Şimdi Ara

Üniversite bahar Şenliklerinde stand açma fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar 5 gün sürecek çeşitli sanatçılar var 5 gün stand için 2000 tl kira parası çıkarttılar, onbinlerce kişi geliyor köfte döner tantuni ve çay satarak 10 15 bin TL kar etmem mümkün mü? Aklımda bir fikir var 3 tane kız bulsam pavyondan yada dans kulüplerinden Body ve şort ile çalıştırsam cok müşteri çekmez mi kız başına 150 tl versem bana geri dönüşü nasıl olur genelde insanlar güzel kızların olduğu standları tercih ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TOP İLE 3 Şişe devirme yapmıştım 2200 tl para çıkarmıştım ardından polis dolandırıcılık diye 1 gün nezarete atmıştı bu anım unutmam Ayrıca Fizik kurallarına aykırıymış aynı anda 3 şişenin devrilmesi
  • Bahar şenliğine striptiz klübü açmak mı istiyorsun doğru mu anladım

• Tüm üniversitelerde şenlikler iptal olacak diye bir haber vardı.

Öğle bir alanda su bile satsan iyi kar edersin bence. Ama body ve sort ile satış yapmak belki o kadar çekici olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

Tüm üniversitelerde şenlikler iptal olacak diye bir haber vardı.

Öğle bir alanda su bile satsan iyi kar edersin bence. Ama body ve sort ile satış yapmak belki o kadar çekici olmayabilir.

olabilir hocam
  • eti markasının ürünlerini marketlerden bile ucuza alabiliyorum çikolata kraker gider mi ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 farklı illerde şenliklere katıldım,çok kalabalık şenlikler gördüm kısaca bulaşma o işe,öğrenci milleti gelip de orada döner möner almaz zaten bir çoğu zar zor geçiniyor,yemekhanede 1.5 liraya yemeği yer gelirler,çekirdek ıvır zıvır işi de kiranı bile çıkartmaz ,10-15 bin kar imkansız çooook uçmuşsun sen

ben geçen sene istanbul üni şenliğinde giriş alanının 100 metre gerisinde kutu birayı tanesi 7 liradan 200 adet satmıştım,4.70 den almıştık,saatler içerisinde bitti 2 kişiydik kişi başı 250 lira kar ettim ufak bi pick up ayarlamıştık 50 da ona verdik,ertesi günde satardım ama polisler mimlemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

2-3 farklı illerde şenliklere katıldım,çok kalabalık şenlikler gördüm kısaca bulaşma o işe,öğrenci milleti gelip de orada döner möner almaz zaten bir çoğu zar zor geçiniyor,yemekhanede 1.5 liraya yemeği yer gelirler,çekirdek ıvır zıvır işi de kiranı bile çıkartmaz ,10-15 bin kar imkansız çooook uçmuşsun sen

ben geçen sene istanbul üni şenliğinde giriş alanının 100 metre gerisinde kutu birayı tanesi 7 liradan 200 adet satmıştım,4.70 den almıştık,saatler içerisinde bitti 2 kişiydik kişi başı 250 lira kar ettim ufak bi pick up ayarlamıştık 50 da ona verdik,ertesi günde satardım ama polisler mimlemişti

alkol yasak , 2-3 senedir takip ediyorum halka açık oluyor o yüzden gelenler alıyor. waffle 7 tl den geçen sene 500 tane satan arkadaşım var günde

• ben alkol sat demedim zaten de,abi 10-15 bin kar çok fazla o kadarını zor çıkarırsın,waffle satarsın ama kaça alıcan onu,kar edersin ama düşündüğün kadar değil,bir de standını pavyona çevirirsen işini engellersin,güzel kız bul ama öyle orasını burasını açmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

ben alkol sat demedim zaten de,abi 10-15 bin kar çok fazla o kadarını zor çıkarırsın,waffle satarsın ama kaça alıcan onu,kar edersin ama düşündüğün kadar değil,bir de standını pavyona çevirirsen işini engellersin,güzel kız bul ama öyle orasını burasını açmasın

Yanlış düşünüyorsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş güzel kız fikri çok iyi yalnız standın başına. sandviç tarzı şeyler satabilirsin pizza tost vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum bu arkadas ne zaman banlanacak da kurtulacaz, once reinaya gidiyordu daha once 5 10 lira borc istiyordu milletten sonra kizla mercedese binip eskisehirden istanbula geliyordu, simdi senlikte bardan kiz calistiracakmis yaw he he

• quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

kardeş güzel kız fikri çok iyi yalnız standın başına. sandviç tarzı şeyler satabilirsin pizza tost vs.

Hocam kraker çikolata falan gider mi eti marka ürünleri cok cok ucuza alabilirim. Pizza imkansız gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

kardeş güzel kız fikri çok iyi yalnız standın başına. sandviç tarzı şeyler satabilirsin pizza tost vs.

Hocam kraker çikolata falan gider mi eti marka ürünleri cok cok ucuza alabilirim. Pizza imkansız gibi

hocam pizza değil pizza tost. internetten bi bakın. tost gibi bi şey. tost makinesinde ıstılıp servis ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızı nerden bulcan lan değişik,azıcık bi altındaki konulara bak forum kan ağlıyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

hocam pizza değil pizza tost. internetten bi bakın. tost gibi bi şey. tost makinesinde ıstılıp servis ediliyor.

gitmez bence hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

kızı nerden bulcan lan değişik,azıcık bi altındaki konulara bak forum kan ağlıyi

Suan bu konu önemli hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Merak ediyorum bu arkadas ne zaman banlanacak da kurtulacaz, once reinaya gidiyordu daha once 5 10 lira borc istiyordu milletten sonra kizla mercedese binip eskisehirden istanbula geliyordu, simdi senlikte bardan kiz calistiracakmis yaw he he

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.