Şimdi Ara

uni yemekhanesinde ikinci alinabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde karbonhidrat ve yag dolu yemekler oluyor ama guzel bir sey ciktigi zaman da yetmiyor. bir menu 4-5 lira oldugundan ikinci menu alinamaz diye dusunuyorum.

• Hocam başlıktaki sorunun cevabını konuda kendin vermişsin her bir porsiyon için tekrar ücret ödemek durumundasın diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    hocam ucretini oderim zaten ama kart ikinci kere basiyor mu onu bilmiyorum. 4 liraya menu verdiklerine gore zararina isliyor.
  • Alınır ben daha hiç almadım ama alan arkadaşım var yada onu geç başka arkadaşımın yerine bastığım oldu aynı saniye içinde iki kere bastım.
    Sıfır sıkıntı yani

• iCrush kullanıcısına yanıt
    eyw hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

hocam ucretini oderim zaten ama kart ikinci kere basiyor mu onu bilmiyorum. 4 liraya menu verdiklerine gore zararina isliyor.
    4 liraya menü filan vermiyorlar hocam.

Devlet üniversitelerinde belli bir oranda devlet yardımda bulunuyor. Yani o yediğin menünün kalan parasını devletten alıyor. Özel üniversitelerde zaten 14-15 liradan başlıyor devlet desteği olmadığı için. Kimse hayrına ve zararına iş yapmıyor yani.

Parasını verdikten sonra istediğin kadar al.
  • Bence kârsız satıyorlar buda bir destek oluyor tabi bizde 2,5 TL mesela yemek şirketlerinden toptan söylendiği için bu fiyatlar normal
    Çorba piyasada 5-6 TL olabilir ama masrafı 50 kuruş bile yoktur o hesap yada çay gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Bence kârsız satıyorlar buda bir destek oluyor tabi bizde 2,5 TL mesela yemek şirketlerinden toptan söylendiği için bu fiyatlar normal
    Çorba piyasada 5-6 TL olabilir ama masrafı 50 kuruş bile yoktur o hesap yada çay gibi
    Yani hocam bir şekilde destek var bu şirketlere devlet üniversitelerinde. Yani istersen 10 tane al utanacak bir şey yok, parasıyla sonuçta.
  • Gaünde birinci basma 2.5tl, ikinci basma 10.5tl.
    Bildiğim kadarıyla çoğu ünidede uygulama bu tarzda.
    Menülerde bunlar
    http://www.gantep.edu.tr/yemek/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 lira devlet destegi var uni yemeklerinde
    Gunde 1 hakkij var ikincisi+8tl ceker

• burada 3 ogun veriyorlar yine ayni mi? ayni ogunde 2 defa alinca ekstra cekiyorsa degmez az yemek oluyor zaten.
    bir ara denerim bakalim.
  • hocam öncelikle sorun aşşırı mantıklı
    büyük ihtimalle işlem şöyle işliyor
    mesela
    1.sabah 7ile 9
    2.öğlen 11 13
    3.akşam 17 19 arası sistem her 3 saat dilimi içinde herkes için bir kere basma hakkı tanıyor mesela 2.75 bizde ancak ikinciyi de yiyebilirsin ama 8 10 civarı bi şey ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzamanyıkık -- 11 Mart 2019; 3:24:41 >
  • Kart ikinciyi basar ama şöyle bir durum var.

Çoğu üni de ilk yemek indirimli ikinci yemek 8-9 lira oluyor en az. Okuduğun ünide ki fiyatı öğrenirsin eğer durum böyleyse.

Bazı ünilerde de tek öğünde 2 kez arka arkaya indiimli oluyor üçüncüyü basmak istersen fiyat yükseliyor.

• Biz de yemek 2 TL,ikinci defa yemek istersen 7 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koü de 3 hakkın var hepsi de 2,50 tl

• yarın okulda soracağın şeyi buraya açmak nedir? tabiki parasını verirsen herşeyi alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.