Şimdi Ara

Üni önemli değil önemli olan kendini geliştirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni önemli değil önemli olan kendini geliştirmek.

Böyle düşünen insanlar kendini geliştirip yapılacak işleri devraldıktan sonra öğle arasında gidip counter atabilir.

• Benim görüşüm tamamen safsatadan ibaret.(ha çok nadir cevherler çıkıyor onlar istisna)Bulunduğunuz çevre karakterinizi ve hayata bakışınızı etkiler.Şu algıyı anlamıyorum.İşte ben kötü üni, kötü bölümdeyim ama kendimi gelistirip bir yerlere gelebilirim.Bu tipler zannediyorki iyi üni ya da bölümdekilerin eli armut topluyor.

Edit:Topluyor yerine toplamıyor yazmışım.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi üniversitedekiler de kendini geliştiriyor bu mantığı hiç anlayamadım.
    Üniversite önemli sosyal çevren var ve gelişmiş beyinlerle yarisiyorsun. İyi üniveesite her türlü daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye bağlı %90. %10 uni etkileri kazançlar ama kendini geliştirirsen aşılamayacak dağ yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumun kendini geliştirme lafına alerjisi nedir anlayamadım bir türlü. Kendilerinden daha kötü bir eğitim alan birinin kendilerini geçeceği düşüncesi bile tutuşturuyor herhalde kendilerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim görüşüm tamamen safsatadan ibaret.(ha çok nadir cevherler çıkıyor onlar istisna)Bulunduğunuz çevre karakterinizi ve hayata bakışınızı etkiler.Şu algıyı anlamıyorum.İşte ben kötü üni, kötü bölümdeyim ama kendimi gelistirip bir yerlere gelebilirim.Bu tipler zannediyorki iyi üni ya da bölümdekilerin eli armut topluyor.

Edit:Topluyor yerine toplamıyor yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 19 Ekim 2020; 11:4:54 >
  • @The Killing Road bak hocam adamlar kendini geliştiriyor. siz anca armut toplayın bilkentte Üni önemli değil önemli olan kendini geliştirmek. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir milyon tane başvuruyu gördükten sonra burası da vazgeçer. ülkemizde hiç kimse bir şeyi bilmediğini söyleyemiyor. herkes filozof, dinbilimcisi, siyasetçi, yazılımcı ve neredeyse herkesin mükemmel fikirleri var ama imkan olmadığı için geliştirememiş Üni önemli değil önemli olan kendini geliştirmek. 

sistemde bir mevkin olmadıktan sonra ray dışından range roverla 200 basıp trene fark atsan da bir önemi yok. herkes camsız bir trenin içinde. önemli olan o trenin içinde ön vagonlara ilerlemek. kimse senin dışarıda ne yaptığını önemsemez, hatta göremez. sistem böyle bir şeydir.

teşekkürler

• Bilkent kendimizi geliştirmeye vakit bırakmıyor kiÜni önemli değil önemli olan kendini geliştirmek. 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence kendini geliştirmek daha önemli ama bazı meslekler için de üniversite okumak gerekebiliyor. Kendini göstermek illa üniversiteyle olabilecek bir şey midir ki? Kendini gösteren gösteriyor. Bildiklerini, öğrendiklerini paylaşan paylaşıyor.

• Ben üniversite okuyorum gerçi ve ben üniversite okumadan önce de halk kütüphanesine gidiyordum.

• RevilDeveloper R kullanıcısına yanıt

kendini geliştirmenin tek yolu yazılım öğrenmektir. bak mark zuckerberg naptı üniversiteyken facebuku kurdu hem derslere hem de girişimciliğe vakit ayırabilmiş instagram filan hep onun

• Geçen sene açılmış ama yine de cevabımızı verelim madem yine öne çıktıysa. Tamam doğrudur kendini geliştirirsen gayet ilerlersin. Fakat milletin unuttuğu yer şura:Bu kendini geliştirme olayı herkese göre değil. Adamın biraz hamurunda olacak. Bölüme ciddi derecede bağlı olman lazım. Öyle cidden herkes kendini geliştiremiyor bunun bilinmesi lazım. Unutmayın ki okulun da etkisi var. Nasıl var? Sen işte ne bileyim yazılım, donanım hayaliyle bölüme gelirken kendini sağdan soldan yardım ala ala "yaptığın"(bilerek tırnak içine aldım evet) fizik ödevini son dakika zar zor teslim ederken bulursan hayallerin yıkılabilir. Üstelik bu söylediklerim olmasa bile okula başladıktan sonra aslında istediğin şeylerin yazılım donanım, bilumum mühendislik alanları vs. olmadığını farkedebilirsin. Ha öyle yüksek yerlerde olmayıp yine de üniversitede kendini geliştirerek, ne bileyim şu proje senin bu proje benim diye sürekli proje kovalayarak çok güzel yerlere gelenler var, hatta benim çevremde de var bu örneklerden. Ama 1 tane bu adamlardan varsa 5 tane de bölüme uygun olmayan adam var bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 9 Kasım 2021; 1:36:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sadece üniversitede kişi kendini geliştirmiyor ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.