Şimdi Ara

underground 2 - dragla başım belada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfsu 2 de 2. bölümün son yarışındayım o da drag arabada herşey var ne eksik anlamadım.Dragda sürekli 2 saniye fark yiyorum bu kaçıncı yarışım bilmiyorum.Ne yapacam ben şimdi...

• işin kolayına kaç zorluk derecesini düşür geç.

sende rahatla bizde rahatlayalım.
  • nitro yu da erken kullan fark atmaya calıs
  • eger araban miata gibi 5 vitesli bi arabaysa zorlanabilirsin arabanın markasını bi yaz ona gore cevaplayalım
  • Bilgisayarın sesini kapat konsantire ol oda olmazssa oyunu kolaylaştır
  • walla iyi wites atmaya çalış
  • witesleri ii at skyline al we nitroyu 4.witesten iitibaaren wer fark tarsın sonrası sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock645 -- 29 Ocak 2005, 18:02:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nitroyu 2.vitesten itibaren aralıklı olarak sık bir şekilde kullan.İyici bitir.
    Asla nitroyu sona bırakmayın.Eğer ilk başta nitro kullanılırsa ortalama hız artacağından zaman düşer,dolayısıyla yenme şansınız artar.
  • araban ne olursa olsun eger baslangıcta perfect yaparsan once sen kalkarsın.sonra 4 e kadar oyle perfect le git 4 te nosu koy dikkat et carp ma))))
    kesin gecersin
  • sağolun arkadaşlar deneyeceğim.
    TT ve Hondayla denedim olmadı bakalım.
  • rica ederim
  • HERZAMAN PERFECT OLARAK VİTES DEĞİŞTİRMEYİ DENE İBRE YEŞİL OLUNCA YANİ 2 .Sİ NİTROYU GEÇ KULLANMA 3 SÜ ARKANA BAK ARABA SENİ GEÇMEK ÜZEREYSE HEMEN ÖNÜNE GEÇ ARKADAN SANA TOSLASIN Kİ YAVAŞLASIN SANA BİŞE OLMAZ...4. HERZAMAN İLK BAŞLARDA ARABALARDAN UZAK DURMAYA ÇALIŞ ÇÜNKÜ SENİ YANDAN VURARAK YAVAŞLATMAYA ÇALIŞIYOR ...
    BUKADAR
  • bence nitro ile kalk. benim araba [ rx-8 ] eğer 1. viteste perfect yaparsam anında 2.vitese geçiyodu .
    ben nitroyla kalkıyom perfect yapınca direk blown engine. eğer sende bu problem yok ve araba fazla kaymıyosa nitro ile kalkmanı tavsiye ederim
  • Çok kolay Vites aralarını kısa tut nitroyu 2. ve 3. viteste kullan bitirme son vitesinde kökle nitroyu ara sıra arkana bak (b) tuşuyla yol verme yani GEÇİRME!!!!
  • 2. vitesteyken nosa basıp aynı zamanda perfect shift alırsan geçebilirsin.
  • Geçtin mı??????????????????????

• quote:

Orjinalden alıntı: kurtar

nfsu 2 de 2. bölümün son yarışındayım o da drag arabada herşey var ne eksik anlamadım.Dragda sürekli 2 saniye fark yiyorum bu kaçıncı yarışım bilmiyorum.Ne yapacam ben şimdi...

arabanı değiştir hep perfect yapmaya çalış nitroyu da düzgün yerlerde kullaan

• sana tavisyem yanına 1 arkadaşını al beraber geçin vitesleri va nosu o kullansın sen yola bak
  • yaw bu nfsu2de underground mode career modumu oluyo? eğer öyleyse haritayı bitiremiyorum 2 yarış kaldı haritada araba dümdüz hiç bişey yok modifiye yapmaya izin vermiyo her bölüm kilitli ayrıca low med high derecelerinide bulamadım bulsam low yapıcam quick racede oyuna başlarken seviyeyi seçiyosun ama bu career modunda bulamadım bi türlü yardım edin napıcam??
  • oyunu easy moda getir yen ben öle yapıom yenilince
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.