Şimdi Ara

Üniv Logosu Arabanın ön camında aşağımı yukarımı yapıştırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktanda anlaşılacağı üzere, Üniv Logosu Arabanın ön camında aşağımı yukarımı yapıştırılır diye bir soru sormak istedim. Direksiyon tarafında üst tarafa yada alta yapıştırmanın bir farkı varmıdır? Yani aklıma ceza gibisinden bişiler geldide? beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Teşekkürler...

• yukarı yapıştırılıyor yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

yukarı yapıştırılıyor yanılmıyorsam

Cevap için teşekkür ederim. Okulda görüyorumda aşağı yapıştıranları, ben yukarı yapıştırmak istiyorum. Ama pimpiriklendim bu insanlar niye yukarı degilde aşagı yapıştırıyorlar diye :)
  • Rabia etiketinin hemen yanina yapistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aşağı yapıştırdım ama yapıştırmasanda olur zatn gereksiz bişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

ben aşağı yapıştırdım ama yapıştırmasanda olur zatn gereksiz bişe

Okula girerken güvenligin durdurup kimsiniz diye sormasından kurtulacagım, gereksiz olur mu hiç :)
  • Aşağıda yolu görüşü engeller...Bir nokta bile çok önemli....Direksiyon başında oturuyorken sağ üst köşe uygun...Görüşü kesmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isim vermiyeyim bir üniversitede dikiz aynasının altına ortaya yapıştırılıyor.. aşağı yapıştıranda var yukarı yapıştıranda ben şahsen aşağı koyuyorum ama yapıştırmıyorum sıkıştırıyorum oraya duruyor
  • İstediğiniz yere yapıştırın, kimse bunu sök, şuraya tak demez. Ben aşağıda kullanıyordum, daha güzel görünüyordu gözüme. Hatta araba değişince yeni etiketi şeffaf bir plastiğe yapıştırmıştım, okula gittiğim zamanlar alt köşeye koyup, işi bitince alıyordum.
  • amac hava atmaktan baska birsey degil.
    Yillarca üniversiteye arkadslarin "logosuz" aralariyla gittim. Birgünde güvenlik cevirip durdurmadi.
  • Üniversitelerde park pulu yerine de geçiyor. Örneğin üniversitemde pul olmadan aracını gece üniversitede bırakamazsın ve haftasonları üniversiteye giremezsin.
  • ah birde kırşehire gelse şu olay yıldım günlük kimlik çıkar güvenliğe göstermekten 1 senedir ezberleyemediler arabayı pul olayıda yok bir keresinde bastım geçtim girdim okula baktım arabanın etrafında geziyorlar kapı koluyla oynuyor güvenlik dedim ne yapıyorsun ihbar geldi diyor ee tamamda kapı koluyla neden oynuyorsun dedim artistleşti birden dedi işimi yapıyorum diye bende dedim aracımın kapısı açık olsa içinden birşey kaybolsa senden bilmezmiyim ben dedim apıştı kaldı gerçekten bazı yerlerde güvenlikler aşırı derecede sıkıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

ben aşağı yapıştırdım ama yapıştırmasanda olur zatn gereksiz bişe

Okula girerken güvenligin durdurup kimsiniz diye sormasından kurtulacagım, gereksiz olur mu hiç :)

yok yani o stickerı yapıştırmayıp ön cama oturtabilirsiniz veya kartlıklar var ön cam için onlardan alıp stickerın yapışkanını çıkartmadanda koyabilirsiniz
  • bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
  • Pulu aldigim icin yapistirmam lazim :) ust mu alt mi :)

• quote:

Pulu aldigim icin yapistirmam lazim :) ust mu alt mi :)

Uni ne? Bölüm ne?

• sol üst.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

amac hava atmaktan baska birsey degil.
    Yillarca üniversiteye arkadslarin "logosuz" aralariyla gittim. Birgünde güvenlik cevirip durdurmadi.

Çankaya üniversitesi 100.yıl kampüsüne girersen sormazlar ama etiketsiz merkez kampüsede almazlar. Hele odtüye girmeyi dene bakalım :) her üni bir değil anlayacağın.

• quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Pulu aldigim icin yapistirmam lazim :) ust mu alt mi :)

Uni ne? Bölüm ne?

Harran üni. öğrenci degilim. asistanım.
  • Sakarya üniversitede ön camın üst sağ köşede yapiştiriyorum. Bir sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.