Şimdi Ara

Üni'deki Sorunlu Hocalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan neden bir dersi zorlaştırmak için çaba sarf eder arkadaşlar? Kolaylaştırmak varken neden zorlaştırmaya çalışır insan?

Zaten 500 tane slayt var önümüzde. Gitmiş en ince detaylardan sormuş. Çalışmış olmama rağmen 21 tane test sorusunun tamamını salladım. Yazıklar olsun böyle hocalığa...

• Büt büt atıyor kalbim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yūq@R!

• normalde bölümümüz 80 kişi. vizelere 210 kişi girdi. 4. sınıfta olup hala vermeye çalışanlar var. bende seneye kalıcam galiba

• aynen ya kitabı 2 kere okudum sınavdan bi gün öncede tuttugum notları hatim ettim genede bütlere kaldım

• I said Yukarı!!!!

• Onu bırak bizim ekonomi finalinde ful sallayan arkadaşlar 50-60 aldı benim 3 soru garanti diğerleri yorum olan sorulardan 35 verdi büte kaldım yok böyle birşey. neye göre karar veriyor anlamadımki yazımı falan beğenmedi herhalde. (Klasik sınav)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Can, sen misin?
  • ben 2005 li adam gördüm. çocuk suan 3 çocuk yapmış olacakken 2. sınıf dersi alıyor. gerçi bende alıyorum. bakalım yarın ne olacak 9 da finali var.

• Sorunlu hoca yoktur , problemli öğrenci vardır. Dersi geçenler nasıl geçmiş?

• Asabımı bozmayın yuqaRı

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Sorunlu hoca yoktur , problemli öğrenci vardır. Dersi geçenler nasıl geçmiş?

bu ayakları geçin sorunlu hoca bal gibide vardır bu forumda bile bulunuyor bir kaç tane.
  • quote:

uludağ üniversitesi makine müh bölümü makine elemanlari dersini bir araştırın.

• Valla lise de bende öle düşünüyordum fakat şuanda üniversitede neden lise de daha iyi eğitim almadım diye yaknııyorum.
  • matematikten 60 kişilik sınıfta 45i büte kaldı... (ben cb ile geçtim çaktırma :D)

bir de iyi hocalar var tabi... ilk sınav ortalaması 35 ti... (30 almıştım , hoca herkese 10 puan ekliyorum sonradan çok işe yarar falan dedi :D neyse 40 oldu işte...)

finali de bugün yaptı.. 40 tane test :) çok iyi geçti valla bi 70-80 alırım :D hocaya adamsın dedim :) (tabi içimden :D)
  • quote:

bravo. öğrenci zihniyeti işte, hoca derste anlattığı gibi sorsun, verilen örneklerden sadece rakamları değiştirsin gibi beklentileri var.

üniversitenin liseden farkı, öğrencinin derste öğrendiklerini temel olarak alıp çok daha ileri konuları araştırması gerekliliğidir.
    ancak bizim üniversiteliler liseli kafasında takıldığı için, hep hocalar suçlu!

ha bir de, üniversiteye ikmal gelmiş, herkes geçsin diye ellerinden geleni yapıyorlar, bu öğrencilere yaranılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 9 Ocak 2014; 18:18:26 >
  • klasik öğrenci hezeyanları başlamış yine

üniversite bu, ilkokul değil. ayak uyduracaksın, oturup çalışacaksın. şu çalışıp da sıfır alanlara inanmıyorum zaten. insan konuyu bilip nasıl sıfır alabilir? son gün çalışıp konuyu bildiklerini zannediyorlar

ha eğer gerçekten de çalışıp çabalamanıza rağmen sınavı geçemiyorsanız kapasiteniz yok demektir, zorlamayın başka bölüme geçin veya üniversite olayından komple vazgeçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Büt büt atıyor kalbim

duygu değişimini görüyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

bravo. öğrenci zihniyeti işte, hoca derste anlattığı gibi sorsun, verilen örneklerden sadece rakamları değiştirsin gibi beklentileri var.

üniversitenin liseden farkı, öğrencinin derste öğrendiklerini temel olarak alıp çok daha ileri konuları araştırması gerekliliğidir.
    ancak bizim üniversiteliler liseli kafasında takıldığı için, hep hocalar suçlu!

ha bir de, üniversiteye ikmal gelmiş, herkes geçsin diye ellerinden geleni yapıyorlar, bu öğrencilere yaranılmaz.

sadece rakamları değiştirmekten ziyade, aynı tip soru istiyorlar, kolay yoldan sınıf geçip mezun olmak istiyorlar.

şimdi hoca sınıfa girer, 45 dakika dersini anlatır fakat konuyu ana hatlarıyla anlatır, sana temel oluşturur. eğer gerçekten kişi öğrenmek istiyorsa kendi çabasıyla araştırır bulur öğrenir, bunu yapan adam da sene kaybetmez zaten geçer

ama yok işte herkesin istediği hocanın verdiği kısıtlı bilginin kendisine sorulması, yata yata sınıf geçmek. koca senede toplasan 15 gün ders çalışmayan adam sınıf geçince, mezun olunca "üniversite mezunuyum iş bulamıyorum yeaa" diye ağlıyor. sen hiçbir şey öğrenmeden sadece sınıf geçersen vasıfsız olursun zaten

• Sana yine test sormuş ben 650 sayfa slayttan sorumluyum ve sorular klasik olacak. Hayırlısı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.