< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
olum siz en azından tadını almadınız, nasıl bir şey olduğunu bilmiyosunuz. bizim kanımıza girdi artık ve biz de gidemiyoruz. bizim durum daha kötü
![]() |
eylülden sonra kimsenin bu virüsü takacağını sanmıyorum açıkçası
|
Normalde çoğu Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesi, online sınav/ders yapmayacaktı ve yazın telafi programı yapacaktı. YÖK ısrarla tüm teklifleri reddetti. Bizde 2 defa yaz programı oluşturuldu fakat faaliyete geçemedik. İnsanlar online ders gördü, sınav oldu. Bizde karar Mayısta alındı. Apar topar sınav olmaya başladık. Tıpta Uzmanlık Kurulu ve dekanlar kuduruyor. Yüzde yüz açılır. Bu arada normal diğer fakülteler de açılır. Şu anki normalleşme bile kaldırabilecek düzeye yaklaştı. Daha 2 ay var.
|
olaya sektor olarak bakin.yuzlerce yurt,cafe,fotokopici,apart,1+1 ev kiralayan batar.ayni turizm icin yks'nin one alinmasi gibi.rahat yani acilir
|
seneye swine flu çıkabilir, ossuruk flu çıkabilir hayatımızın sonuna kadar evde oturalım isterseniz.
|
ben de başından beri aynısını diyorum. milyonlarca insanın evine ekmek gidiyor unililer sayesinde. iç turizmden daha büyük sektör. özellikle Eskişehir gibi direkt öğrencilere endeksli üniversite dışında hiçbir harcama yapılmayan küçük Anadolu şehirleri için.
|
Olayın bir diğer kısmı da millet bedava notlar aliyo buda önemli bir mevzu bence.Calisacak olanında canı ders çalışmak istemiyo çünkü aynı notu bedavadan alma olayı kafa karıştırıyor.Umarim açılır 2 aya kadar vakalar 500 un altına inmesi dileğiyle
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|