordugu hangileriniz burslu? Sorusuna bi cocuktan gelen babadan bursluyum cumlesinin sinifitin %90 inin kafasini duvarlara vurarak gulmesi diger %5 i anlamadi kalan %5 ise gulmemesi(ben ve karsimdaki bi kiz gulmedi)bu espriden sonra kilit acildi esprilerin ardi arkasi kesilmedi sagli sollu adete oldurucu darbeler vurdular.İsin ozetine gelirsek espri seviyesi lise 2 lise 3 cocuklarin cogu yeni uniye girdigi icin yakismasa bile sac sakalli kizlarin coguda cirkin

eğer sen ve karşındaki kız gülmediyse o kızla yakınlaşacaksınız sevgili olacaksınız ve bi gün koridorda seni kolundan tutup çekecek ve ağzındaki lokmayı alırcasına öpüşeceksiniz.

• bölüm ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

bölüm ne

adam önemli soruyu sormuş.
  • quote:

bölüm ne

ipler burda kopuyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bölüm ne

Hazirliktayiz dostum hukugu var isletmesi var uluslar arasi var muhndisi var

• quote:

quote:

bölüm ne

allah kolaylık versin kendi bölümünden olanlarla iyice arkadaş olmaya bak derim.
  • Şu anda herkes lilseli gibi zaten bu durum çok normal fazla takılma böyle şeylere. Zamanla düzelir.
  • quote:

quote:

bölüm ne

Hırlısı var hırsızı var at var oha at var ulan at var derste hooov hooooov.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 26 Eylül 2012; 19:44:53 >

• quote:

quote:

bölüm ne

hmm ok kolay gelsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaş kaç eğer 3-4 yıl sonra girmişsen elbette onların güldüğü seye gulmezsin.Yeni girdiysen bolum kaynaklı olabilir MYO falan okuyorsan alış bu durumlara...

• bende eğitim düzeyi falan diyecek sandım yine karşıma üniversite = eğlence + gezmece + kızlar denklemi çıktı bu denklemin sonucu sınıf tekrarı düşük not bilmeden mezun olan gençlik

• valla bu sene mezun olduk boş boş geziyoruz seneye yanına gelirim o zaman yaparım yorumu üniv. nasıl diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Hocam yaş kaç eğer 3-4 yıl sonra girmişsen elbette onların güldüğü seye gulmezsin.Yeni girdiysen bolum kaynaklı olabilir MYO falan okuyorsan alış bu durumlara...

Valla ben 93 luyum ama sinifta 91 liside var 89 lusuda 94 lusude ama yas anlamiyor iste espri anlayisi

• böyle dandik esprilere gülenleri de bir türlü anlayamadım gitti.espri dediğin zeka ile yoğurulmalı bunlar pırt desen gülerler liseden yeni çıkma ergenlerin suçu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

quote:

bölüm ne

Hırlısı var hırsızı var at var oha at var ulan at var derste hooov hooooov.

Güzel bağladın.

• Bizim hocalar çok esprili. Adamları çıkarsan sahneye en iyi komedyen olurlar. Gül gül ölüyoruz derslerde yahu.

Bir keresinde şey demişti hatta. Anlatınca pek komik olmayacak ama hocalar hakkında bir fikiriniz olur en azından.

-Ya kız muhabbetlerinin seviyesi muhabbetlerinden bile daha düşük. Adamlar ağza alınmayacak laflar ediyorlar. Derste bakıyorsunuz tatlı güzel bi kız dışarıda bir duyuyorsunuz ''ANA!'' Biz de biliyoruz s*kip s*kmasını ama bu kadar da olmaz yahu. Bir hoca da derste ''OR***PU!'' Herkes bi şaştı kaldı. Ne demek biliyor musunuz? Hahah hayır tabii. Bu söz eski Türkçede namuslu, saygılı kadınlara denir... Diye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 26 Eylül 2012; 20:13:02 >
  • özel üniversitemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.