Şimdi Ara

Under The Dome (2013 - 2015) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
25
Favori
50.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Yarın sabah mı düşüyor dizi ? Çeviri de aksama çıkar herhalde.

Salı günü olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • İlk bölüm düşmüş. Güzel dizi olur İnşallah

Altyazı çıkmış, bakalım nasıl olmuş dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 25 Haziran 2013; 13:21:43 >
  • Kitabını okumadım ama dizinin geleceğini pek parlak görmüyorum.Konu ilk başta ilgi çekici olsa da senaryoda olabilecek en uç durum kubbe dışında ki herkes ölür kasabadaki herkes yaşar ve yeni dünya düzeni kurulur ya da kubbe içindeki herkes ölür ve doğaüstü güçlere kavuşur klasik senaryo izinden gider.

Ben pek memnun kalmadım ilk bölümden.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Az önce izledim. Beklentilerimin altında kaldı diyebilirim ama şans verilmeyi hakeden bir konusu var.

Birde bir sorum var.

Sonda şerifin kalp pili mi patladı?
  • 1x01

Umduğumu bulamadım fakat bunların bazı sebepleri var.

• Gereksiz yere kişilere odaklanılmış. Kubbenin ne olduğuna dair daha fazla heyecan lazım daha ilk bölümden. Beklentimin altında kalmasının en büyük sebebi bu.
    • Herkes fazla rahat. Kasabanın ortasına ne olduğu belirsiz bir şey geliyor, nedense insanlarda hiç telaş, panik yok. Bu hava sağlanamamış dizide. Köprüde party hard yapan gençler mi dersin, kubbe umrunda olmayıp psycho tavırlar sergileyen kız kaçıran çocuk mu dersin.. Ne ararsan var.
    • 2-3 bölüm gidelim, kesin bir kanıya varırız.
    • Aşırı derecede elektromanyetik birşey kubbe.
    • Bir ayak fetişistine bu yapılmaz görüntü yönetmenim.

Under The Dome (2013 - 2015)

• quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Ben beğendim açıkcası.Kubbenin yanında insan ilişkilerinede odaklanıcak gibi görünüyorlar.

Birde bir sorum var.

Sonda şerifin kalp pili mi patladı?

evet sanırım kalkana dokunduğu için statik elektrikten gitti adam ilk bölümden

bu arada ilk bölümü çok beğendim. tam benlik dizi. bilimkurgu ve korku varsa bir diziden tamamdır. olay örgüsüde on numara. takip listeme ekledim. umarım uzun ömürlü olur.

Orijinalden alıntı: Knisath

Kitabını okumadım ama dizinin geleceğini pek parlak görmüyorum.Konu ilk başta ilgi çekici olsa da senaryoda olabilecek en uç durum kubbe dışında ki herkes ölür kasabadaki herkes yaşar ve yeni dünya düzeni kurulur ya da kubbe içindeki herkes ölür ve doğaüstü güçlere kavuşur klasik senaryo izinden gider.

Finalde çok şaşıracaksın o zaman

Not: Kubbenin altindan tunel kazsalar ne olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 26 Haziran 2013; 11:10:30 >

Xbox: SAvior44
  • ekledik listeye bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 25 Haziran 2013; 19:42:12 >

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Kitabını okumadım ama dizinin geleceğini pek parlak görmüyorum.Konu ilk başta ilgi çekici olsa da senaryoda olabilecek en uç durum kubbe dışında ki herkes ölür kasabadaki herkes yaşar ve yeni dünya düzeni kurulur ya da kubbe içindeki herkes ölür ve doğaüstü güçlere kavuşur klasik senaryo izinden gider.

Finalde çok şaşıracaksın o zaman

Klasik king romanlarının nasıl olduğunu az buçuk biliyorum yalnız kitaptaki senaryoda King onayı ile birlikte değişime gidildiğini de biliyorum bu yüzden dizi reytingleri istenildiği gibi olursa dizinin sonu farklı olacaktır.

Herneyse daha ilk bbölümü bir kaç bölüm sonra senaryo ve oyuncular daha oturaklı duracaktır dizi de o zaman daha net birşeyler söyleyebilirim.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• İlk bölüm olarak gayet iyiydi, toparlayınca çok daha güzel olur.

Bates motelin azgın memuru Shelby de buradaymış.Adamın olduğu dizide illa bi kız zapt ediliyor arkadaş.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • Reytingler baya iyiymiş.13.1 milyon kişi izlemiş.Kaynak:http://tvline.com/2013/06/25/ratings-under-the-dome-cbs-premiere/
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.