Şimdi Ara

üni öğrencisi nasıl part time iş bulabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimdeki tüm param bitti eğer önümüzdeki ay faturaları yatırmazsam elektriği suyu kesicekler baya baya yolun sonuna geldim artık çalışmam gerekiyor hiç iş tecrübem yok.

lakin ben nasıl iş bulabiliyorsunuz bu ülkede anlamıyorum birader

üni öğrencisiyim part time çalışmak istiyorum. iş beğenmemezlik yapmak istemem ama mekdanılsa gir demeyin lütfen ben orda çalışamam , kulaklarım zor duyuyor insanlarla iletişimim 0 hiç arkadaşım yok. yapabilceğim iş değil o

e tamam da napıcam şimdi ben ? nereye ,nasıl başvurabilirim? nasıl oluyo bu işler arkadaşlar ? hadi onu da geçtim muhtemelen benim gibi bin tane adam olur her işe başvuran. sizce de işe alınma ihtimalim çok düşük değil mi?

inanılmaz derecede paraya ihtiyacım var arkadaşlar gerçekten yolun sonu gözüktü artık ya işe giricem ya hayatım kayıcak. yemin ederim üni okuyorum ama üniden çok geçinme konusunu düşünüyorum. soracaklar için ailemle yaşamıyorum dedemlerle kalıyorum fakat burda da ne fatura ödeyen var ne yemek yapan sadece yatmak için bir yer gibi düşünebilirsiniz burayı. o yüzden paraya ihtiyacım var çok kötü derecede.

ama iş bulma ve iş yapabilme kabiliyeti konusunda kendime hiç güvenemiyorum....normal bi insan değilim gibi hissediyorum. böyle boş işlerde çalışamam beceremem gibi geliyor yani. ama artık mecburum...

• vaaayy bakın kim gelmiş :D reis hos geldin.
  • Lc Waikiki, defacto gibi yerlere başvur. Decathlona başvur. Buralarda reyon görevlisi olarak çalışabilirsin.

Sokagindaki kafeye başvur, part time servis elemanı olarak çalışabilirsin.

Haftasonu düğün salonlarına komi olarak gidebilirsin. Bu işi sağlayan ajanslar var. İnternetten onları bulup başvur.

Hangi il/ilcedesin onu da belirt ki bir yardımı dokunan olur belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bir zamanlar YGS LYS bolumundeydin dimi ben seni hatırlıyorum sana bir yanlışım olmusmuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamış olabilirsin. Bir aralar bilgi paylaşımı nedeniyle takilmistim evet.

Ben sizi hatırlamıyorum, herhangi bir yanlışlık olmamıştı.

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Zor hunlerdi

• @Epsilon

Türkçe dışında herhangi bir yabancı dili iyi bilen varsa beraber iş yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:42:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Lc Waikiki, defacto gibi yerlere başvur. Decathlona başvur. Buralarda reyon görevlisi olarak çalışabilirsin.

Sokagindaki kafeye başvur, part time servis elemanı olarak çalışabilirsin.

Haftasonu düğün salonlarına komi olarak gidebilirsin. Bu işi sağlayan ajanslar var. İnternetten onları bulup başvur.

Hangi il/ilcedesin onu da belirt ki bir yardımı dokunan olur belki.
    samsunda oturuyom.

hocam işte ben bu reyon görevlisi olmayı bile beceremem ki. elime gücüme bulaştırırım.

birde avuç kadar yerde kaç tane giyim mağazası vardır , kaçına eleman lazımdır allajh aşkına. sanki onlarda beni bekliyorlar gelse şu adamda çalıştırsak diye.
    zaten milyon tane eleman vardır bunlara başvurup red yiyen , bende onlardan biri olurum

bir de başvuru nası yapılıyor buralara hiç bilmiyorum. direkt kapıdan girip "sa ,iş varmı?" mı diyecez. bu mudur

parasızlıktan kafayı yiyeceğim intihar bile düşünüyom yeter dünyadaki her sorun boşmuş sağlık ve parasızlık dünyanın en berbat iki şeyidir yaşayamıyorsun abi ötesi yok vallahi kafayı yiycem herşeyi bırakıp çalışayıp diyorum en dandik yer bile olsa çalışcam diyosun , bu sefer anlıyorsun ki iş bulmak bile kolay bişey değil hayvan gibi zor ulan bunlarla uğraşmaktansa öleyim kurtulayım daha iyi bu nedir abi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@Epsilon

Türkçe dışında herhangi bir yabancı dili iyi bilen varsa beraber iş yapabiliriz.
    bu işler sıkıntı ,garantisi falan yok adam akıllı iş arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

samsunda oturuyom.

hocam işte ben bu reyon görevlisi olmayı bile beceremem ki. elime gücüme bulaştırırım.

birde avuç kadar yerde kaç tane giyim mağazası vardır , kaçına eleman lazımdır allajh aşkına. sanki onlarda beni bekliyorlar gelse şu adamda çalıştırsak diye.
    zaten milyon tane eleman vardır bunlara başvurup red yiyen , bende onlardan biri olurum

bir de başvuru nası yapılıyor buralara hiç bilmiyorum. direkt kapıdan girip "sa ,iş varmı?" mı diyecez. bu mudur

parasızlıktan kafayı yiyeceğim intihar bile düşünüyom yeter dünyadaki her sorun boşmuş sağlık ve parasızlık dünyanın en berbat iki şeyidir yaşayamıyorsun abi ötesi yok vallahi kafayı yiycem herşeyi bırakıp çalışayıp diyorum en dandik yer bile olsa çalışcam diyosun , bu sefer anlıyorsun ki iş bulmak bile kolay bişey değil hayvan gibi zor ulan bunlarla uğraşmaktansa öleyim kurtulayım daha iyi bu nedir abi ya.

Alıntıları Göster
    Ohooo hocam onu beceremem edemem diye baştan yılıyorsun sen.
    Sen o işi öğrenmek, becermek istiyorsan öğreneceksin.
    Kim anasının karnından iş öğrenip doğuyor yapma!

Gir kapıdan sor konuş. Denemeden bilemezsin, ve kimse de seni beklemiyor dediğin gibi.
    Umarım şansın yaver gider de halden anlayan bir yer/bir kişi bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 22 Eylül 2019; 18:57:55 >

• @Epsilon

Senin bulduğun müşteriler ödemeyi sana yapacak, bana değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Ohooo hocam onu beceremem edemem diye baştan yılıyorsun sen.
    Sen o işi öğrenmek, becermek istiyorsan öğreneceksin.
    Kim anasının karnından iş öğrenip doğuyor yapma!

Gir kapıdan sor konuş. Denemeden bilemezsin, ve kimse de seni beklemiyor dediğin gibi.
    Umarım şansın yaver gider de halden anlayan bir yer/bir kişi bulursun.

Alıntıları Göster
    orda kasada çalışan kişiye mi sorcaz iş var mı diye yoksa patronlarını falan mı çağırtmam gerek
    baştan yılma olayında haklısın ama işte hayat tecrübe eksikliği patlak veriyor böyle durumlarda ben bu yaşıma kadar mal gibi yaşadım o yüzden salakça bişeyler olacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 22 Eylül 2019; 19:13:23 >

• Tecrüben yoksa çok zor bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21F9C8AD0

Tecrüben yoksa çok zor bulursun.
    tecrübesi olmayanlar nasıl işe giriyor

zor oldugunu ben de biliyorum da bunu yapanlar da var yani. millet nasıl yapıyor nasıl geçimini sağlıyor ne yapmam lazım şimdi benim öleyim mi? illa küfrettircekler adama
  • motor ehliyetin varsa paketçi ol MC Domino's vs çok adam girer çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu işi yapanları izle senin gibi egoist birinin düşüneceği ilk şey bu salaklar yaparsa ben de yaparım olur tebrikler meslek sahibi oldun
  • Oho,
    Sen onu yapamam, bunu yapamam, yok su, yok bu.
    Nasıl bir tursunuz?!

Hayır yani, benim bulunduğum yerde eşimle sürekli gittiğimiz bir kafe var. Garsonların hepsi öğrenci. Adamlar part time çalışıyor.

Sende böyle birşeye bak.

Bunu da yapamazsan
    Otobana çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 22 Eylül 2019; 20:19:1 >
  • quote:

tecrübesi olmayanlar nasıl işe giriyor

zor oldugunu ben de biliyorum da bunu yapanlar da var yani. millet nasıl yapıyor nasıl geçimini sağlıyor ne yapmam lazım şimdi benim öleyim mi? illa küfrettircekler adama

Alıntıları Göster
    torpil diye birşey var, herkes bilir. Malesef asgari ücretli işe bile bir sürü uğraştırıyorlar. Geçen satış danışmanlığı için bir firmaya gittim. Önce bi adamla mülakata girdim, geçtikten sonra mağaza müdürleri ile başka bir mülakata girdim, onuda geçince sonraki gün referans istediler, yeter artık dedim, istemiyorum dedim. İyice b.kunu çıkardılar. Alt tarafı asgari ücret, onuda haftada 6 gün, günde 10 saat çalıştıracaklar.

• quote:

orda kasada çalışan kişiye mi sorcaz iş var mı diye yoksa patronlarını falan mı çağırtmam gerek
    baştan yılma olayında haklısın ama işte hayat tecrübe eksikliği patlak veriyor böyle durumlarda ben bu yaşıma kadar mal gibi yaşadım o yüzden salakça bişeyler olacağına eminim

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, kasada çalışana is başvurusunda bulunmak istiyorum de. Onlar seni yönlendirir. Orada muhabbeti kur işte falan

• Samsun'un neresinde oturuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.