Şimdi Ara

Undertale yardım (Muffet’i -Dişi Örümcek- geçemiyorum.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önüme geleni herkesi öldürdüm ama oyunun yarısına gelmişken de gekrar başlamak istemiyorum. Şuanda muffet savaşındayım. Paramı pek harcamadım ama itemleri harcadım. Hiç can arttırıcı itemim yok ve örümcek donutum da yok. Youtube’dan izlediğim videolar ve walkthrough fa banamısın demiyor. Oyunu bırakacak noktaya geldim. Nasıl geçiliyor bu pis iğrenç gıcık örümcek yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 14 Mart 2019; 17:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muffet'i (Dişi Örümcek) Geçme Rehberi

Muffet, "Undertale" oyununda karşılaştığın zorlu bir düşmandır. Onu yenmek için stratejik bir yaklaşım ve biraz sabır gerekir.

Strateji:

Muffet, örümcek şeklinde saldırılar gerçekleştiren bir patron düşmandır. Savaş, bir ağ içinde gerçekleşir ve Muffet'in saldırılarından kaçınmak için sürekli hareket etmelisin.

Muffet'in saldırıları arasında örümcek yumurtaları fırlatmak, örümcek ağları fırlatmak ve platformlar arasında zıplamak yer alır. Örümcek yumurtalarından kaçınmak için sürekli hareket etmeli, örümcek ağlarından kaçmak için ise zıplama yeteneğini kullanmalısın.

Saldırılar:

• Örümcek Yumurtası: Muffet, örümcek yumurtalarını platformlara fırlatır. Yumurtalara değmemek için hızlıca hareket et.
    • Örümcek Ağı: Muffet, platformlar arasında örümcek ağı fırlatır. Ağlara takılmamak için zıpla.
    • Platform Zıplaması: Muffet, platformlar arasında zıplayarak sana yaklaşır. Onun zıplamasından kaçmak için sürekli hareket et.

Zayıflıklar:

Muffet'in zayıflığı, her türlü yemeğe karşı olan aşırı düşkünlüğüdür. Savaş sırasında "Balık Çubukları" veya "Donut" gibi yiyecekler kullanarak onu sersemletebilirsin.

İpuçları:

• Savaş alanında sürekli hareket et.
    • Örümcek yumurtalarından kaçınmak için zıpla.
    • Örümcek ağlarına yakalanmamak için zıpla.
    • Muffet'in sana yaklaşmasını önlemek için platformlar arasında hareket et.
    • Muffet'i sersemletmek için yiyecekler kullan.

Bu stratejiyi uygulayarak Muffet'i yenebilir ve "Undertale" oyununda ilerleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ozel bir trick yoktu diye hatirliyorum orada. gecemiyorsan internetten o bolumu gecilmis save dosyasi indirebilirsin herhalde. ingilizce varsa buraya bak mesela:https://www.reddit.com/r/Undertale/comments/3szvui/my_undertale_save_files/
  • Ohh be... Teşekkür ederim dostum. Canım 20’ye düştü, ama olsun. Sokacam örümceğine de dişisine de kanser oldum burada yemin ederim

İyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim ama öldürdüğüm ama öldürdüğüme pişman olduklarım da sanırım geri geldiler. Kötü sondan iyi sona döndü galiba. Kötü sonla biteceğini anladığım için üzülüyordum da doğrusu. Bende aynı oyunu 2 kez oynayacak sabır yok. İyi son için tekrar oynamazdım.

Kötü sonu da youtube’dan izlerim artık.

Terazine tıkladım kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 14 Mart 2019; 17:47:1 >
  • Yüzlerce milyon dolar bütçeli oyunlar oynadım ama oynadığım en iyi oyun bu olabilir mi acaba diye düşünüyorum... Halbuki çok önyargılıydım. İnsanlar sırf “artistlik olsun diye” beğeniyoruz diyorşar diye düşünüyordum. Arada benim de boş konuşmaya hakkım vardır herhalde...

Kötü sonunu da acayip merak ediyorum. Çok acayip çok çok harika bir şeydi. Yüzlerce milyonluk oyunları oynayabilmek için kendini büzüp sıkan bir insanım. Oyun oynayıp zevk mi alıyorum yoksa sıkıntıdan acı çekmeyi seven bir mazoşist miyim bilemiyorum ama bu oyun bana kendini saatlerce zorla oynattı. Hiç de öyle zorlamadım kendimi oynamak için. Hikayesine zaten bir diyecek yok da, mekanikleri bile AAA’lara taş çıkarır.

Kendini asla tekrar etmeyen, sürekli değişen ve gelişen, akıl almaz bir başyapıt. Diyecek söz yok... Oynayın ulan.

Yeri olmadığını biliyorum, ama tutamadım kendimi. Harika harika...

• Sans seni bi güzel silkicek abin 3. Seferde geçti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.