Şimdi Ara

üniversite bana yaramadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp 2. Sınıf oldum. Çevre kuramadım fakültenin çoğunu tanıyorum fakat samimiyet kuramadım. Doğru dürüst aktivite de yapılmıyor lise öyle miydi konserlerden sonra arkadaşlarım beni havaya atıp tutardı En saçma işlerden bile zevk alırdık. Yurtta kaldım lisede de. O günleri çok arıyorum ne yapmadık ki ya. Bugün önünden geçtim gözlerim doldu

Liseden konuştuğum birini kampüste görsem sarılıp ağlayacağım. Eskilerden vazgeçemiyorum. Te lisede bana yazan kıza şu an yazasım geliyor. Tekrar baştan samimi ol zaman geçir, tanı, çok zor geliyor bana. Yorgun hissediyorum

Bi de berduş gibi gezdim bu yıl kendime hiç bakmadım ,giyim saç sakal kilo da aldım. Küçümseyenler oluyor. Ben böyle değildim

Koca dönemde bir grup çıkaracak adam bulamadım ya. Bir metallica tişörtlü gördüm. Sadece dinleyiciyim dedi
    Oda arkadaşlarım akşama kadar yurtta oturuyor, tek aktivitemiz ayda bir kebap yemek :( Hadi arkadaş yüzmeye gidelim, bisiklet alalım, kütüphaneye gidelim, haftasonu şuraya gezi var, konser var gidelim. Yok omar napıcın ne gereği var, para(var) yok vs.
    Gelmişiz üniversiteye. İmkanlarından sonuna kadar yararlanalım. Bunlar bizim için diyorum gene yok. Artık ben de onlara benzemeye başladım.
    Benim kafada olan biri mutlaka vardır ama çoğunlukla yanılıyorum ve yoruluyorum.

Tekrar başlangıç yapmam gerekiyor ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıptan memnun musun pişman mısın?

• Bak eğer paran varsa git ikinci el bir yol bisikleti bak kendine, hatta ben sana yardımcı olurum piyasa ve bisikletler hakkında, bunu yaptıktan sonra kıyafet kask falan lazım bunu da hallettikten sonra çık tek başına 30-40 km'lik yollara tek başına eğer bisikletciler denk gelirse sakın kaçırma git yolda çevir sohbet et onların wp grupları vardır antrenman ayarladıkları onlarla antrenman yap en azından okuldan ayrı bi çevren olur, senden büyükleri seviyor musun bilmiyorum ama ben kendi yaşımdaki arkadaşlarımdan genel olarak daha çok seviyorum 30-40-50 yaşındakileri kişilik meselesi, onlarla sürdüğünde kilo verirsin spor yaptığın için sağlığın artar ayrıca mutlu olursun.

Bisiklet dedin merakın vardir diye ordan girdim.

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Mühendislik istiyordum odtü makina uzay havacılık vs

İlk sene mikroskop/maket üzerinde geçiyor zor değil insan üzerinde yaptığın tek şey kan almak. İğne yapma vs maket üzerinde. Çok tiksinç/beceri gerektiren işler veya ezberle karşılaşmadım ilk yıl. O yüzden pişmanım diyemem. Neyin içinde olduğunu fark edemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 18 Ağustos 2017; 19:35:48 >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    satın almak için biraz para biriktirmem lazım. üniversite kiraya veriyor günlük 1 tl zaten hafif ince tekerlekli bisikletlerden. kask da veriyorlar. bir kere almıştım. yurttan çevre köylere açılabilirim fakat başıboş çok köpek var onlardan tırsıyorum. dediğinizi değerlendireceğim ama.

• Benim geçen sene kötüydü,bu sene güzeldi.Bakalım gittiğimizde nasıl olacak...
  • Ben de ortam yapamamaktan korkuyorum ne yalan söyleyeyim, hazırlık bu konuda berbat geçti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amaaaaan ortam olsa ne olmasa ne ortam olmuyorsa tek başına mutlu olmayı öğrenmelisiniz yoksa kendinizi yiyip yiyip bitirirsiniz diyeyim şimdiden
  • Bana da hiç yaramadı. Badana gibi boyalı kızlar ve uydukları küpeli arkadaşları. Üniversitenin her köşesi beni ruhumun en derin çukurlarına gark eden bir acı olarak hatırlayacağım. LANET OLSUN ÜNİVERSİTEYE!
  • Tıpçıların ÇOĞU böyle malesef.Şimdi bazı zeka özürlüler ne alaka falan diyecek ama 7/24 ders çalışan adamlar genelde öyle oluyor

• Yok omar napıcın ne gereği var

2. 3. senende en kötü 4 yolunu bulacaksın yatmaktan hoşlanmaya başlayacaksın. Daha fazla arkadaş istemeyeceksin, tanımadığın herkesten tiksinmeye başlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 18 Ağustos 2017; 21:5:22 >
  • Hocam aynı sıkıntıları bir süre ben de yaşadım. Okudukça itüdeki ilk yılım aklıma geldi. Birebir aynı durum. Lisede yurtta kaldım çok farklı bir ortam vardı orda. Ortam küçük olduğu için kendini değerli hissediyosun o yaşlarda. Üniversitenin başında yaşadığın şehre üniversitenin o kalabalık ortamına uyum sağlamak zor olabiliyor hele ki girişken değilsen ve özellikle gereksiz bi mütevazi olma çaban varsa. Başlarda lisede yaptığım pek çok aktiviteden elimi ayağımı çektim spordan müzikten. İlk dönem arkadaş ortamı kuramadım kendim gibi insanlarla takılmadığım için çok farklı ortamlarda bulundum çok farklı insanlarla tanıştım biraz da bu yüzden insanlarla ortak nokta bulamadım. En iyi arkadaşlarım mesela anime delisiydiler ben o yaşa kadar anime izlememiştim hiç. İstanbul gibi bi şehirde yaşıyoruz ilk dönem nadiren gezdim şehirde çünkü ortamımdaki insanlar gezmeyi seven insanlar değillerdi. Ailem çık dışarı gez istediğini yap diyolardı ben ortam bulamadığım için bir dönemi bomboş geçirdim.
    Bir süre ortamımdakilere benzemeye çalıştım sonradan farkettim ki lisedekinden çok farklı bir kişi olmaya başlamışım. 2. dönem spora başladım ve yeni insanlarla tanıştım. Ortamımı bu yeni insanlardan kurmaya çalıştım. Ortak nokta buldukça insanlara daha sıcak davranmaya başladığımı farkettim.
    Şuan bilgisayar mühendisliğinde 2. sınıfa geçtim. Bölüme biraz zor alıştım ama o sıkıntıları da yavaş yavaş aştım artık kendi çabalarımla. Yani kendi davranışlarınla şansını kendin yaratıyosun. Üniversitede şanslı değilsen yani yurtta kafa dengini bulamadıysan biraz çabalaman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Tıpçıların ÇOĞU böyle malesef.Şimdi bazı zeka özürlüler ne alaka falan diyecek ama 7/24 ders çalışan adamlar genelde öyle oluyor

Tıpçı diye 7/24 ders çalışıyor değilim. Sınavdan önceki 3 gün çıkmış ezberlemem yetiyor. Buna fakültedekiler de inanmıyor artık kimseye söylemiyorum .

Kesinlikle bir mühendislik fakültesinden kolaydır

• Hangi ildesin ?

• Kopek gibi ozluyorum lise ortamimi, yaz gelince memlekette toplanip takiliyoruz ozlemisim diyorum icimden surekli. Samimiyet ve muhabbet baskaydi. Simdide guzel adamlar var bi kac tane ama lise gibi olmuyor. Ne yapicam bilmyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Kopek gibi ozluyorum lise ortamimi, yaz gelince memlekette toplanip takiliyoruz ozlemisim diyorum icimden surekli. Samimiyet ve muhabbet baskaydi. Simdide guzel adamlar var bi kac tane ama lise gibi olmuyor. Ne yapicam bilmyorum

Hiç sorma üniverstede işin içine bir de siyaset giriyor çocukken böyle değildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.