Bildirim
uni-t ut33d multimetre
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynısından kullanıyorum BackLight Özelligi ve Hold özelligi var karanlık ortamda lcd yi okuması oldukca kolay ama bi kötü tarafı var buzzer sesi çok az çıkıyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: LT-35
Aynısından kullanıyorum BackLight Özelligi ve Hold özelligi var karanlık ortamda lcd yi okuması oldukca kolayama bi kötü tarafı var buzzer sesi çok az çıkıyo
Teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş hayırlı olsun.ama ilk defa kullanacaksan önce 5 TL'lik ucuzlarından alsaydın acemiliğini atınca 2. olarak alsaydın daha iyi olurdu bence.bir de analog multimetre ile çalışmayı da öğren.üniversite deneyimimden sana tavsiyem bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmsnmz
kardeş hayırlı olsun.ama ilk defa kullanacaksan önce 5 TL'lik ucuzlarından alsaydın acemiliğini atınca 2. olarak alsaydın daha iyi olurdu bence.bir de analog multimetre ile çalışmayı da öğren.üniversite deneyimimden sana tavsiyem bu.
Çok Sağol Teşekkürler. Ins. Bisey olmaz. Cokta o.d 25 liraya almıştım en az 10 liralık vardı bana çok basit gibi geldi bende bunu aldım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: geno123
Çok Sağol Teşekkürler. Ins. Bisey olmaz. Cokta o.d 25 liraya almıştım en az 10 liralık vardı bana çok basit gibi geldi bende bunu aldım :)
Bunun piyasadaki 5-10 liralık cihazlara göre çok farkı yok , artısı 20M/200M kademesi - hold tuşu ve ekran aydınlatması -
ya ben kullanıyorum şimdi kaldırdım gerçi ama çok memnunum keşke kaldırmasaydım marka verirdim 50'e aldım kılıfı arka ışığı akılda tutma falan var 600 v var ama memnunum yani -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmsnmz
kardeş hayırlı olsun.ama ilk defa kullanacaksan önce 5 TL'lik ucuzlarından alsaydın acemiliğini atınca 2. olarak alsaydın daha iyi olurdu bence.bir de analog multimetre ile çalışmayı da öğren.üniversite deneyimimden sana tavsiyem bu.
analogların bir artısı var mı -
yeni başlayanlar için fazlasıyla iş görür hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: M@rKSm@N
analogların bir artısı var mı
Bazı dijital cihazlar yarı iletken ölçmlerini hatalı sonuçlandırabiliyor .Analog cihazlarda özelllikle yarı iletken testinde yanılma payı çok düşüktür -
yarıiletken olarak diyot ve transistör ölçüyorlar bildiğim kadarı ile. hfe'ler mi hatalı oluyor? -
5 10 liralık sarılardan iyidir ama profesyonel işlerde kullanılmamalı tabi. yine de öğrenci için ideal olabilir. -
bizim hoca hep analogdan soru soruyodu sınavda o yüzden dedim bi de bana analogla ölçüm yapmak daha eğlenceli geliyo -
Konuyu hortlatıyorum gibi olacak ama birşey merak ediyorum, birkaç arkadaş profesyonel kullanımdan bahsetmiş. Nedir bu profesyonel kullanım ? Profesyonel olarak neler ölcülür ?
Teşekkürler. -
Frekans, endüktans, kapasite, lüks, sıcaklık, ölçümlerde hızlı tepki verme, ölçümlerdeki hata payı vs. -
kapasitör ölçmüyor sanırım bu model. zaten çokda şart değil. Güle güle kullan.
edit: ilk mesajın tarihine bakmamışımm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_mühendis -- 2 Ekim 2014; 22:47:22 > -
Dostum yıllar sonra bende hortlatim konuyu üründen memnuın kaldınmı bende almayı düşünüyorum en ucuzu 10-15 20 daha koyarım bu ürünü aLırım güzel gözüküyor. ve bu hold tusu ne ise yarar
-
Hold
Ölçtüğün son değeri ekranda tutar.
Voltaj ölçün mesela, ölçüm sabitlenince başka bir işlem yapana kadar değerleri ekranda tutar.
Hort Hort.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horen -- 25 Kasım 2018; 0:17:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X