Şimdi Ara

### Red Stone Online - Rehber ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynuyorum ve ne zaman acaba DH'ye konusunu açsam diye düşünüyordum ama önce oyunda uzmanlaşmaya çalıştım.Sonunda açmaya karar verdim.Şu an 135 lvl(156 oldum) bir Werewolf'um.Oyundaki adım HectoR.

Oyundaki Türk sayısı en fazla 50'dir.Oyunun en iyi klanlarından birisinin başkanı bir Türk oyuncu olan "muharrem".Yani iyi Türk oyuncuları da mevcut.

Oyunun sitesi:http://playredstone.gamersfirst.com

Kayıt Sayfası:https://www.gamersfirst.com/register/ (Knight Online,Warrock vs. oynayanlar orada kullandıkları hesaplarını burada da kullanabilirler)

İndirme Sayfası:http://playredstone.gamersfirst.com/download.php

Ekran Görüntüleri :http://playredstone.gamersfirst.com/screens.php

Oyunla ilgili genel bilgiler:

- Oyundaki maksimum level 999'dur.
    - Oyunda toplam 16 sınıf vardır.Daha doğrusu 8 ama sadece bu oyunda bulunan transformation/weapon change özelliği ile her oyuncu aynı anda 2 sınıf ile oynayabilir.
    - CP, bu oyundaki manadır.Yani skilleri kullanmak için CP'ye ihtiyacınız var.Ama hareket ettiğinizde CP'niz azalır.Charisma statınız ne kadar yüksekse o kadar hareket ettiğinizde giden CP miktarınız azalır.CP kazanmak için bazı saldırıları kullanmanız veya CP kazanma skillerini yapmanız gerekir.
    - Oyunda 2 tane server var.Bunlar normal oyun serverı Prandel ve sadece PvP yapılabilen Duel Server.

Oyunun Artırları:
    + Geniş sınıf seçenekleri.
    + Diğer oyunlarda olmayan sistemler.
    + Fazlaca Quest.
    + Kötü pclerde bile sorunsuz çalışır.
    + GMlerin sürekli event düzenlemeleri ve sorularınızı cevaplaması.
    + GvG vs SW'ler.(Guild bölümünde açıkladım)
    + Ayriyetten bir PvP serverı var.
    + Sürekli sizi kasıcak birisini bulursunuz.

Oyunun Eksileri:
    - 2.5D yani üstten görünümlü bir MMORPG.
    - Grafikler çok iyi değil ama diğer üstten görünümlü oyunlara göre daha iyi.
    - Bazı yerlerdeki müzikler çok sıkıcı olabiliyor.

Sınıflar:
    Class Resimleri:
    http://redstone.wikispot.org/Character_Classes

Squire/Warrior:

Squire sınıfı daha çok savunma skillerine sahiptir ve iyi bir tanktır.Bazı hızlı saldırı skilleri çok işinize yarar.

Warrior sınıfı oyundaki en iyi hasar veren sınıflardandır.Yüksek canları olur.

Magic Archer/Magic Lancer:

Magic Archer bildiğiniz okçu ama aynı zaman bazı element saldırıları olduğu için magic sıfatını almıştır.Oyunda en çok tercih edilen sınıflardandır ve saldırıları çok iyi olmasına rağmen canları azdır.

Magic Lancer çok kullanılan bir sınıf değildir.Elindeki mızrağı ile etrafındaki canavarlara toplu hasar verebilir.Magic Archer gibi onun da element saldırıları vardır.

Magician/Werewolf:

Magician düşük levellardayken bile yüksek hasar verir.İyileştirme,haste(hızlandırma) ve diğer buffları onu çok güçlü yapar.Magicianlar için birsürü skill ve stat build vardır.

Werewolf oyundaki en iyi damagerlardandır.Canı ve savunması düşük olduğu için bol bol health ve savunma itemi almanız gerekir :D.Genellikle uzak mesafeli adamların korkulu rüyasıdır.

Priest/Fallen Angel:

Priest her partide ve klanda olması gereken bir support(destek) sınıfıdır.Ölü arkadaşlarınızı canlandırabilir,tek kişiyi veya partiyi iyileştirebilir ve bir sürü buff verebilirsiniz.Genellikle Fallen Angel'la beraber kullanılır çünkü Fallen Angel sınıfının saldırısı çok güçlüdür ve parti arkadaşlarını kendine yanına ışınlayabilir.

Tamer/Summoner:

Oyunda en çok kullanılan sınıf herhalde Tamer'dır.Tamer canavarları eğitebilir ve onları güçlendirebilir.Hayvanlarının yüksek canları ve hızlı saldırıları ile çoğu kişiyi yenebileceği ve bosslar için tank olabileceği tartışmasız bir gerçektir.

Summoner arkadaşımız tamer'ın aksine az kullanılır ve bu sınıf canavar doğdurur ve onlarla savaşır.

Thief/Monk:

Thief sınıfı uzak mesafe sınıfıdır.Kilitli şeyleri açabilir,görünmez tuzak ve sandıkları görebilir ve tuzakları etkisiz hale getirebilir.Kendi tuzaklarını koyabilir.Çok kullanışlı bir sınıftır :)

Monklar yakın dövüş adamıdırlar ve uzak doğu sanatlarını kullanarak dövüşürler.

Princess/Little Witch:

Princess sınıfı oyunun en renkli sınıfıdır herhalde çünkü kendisini silaha dönüştürebilir,arkadaşlarına pot fırlatarak onları iyileştirebilir.

Little Witch ler çok güçlü saldırdıkları için bazı kişiler tarafından tercih edilir ama çok kullanılmaz.

Necromancer/Demon:

Oyundaki debuffcı sınıf Necromancerdır.Aynı zamanda Necromancerlar iskelet ve zombi tarzı undead canavarları kontrol edebilir.

Demonlar alan saldırıları nedeniyle tercih edilir.Yüksek seviyedeki bir demon düşük level oyuncuları çok iyi kasabilir(plvl).

Statlar:

Karakterler her level atladıklarında 5 stat point alırlar ama Necromancer haricindeki tüm sınıflar 4 stat point kullanabilir sadece çünkü o sınıflarda bir stat point otomatik olarak Power ya da Knowledge statlarından birisine verilir.

Strength(Power): Fiziksel hasarları güçlendirir.

Agility(Alacrity): Fiziksel saldırı yapabilme ihtimalimizi, saldırıyı savuşturma oranını, kritik vuruş şansını ve de kalkanla block yapabilme ihtimalimizi arttırır.

Constitution: Otururken kazandığımız HP miktarını, maksimum HP yi ve savunmamızı arttırır.

Intelligence: Büyü saldırılarımızı güçlendirir.

Wisdom: Büyü resistansını, anormal durum resistansını ve de her canavar öldürdüğümüzde gelen exp i arttırır.

Charisma: Maksimum CP'yi arttırır, koşarken düşen CP oranının azalmasını sağlar ve de anormal durum resistansını arttırır.

Luck: Canavara vurabilme ihtimalini, saldırıyı savuşturma ihtimalini, Çift-Kritik vuruş şansını, anormal durum resistansını, tuzaklardan kaçabilme oranını, ekstra hasar vurabilme ve değerli itemler bulabilme oranını arttırır.

Guild(Lonca/Klan):

Klan kurmak için 50 level üstü olmalısınız,partide sizin dışınızda 2 kişi daha olmalı ve de 1 milyon altınınız olmalı.Daha sonra Brune Guild Association binasına gidip NPC ile konuşup guild görevini yapmalısınız.Eğer yaparsanız lonca oluşturulur.

Klana girmek için Citizen title ı gerekir.Bu title ı almak için 30k paranız olmalı ve Banka ya gidip erkek olan NPC ile konuşmalısınız.

Klanlar arasında iki tür savaş düzenlenmektedir.Bunlar Siege War(SW) ve Guild vs Guild(GvG).
    Siege War'lar Guild Hall seviyenizi arttırmanız için gerekir ve eğer savaşı kazanırsanız Guild Hall seviyeniz artar.SW'de amaç karşı tarafın Guild Emblem lerini yok etmektir(Bunlar heykel gibi yapıtlardır).

GvG lerde ise açık bir alanda savaşırsınız ve öldürdüğünüz adamın levelı kadar klanınız puan kazanır.SW'de bir kere öldükten sonra savaş alanına tekrar dönebilmenize rağmen bunda öyle birşey yapamıyorsunuz ve mutlaka bir Priest sizi revive etmeli, ya da Revive Scroll kullanmalısınız.

Görevler:

3 tür görev var. Bunlar General Quest,Title Quest ve Main Quest.

General questler sıradan görevlerdir.Ödülleri güzel olan General Questleri yapmanızı öneririm.

Title Questler size oyunda avantaj sağlayan görevlerdir.Kesinlikle bu görevleri yapmalısınız.

Main Questler oyunun seneryosuna göre ilerleyen görevlerdir.Yapıp yapmamak size kalmış.

General Quest listesi:
    http://forum.playredstone.com/index.php?showtopic=3671

Title Questlere başlama yerleri ve gereksinimleri:
    http://forum.playredstone.com/index.php?showtopic=1772

Yapamadığınız görevler için redstone'un resmi forumlarına bakın.İsterseniz bu konu altında da sorabilirsiniz.

Karakter Buidleri:
    Stat Buildler:

Power Warrior:
    2 power,1 alacrity,1 health

Damager Squire:
    2 power,1 alacrity,1 health

Tank Squire:
    1 power,1 alacrity,2 health

Power Archer:
    100 lvl a kadar 3 power,1 health
    sonra 2 power,1 alacrity,1 health

Knowledge Archer:
    100 lvl a kadar 1 power,1 alacrity,1 health,1 knowledge
    sonra 2 knowledge,1 alacrity(bunun yerine isterseniz charismaya da verebilirsiniz),1 health

Power Lancer:
    200 lvl a kadar 3 power,1 health
    sonra 2 power,1 alacrity,1 health
    yeterli alacrityniz olduğu zaman tekrar 3 power,1 health

Hybrid Lancer:
    50 lvl a kadar 2 power,1 health,1 charisma
    sonra 1 power,1 knowledge,1 health,1 charisma
    daha sonra istenirse power yerine knowledge e verilebilir

devamı gelecek...

Yararlı Linkler:

Red Stone forumları:
    http://forum.playredstone.com/index.php

Secret Dungeon Listesi:
    http://forum.playredstone.com/index.php?showtopic=2447

Unique Weapon listesi:
    http://forum.playredstone.com/index.php?showtopic=7038

Lvl 1'den 450'ye kadar avlanma yerleri:
    http://forum.playredstone.com/index.php?showtopic=1706

T-set itemler ve bonusları:
    http://redstone.wikispot.org/T-set

İleri de yazacaklarım:

Secret Dungeon
    T-Set
    Skill ve Stat Buildler
    Bazı faydalı bilgiler
    Premium
    Eventlar

Oyundaki adım HectoR.Lütfen sorularınızı buradan sorun ve sizi her zaman kasmamı beklemeyin.
    300 level civarına gelirsem Türk klanı kurmayı düşünüyorum =)

Herkese iyi forumlar,oyunlar! Umarım size faydam dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 4 Mart 2009; 7:43:33 >

• Eline sağlık kardeşim...

Orijinalden alıntı: feckless

Eline sağlık kardeşim...
    Eline sağlık, üye oldum birazdan oyunu indircem hangi charı açmamı önerirsin kolay kasılan pwp de iyi

Orijinalden alıntı: sc0RpioN

Eline sağlık, üye oldum birazdan oyunu indircem hangi charı açmamı önerirsin kolay kasılan pwp de iyi

Alıntıları Göster
    Bence önce gözüne güzel gözüken bir karakterle başla.Sonra başka adamları da denersin.

Warrior/Squire kolay bir başlangıç olabilir belki.

Orijinalden alıntı: afrodude

Bence önce gözüne güzel gözüken bir karakterle başla.Sonra başka adamları da denersin.

Warrior/Squire kolay bir başlangıç olabilir belki.

Alıntıları Göster
    oyun üstten görünüm değil dimi ben screnshotLarda öLe gördüm sanıyorum o yüzden indirmek istemedim scren aLıp bikaç tane atarmısın ona göre oynucam karakterLerin bikaçı cok hoşuma giddi zaten o yzden oynamak isterim

Orijinalden alıntı: sLeight

oyun üstten görünüm değil dimi ben screnshotLarda öLe gördüm sanıyorum o yüzden indirmek istemedim scren aLıp bikaç tane atarmısın ona göre oynucam karakterLerin bikaçı cok hoşuma giddi zaten o yzden oynamak isterim

Alıntıları Göster
    Oyun maalesef 2.5D yani üstten görünümlü.Aslında ben de sevmezdim o tarz oyunları ama bu uzun süre oynadığım tek üstten görünümlü MMORPG.Bana baya zevkli geliyor.

Oyun maalesef 2.5D yani üstten görünümlü.Aslında ben de sevmezdim o tarz oyunları ama bu uzun süre oynadığım tek üstten görünümlü MMORPG.Bana baya zevkli geliyor.

Alıntıları Göster
    yinede saoL arkadaşım zero online oynadım bi ara o da aynı şekiLdeydi hoşuma gitmedi diyebilirim yinede saoL
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLeight

yinede saoL arkadaşım zero online oynadım bi ara o da aynı şekiLdeydi hoşuma gitmedi diyebilirim yinede saoL

Alıntıları Göster
    Zer0 Online'da adam gibi PvP yok.
    Bunda her hafta sonu SW oluyor ve de guild başkanları her istediğinde GvG ayarlayabiliyor.
    Ondan sonra maksimum lvl 999 yani kasabildiğin kadar kas.

Zer0 Online'da adam gibi PvP yok.
    Bunda her hafta sonu SW oluyor ve de guild başkanları her istediğinde GvG ayarlayabiliyor.
    Ondan sonra maksimum lvl 999 yani kasabildiğin kadar kas.

Alıntıları Göster
    urban oyun çok güzel benziyo senin çektiğin fotolar varsa upload edermisn
    oyun çok güzele benziyo
    buarada urban boy eklersen sevinirim pisiko_dogo@hotmail.com

Orijinalden alıntı: Guest-B65FB118C

urban oyun çok güzel benziyo senin çektiğin fotolar varsa upload edermisn
    oyun çok güzele benziyo
    buarada urban boy eklersen sevinirim pisiko_dogo@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Kendi ekran görüntülerim:

GvG esnasında...

Görev için boss keserken

Sevgililer günü eventi,GMler hediye dağıtıyor

SW'yi kazandıktan sonra...

Mini Donut denen yerdeyim

• quote:

Kendi ekran görüntülerim:

GvG esnasında...

Görev için boss keserken

Sevgililer günü eventi,GMler hediye dağıtıyor

SW'yi kazandıktan sonra...

Mini Donut denen yerdeyim

Alıntıları Göster
    Ben bunu ilk çıktığında felan oynamıştım 1 sene önce herhalde yanlış hatırlamıyosam oyun gamefirst in yani knightonlinenin olması gerek gelebilirim belki ama karışık bi oyun yani başlıyacak biri varsa beraber kasabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Ben bunu ilk çıktığında felan oynamıştım 1 sene önce herhalde yanlış hatırlamıyosam oyun gamefirst in yani knightonlinenin olması gerek gelebilirim belki ama karışık bi oyun yani başlıyacak biri varsa beraber kasabiliriz

Alıntıları Göster
    Oyuna göre 578 Mb çok değilmi yav

Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

Oyuna göre 578 Mb çok değilmi yav

Alıntıları Göster
    neyse indiriyorum oyunu. Yardımcı olursunuz umarım arkadaşlar. Bi de level kasma kolaymı?

Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

neyse indiriyorum oyunu. Yardımcı olursunuz umarım arkadaşlar. Bi de level kasma kolaymı?

Alıntıları Göster
    Kardesim cok iyi olmus oyun cok saglam cok hosuma gitti ama 1 kac sorum var sana
    1. si oyunda 2 server var prandel ve duel server ama prandel dün acık deildi birine sordugumda ise aksam 11 den sonra acılıyor dedi böyle bisey varmı ??
    2. side bu stat verme olayı cok karısık bunda biraz yardımcı olrsan sevinirim ^^

Orijinalden alıntı: 4IBeeRaD

Kardesim cok iyi olmus oyun cok saglam cok hosuma gitti ama 1 kac sorum var sana
    1. si oyunda 2 server var prandel ve duel server ama prandel dün acık deildi birine sordugumda ise aksam 11 den sonra acılıyor dedi böyle bisey varmı ??
    2. side bu stat verme olayı cok karısık bunda biraz yardımcı olrsan sevinirim ^^

Alıntıları Göster
    sey bide bu ilk quest 4 tane npc ile konus diyo klaris pollack anie bi tane dahja vardı bunları nerden bulcam ?

Orijinalden alıntı: 4IBeeRaD

sey bide bu ilk quest 4 tane npc ile konus diyo klaris pollack anie bi tane dahja vardı bunları nerden bulcam ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Prandel yani normal serverlarda şu an sorun var.Şimdilik sadece Duel Server'da oynayın.GMler sorunu giderdikten sonra Prandel'de oynayabilirsiniz.(Prandel açık ama girmeyin bence)

Bu arada 11'den sonra açılma olayı yalan Her zaman açık normalde.

Stat konusunu da rehbere ekleyeceğim.

• quote:

Arkadaşlar Prandel yani normal serverlarda şu an sorun var.Şimdilik sadece Duel Server'da oynayın.GMler sorunu giderdikten sonra Prandel'de oynayabilirsiniz.(Prandel açık ama girmeyin bence)

Bu arada 11'den sonra açılma olayı yalan Her zaman açık normalde.

Stat konusunu da rehbere ekleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Sorunlar bitti gibi gözüküyor ve yaşanan sorunları affettirmek için double exp event yaptılar.Yeni oyuncular için iyi bir haber.

• quote:

Sorunlar bitti gibi gözüküyor ve yaşanan sorunları affettirmek için double exp event yaptılar.Yeni oyuncular için iyi bir haber.

Alıntıları Göster
    Bu oyun Diablomsumu ? xp kas item düşür kes hayvan gibi ol ?

Orijinalden alıntı: Amulet

Bu oyun Diablomsumu ? xp kas item düşür kes hayvan gibi ol ?

Alıntıları Göster
    oyunu bende indirdim ıyı bır alternetif oyun bence ama class secimi icin karar veremedim

Orijinalden alıntı: caneraksu22

oyunu bende indirdim ıyı bır alternetif oyun bence ama class secimi icin karar veremedim

Alıntıları Göster
    cok guzel olmus oyunu anlatımın ellerıne saglık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.