Şimdi Ara

üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beklentilerim doğrusunda tercihleri belirlemeye çalışıyorum ama bi konuda tereddütlerim var.. Sizce iyi bir üniversitede (odtü,boğaziçi) mat öğretmenliği mi yoksa orta düzey bir ünide beslenme ve diyetetik mi ?

• bence öğretmenlik
    -ortalama maaş
    -çalışma saatleri güzel, tatili bol
  • Mami4gs kullanıcısına yanıt
    orası öyle ama diyetisyenlik de oldukça rahat ve parlak bir meslek kafam karışık o yüzden
  • Tamam bi boğaziçi mezunu olmak var ama diyetetik icinde yırtınan insanlar var
  • İşini bilirsen matematik öğretmenliğinde iyi para var kardes tanıdıklarım var hem etüt merkezi açıp hem okulda çalışan hocalar çok iyi gelirleri var ama tabi dediğim gibi isim yapcaksın. Diyetetik ona nazaran biraz daha iyi ataması filan yada özelde iş imkanı.
    Sonuç;
    Girişimci bir tip isen matematik öğretmenliği değilsen diyetetik.
    Bol şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolia71 A kullanıcısına yanıt
    Diyetisyenlik hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıycam ama öğretmenlik hakkındaki artıları yazdım sende kendince diyetisyenliğin artılarını yaz karşılaştır.Bir de hangsini daha çok seviyorsun o önemli.
  • Diyetisyenlik acayip rahat diye biliyorum. Ogretmenlikte parayi kirabilirsin ama ben artik su lise konularini bidaha görmek istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anatolia71 A kullanıcısına yanıt
    matematik bölümümü matematik öğretmenliği mi ?

matematik bölümüne gidersen sadece özel ders değil farklı alanlarda da çalışabilirsin, öğretmenliğe gelince neden behzat rasuli gibi olmayasın.
    zaten boğaziçi abi
  • arkadaşlar öğretmenliğin dediğiniz gibi artıları var aslında ilgim de var matematiği severim ama diyetisliğe de ilgim oldukça fazla. bir de bu diyetislikte üniversitede çoğunluk kız mı oluyor yani erkeğin gitmesi abes kaçmaz değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.