Şimdi Ara

Ünideyim ders seçimi yaptım ama okula gitmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ders seçimi yaptım ama gitmedim okula şimdi kayıt mı dondurmam lazım yoksa seneye devam edebiliyor muyum ne yapmam daha mantıklı olur sizce üniversite 1. sınıfım.

• Dondursan da devam da etse aynı. Zaten seçtiğiin derslerin hepsinden kalacaksın bu dönem. Bırak dursun öyle. Seneye 1.nci sınıfmış gibi başlarsın. Üstten ders alamazsın ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders seçimini yapmayıp dondursaydım farkeder miydi peki
  • Dondur, 2015 yılından sonra girenlerden 2 yıl kaldıklarında sorun çıkıyor.

• Police Kappa kullanıcısına yanıt
    Şimdi senin sene uzayacak. Eğer dondursaydın uzayan senede harç ödemezdin. Normal öğretim misin bilmiyorum şu an

• Normal Öğretim hocam.Ya şöyle bir durum oldu geçen sene hazırlıktaydım yarım dönemde bitirdim şubat sınavında sonra ders seçmedim öğrenci işlerine falan sordum dondurmaya gerek yok ders seçmeyin dediler .Bu sene de gidemedim okula.Ankara Üniversitesindeyim.
  • Police Kappa kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen bi daha ki sene 2.nci sınıf olarak gözükürsün sistemde ancak 1.nci sınıf derslerini almak zorundasın. Otomatik 5.nci seneye uzadığı için uzattığın sene harç ödersin sadece. Dondursaydın 1.nci sınıf olarak gözükürdün. Normal öğretimsen iyi. 142 lira harç ödersin sadece uzattığın dönemlerde. Yalnız 7 yıla uzatma okulu. Malum atılma kuralı geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.