Şimdi Ara

BEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda Super vs Ivız zıvır,Thor vs Batman ıvız zıvır tartışmalarında bakıyorum herkes yok şu alır bu alır kabullenemeyen hemen ağlıyor halbuki herkesin unuttuğu bir gerçek var oda Ben10 .Kendisi Çizgi roman evrenleri arasında açık ara en güçlü karekteridir. kanıtlarına geliyorum:

    1:Sınırsız bir gelişim ,değişim,DNA barındırıyor olması her duruma ve her saldırıya karşı bir savunmasının olması anlamına geliyor.

    2:Fiziksel gücü güçlü karekterlerden gırla içermesi :Four Arm,Humungousaur,Way Big ,hulku kum torbası yapar.

    3:Hız konusunda XLR8 gibi karektere sahiptir

    4:Zeka olarak Grey Matter marvel,Dc evrenindeki her canlıdan daha zekidir tam bir fiyat performans ürünü 10 gramsa 9 'u zekadır.

    5:Ateşli ışıklı buzlu tuzlu bir sürü karektere sahip olması :Heatblast,Diamondhead,Arctiguana

    6:Bitki,Yabani Hayvanlar tarzı bir sürü karekter var say say bitmez X'Men deki mutantların içinden geçer profesör x diz çöker tövbe ister .
    BEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.


    7:Elektrikli ,şimşekli karekterler çerez gibi Thora tükürse hayatının elektiriğini alır on sene ampul gibi gezer.
    BEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.


    8:Zaman,Evrene,Dünyaya kısaca her şeye hükmeden Alien X gibi bir uzaylıya sahiptir Galactus ve onun paralı köpeği olan silver surfer onun için hiç bir şey ifade etmez onlar için deste deste evren ,gezegenler yapar.Galactus cennete gittim diye Allaha şirk koşar.
    BEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.


    Yok bonus olarak yok şu bu süperman versiyonları,thor un şu modu gibi şeyler hikaye BEN 10.000 TOKAT manyağı edemeyeceği bir şey yoktur kendinizi kandırmayın



    Videolu İFŞALAR:

    VOL:1





    vol 2:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 8 Ağustos 2018; 0:43:7 >







  • Topunuzun kahramanları gelse bir Ben10 ETMİYOR.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Oaa yaratıcıdır yani real hayattaki allahdır ben 10 un tüm gelmişi geçmişi evrenden silinir kısacası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

    Oaa yaratıcıdır yani real hayattaki allahdır ben 10 un tüm gelmişi geçmişi evrenden silinir kısacası
    One Above All balon bir karakterdir, Ben10 gibi bir efsane karşısında şansı yok.
  • Katılıyorum ben, Ben 10 reisi çok severim ayrıca en iyi kahramandır benim gözümde
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Çocuk balonu bu balondan daha kaliteli ALİEN X bunun her şeyine sahip.Sokakta görse abi çeker gelir burda evrenden silinir diyorsun.Zaten kendisi ezeli bir varlık bilindik evrenin dışında.
  • Ben 10 adamdır kımseye yedırmem dc marvel falan veled işidir asıl kahraman Ben 10 gibi olmalıdır adam 16 yaşında evreni bidaha yaratıyor Alien X ile bırakın şu taytlı homoları adam gibi karakter sevin bu konuyu ben acıcaktım erken davranmıssınız neredeyse her konuda alttan alttan efil efil Ben 10 dayatması yapıyordum zaten ben
    Ben 10 in çocugu bile zaman gezgınıdır zaten oradaki professor paradox gelse dc marvel falan bırakmaz adam evrenin başından sonuna dışında ve tum çoklu evrenlerın dıs sınırlarını bılen bırısı zamanın bir dongu ve tekrar oldugunun farkında bır adamdır sureklı olarak tum evrenlerde zamanı ve gelişecek olayları mınımum mudahalesıne rahmen korumaya devam eder ve bu adam hep Ben 10 i korur yani Ben 10 tekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 19:8:12 >
  • Aslında Ben 10 çok güçlü bir karakter tamm ama beyonder den güçlü değil çünkü yanına yaklaşamazBEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması. ve thor da ben 10 dan güçlü ben 10 un elektrikli karakterleri şuan thorla eş değer de değil thor şuan güç bakımından ben 10 dan güçlü gözüküyor . bu arada benim favori karakterim ben 10 bir sürü uzaylısı var ama anlattıklarından bazıları doğru değil hulkun çizgi romanlarda surturu bile halt ettiği gözüküyor ve aynı zaman surtur way big ten güçlüdür hulk dört kolu kolaylıkla yenebilir insanazoru ise tam hırslı halini aldığında yenebilir way big bilmiyorum zorlanabilir yenebilirde yenemeyebilirde way big in zayıf noktası başındaki sivri nokta ve hulk kafaya darbe atmayı severBEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.BEN10'nun vs'De dc ve marvel karekterlerini Köpeği Yapcak Olması.
    hız konusunda şimşek hızı severim ama pek ilgilenmedğim flaşh karaktri xlr8 den daha hızlı gözüküyordur.Gri madde de haklısın bişey unutmuşun bide güncelleme gri maddenin beyninin %65 ine sahip oda zekiler grubunda yer alabilir. Aralarında en güçlüleri uzaylı x ve güncellemedir. uzaylı x den güçlü beyonderi biliyoruzdur. gerisini söylemek istemem bu kadar genede saydığım bu karakterlerin güçlü olduğunu ama tek güçte ben 10 un milyon karaktere dönüşebilmesi milyon gücü kullanabilmesi ama saydıklarımdan o kadar güçlü olamadığı ama yinede bir sürü güce sahip saydıklarım ise tek güce sahip genede burda ben 10 iyi ama söylediklerin bazıları yanlış teori . elektrikli karakterleri değilde uzaylı x toepick gibi karakterlerin thoru halt edebileceğini söyleyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth Universe -- 2 Eylül 2019; 0:1:44 >




  • Myth Universe M kullanıcısına yanıt
    Atomix ve Alien x karakteri tokatlar.
  • Marvel fanı geldi ama korkmayın Arkadaşlar unuttuğunuz bir nokta var yalnız. Ben10 alayını patates eder. En büyük sebebi de omnitrix. Herkes bilir ki ilk omnitrix versiyonu farklı DNA'ya sahip biri ile etkileşime geçince dna kopyalıyor ben de buna dönüşüm gerçekleştribiliyor. Son omnitrix versiyonunda dokunmaya bile gerek yok uzaktan tarayabiliyor. Demem o en kötü tüm marvel dc evrenini tarar atıyorum hulkla kapışsa hulkdan üstün birine dönüşür bu kadar basit. Olmadı Alien X
  • Senin kanıt dediklerin bak şöyle çürüyor.

    1.Ben 10 sadece dna kopyalayabilir.Kozmik güçlere,mistik güçlere gelirse tırt.Galactusu,Doctor strange falan kopyalayamaz.Thoru kopyalasa bile çekici alamaz ve daha binlercesi..

    2.Hulk'un fiziksel gücü sinirlenince sınırsız olur gezegen bile yıktığı görülmüştür.Ben 10te öyle bişey hiç yok.

    3.Hız konusunda flash ışıktan bile hızlı giderek zamanda yolculuk yapabiliyor.Xlr 8de öyle bir özellik hiçbir zaman olmadı.

    4.Zeka olarak batmanin elinde omnitrix olsaydı değil dünyayı evrenin üstünden geçerdi.

    5.Ateş,buz,toprak gibi elementals grubunu spiderman nasıl yendi romanlarada bakarak öğrenebilirsin.


    Olmadı Alien x kullanıp hepsini yener diyenler var yahu hiç çizgi roman okumadınız tamamda filmde mi izlemediniz.Thanosun eldiveni olduğu hali zaten herşeyi yapabilen güçte..Beyonder,Galactus,Eternity daha birsürü herşeyi yapabilen tanrı gibi karakterleri avengers ezdi geçti..

    Son olarak ben 10 daha vitaminken Marvel protoge karakterini 1991de yaratmıştı.Ben 10 ondan ilham alıpta yapılmış bir uyarlamadır.Tek fark protege saat kullanmıyor o kadar.




  • Alien X çok güçlü ama çok büyük bir kullanım engelli var. Oda her hareketinde Bellicus ve Serena'nın onayına ihtiyaç duyması. Bu onun çok büyük bir engelli. Birde bana Alien X Marvel'ın celestial ırkından esinlenerek yapılan bir tür olduğunu düşünüyorum. ( İsimleri bile benziyor celestial, Celestialsapien) Bu engel Beyonder, Franklin Richards gibi karakterlerde yok. Zaten tanrılar ile karşılaştırmanın anlamı yok gibi bir şey çünkü yazarları temsil eden tanrıları yenilmesi kolay değil.( Ama imkansız da değil)
  • Öncelikle Gerçekten dediğin çok saçma OOA yada beyonder gibi kişileri
    Alien x yenemez ve ayrıca OOA'nın DNA'sını kopyalayacaksan gerçkten bu ayrı bir saçmalık Allaha şirk koşmak gibi olmasın ancak Marvel evreninin bildiğin TANRISI adam tek hamlesine bakar Alien x ve ayrıca
    DC'den ise The Presence gibi kişiler var The Writer bunları hesaba kattınmı sen? Herneyse Marvel ve DC evrenini araştır ilk önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.