Şimdi Ara

Uni okuyamadim issiz kaldim sigortasiz calistim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yasindayken ygsye girip istedigim bolumu tutturamadim babam uber zengin olmadigi icin ozelde okuyamadim aciktan yazildim askerlik teciil ettirdim issiz kaldim sigortasiz ise girdim 1300 lira maasa gunde 16 saat calistim isten atildim kimse bana baskanlik heyt hoyt buyuyoruz demesin yemin ediyorum nasir tutan elimle bi vururum kacaksaraya kadar yari baygin gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite kısmını açar mısın, ne kadar çalıştın sınava ?
    Elinde diploma var mı yok
    Ne bekliyordun memur gibi çalışıcağını mı sanıyordun ?
  • Arkadaşlar bilmeden yargılamamak gerek. Arkadaş bütün hayat hikayesini anlatsa belki de hak verirsiniz kendisi özet geçmiş, herkesin imkanı olmuyor maalesef. Bu onun tembelliği veya eğitimi sevmemesi değil, üniversite mezunu olupta iş bulamayanlar da var, halini en iyi ben anlarım abi benim babamın maddi durumu iyi olduğu için bende okuyamadım okutmadılar, açıktan devam etmeye çalışıyorum.

• insanların haftada 5 gün günde 8 saatten(haftada 40 saatten) fazla çalıştırılması insanlık suçudur. amerika ve ingiltere haftada 40 saat. aslında haftada 40 saat bile çok fazla. fransa ve kanadada haftada 35 saat.
    yazık şu işe bir düzen getiremediler. insanlar 12 saat çalışıyor bu ülkede.
    ingilterede vasıfsız ve tecrübesiz haftada 40 saat çalışıp saatte en az 7.20 sterlin kazanabiliyorsun.
    buradaki durum gerçekten de insanlık dışı. insan hakları çiğneniyor resmen. devlet ise hiçbirşey yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 28 Nisan 2017; 17:4:24 >

suç anne babanda

> > < <
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczaciyim sorulari alayim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse yattığı yerden para kazanmaz kusura bakma. Toplumdan bir şey bekliyorsan ona bir şey sunmalısın. Şimdi o telefonu yavaşça yere bırak ve dışarı çıkıp iş ara. Ne zaman görsem kafelere eleman aranıyor başvur onlara.

abi haklı olarak sinirini bir yerden çıkartmak istiyor. şimdi devlet kademelerinde torpilli olanlar adam kayıranları gördükçe suçu da olmasa sinirleniyor hangimiz sinirlenmiyoruz böyle düşünmek lazım. devlette herkese iş imkanı veremiyor haliyle

katılıyorum abi. rızkı veren allah'tır düşüncesiyle çocuk yapmak o çocuğun hayatını umursamadan bu düşünce ile çocuk yetiştirmek çok yanlış. rızkı veren allah ama bakamayacaksan niye sebep oluyorsun

iş bulmak başka köle olmak başka. insanın kendisini geliştirmesi ile alakası yok, 2 üniversite bitirmiş 2000 tl maaş alıyor bu adam tembel miydi? salak mı? enayi mi? dediklerinle alakası yok bunun maalesef. hayat herkese gülmez

• benimde çok sağlam bir işim vardı bulunduğum yerde bir şahıs yüzünden istifa ettim bir anlık öfkeyle istifa etmiştim dövmekten beter etmeyi düşünüyorum yaklaşık 1 yıla yakındır işsizim ne huzurum kaldı ne kendime güvenim kısaca benim bitişim oldu son 1 aydır hergün içiyorum ben bu şahsı dövmeyeyimde ne yapayım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.