Şimdi Ara

Unity3D Lightning Bug Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimlerde görüleceği gibi oyun başında her şey normalken ortalarına geldiğimde böyle bir bug oluyor sebebini çözemedim. Arabanın üstünde siyah şeritler oluşuyor ve groundun rengi değişiyor. İlk başta ışık sebep oluyor dedim ama ışık arabayı takip ediyor şuanda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca PC'de preview yaptığımda sıkıntı yok APKyı yükleyip kurduktan sonra bu hata oluşuyor.

Not: Fog(Sis) açık bu sebep oluyor olabilir mi? Oluyorsa nasıl çözerim :)

Unity3D Lightning Bug YardımUnity3D Lightning Bug Yardım

• Mobil için yapıyorsanız, eğer kamera da sabit ise, gölgelerin real-time değilde statik olarak yapmanız performansı arttıracaktır. Yani direkt böyle çözüm bulmak zor biraz.
  • Dentrax D kullanıcısına yanıt
    Aynen mobile yazıyorum bir yerde hata var bana Fog gibi gleiyor ama dediğinizi kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler.
  • Bende de tek arabanin ustunde degilde ekrani degisik yerlerinde siyah cizgiler cikiyordu.Directon lightdeki shadowu tamamen kapattim fake golge yaptim cok iyi oldu kendi shadow sistemi fpsyi tam olarak yari yariya dusuruyordu bende.Objelerin sekline uygun biseye siyaha yakin bir renk verip saydamlastirin alin size golge ve hic kasmaz bug cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    Daha deneyemedim bana sanki sisten kaynaklanıyor gibi geldi ama gölgelendirmeler de olabilir akşam deneyeceğim teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    Aynen sorun oymuş kapattım geçti. Bir şekilde çözmeye çalışacağım kapatmadan yapmanın yolu varsa süper olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### Red Stone Online - Rehber ###
    16 yıl önce açıldı
    combat arms mi Point blank mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.