Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
23
Favori
42.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yanılmıyorsam aynı şeyi ben playstationda da yaşamıştım. kulaklıkla biraz daha iyi oluyor.

• designr kullanıcısına yanıt

Evet olabilir, bazı yerlerde 5 yıl önce yazılmış aynı problemi ifade eden yazılar da gördüm. Bu zamana kadar çözülmemiş olması ilginç.

• En son bir oyun için uğraşmıştım ama hangisi hatırlamıyorum. Şimdi baktım açıkmış böyle kalsın o zaman

@bynedim evet aynı sorun bende de var sırf bu yüzden altyazıları açtım ve kulaklıkla oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 21 Ekim 2022; 22:39:53 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

Evet zor duyuluyor ben çevre seslerini efekt seslerini yani diyalog dışındaki tüm sesleri %70 e indirdim müzik tamamen kapalı oynadım zaten. Birde oyun açıkken windows ses ayarlarından oyunun ses çıkış aygıtını ne kullanıyorsanız onu ayarlayın sistem varsayılanı bırakmayın.

• Optimizasyon müthiş. Ps4te bitirmiştim bir daha oynayacağım 2k ultra

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)Dexter Morganyoutube
    Uncharted Legacy of Thieves Collection 2K Ultra i5 11400f - rx 6900 XT
    https://www.youtube.com/watch?v=N7CVPuOWnxE
  • Merhaba Arkadaşlar;

3050Tİ RTX / 16RAM bilgisayara sahibim ancak oyun kasıyor. Bunun sebebi ne olabilir? 30FPS sabitliyorum ama yine de kasma mevcut.

Bunun sebebi çözünürlük 1920×1080 değil de 2140×1440 da oynatıyor bu olabilir mi?

Ne yapabilirim, yol gösteren olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su bolumdeki yagmur efektleri ne kadar kotuydu oyle ya. Resmen gozumu tirmaladi oynarken.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Remastered (PC Ana Konu)
  • Corsair klavyede oyuna girince RGB turuncuya dönüyor.

Bunu kapatmanın bir yolu var mı. Oyun içinde göremedim, iCUE kurcaladım orada da bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ekim 2022; 1:4:43 >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt

The lost legacy güzelmiş cidden fazla ara sahne olmadan kesintisiz oynamakda büyük artı detaylar şahane o kadar devasa mekanlar varki vram kullanımının 10gb a dayandığını gördüm ana oyun bukadar değildi.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Kulaklıkla oynayınca düzeliyor mu yoksa daha net anlaşılması için mi kullaklık daha iyi olur?

Aynı sorun bende de var bence oyuna 16gb ram ve 6gb vram yetmiyor ve bu da çökmeye veya fps düşmesine sebep oluyor. 1080p bulanık geldiği için 1440p oynamaya çalışıyorum ama artık her sahne geçişinde yok ana menüye dön yok masaüstüne çık valla bıkkınlık geldi zaten oyun da uzun. Texture high seçili.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Oyunun PC versiyonunun Ultra ayarlarda bile PS5 versiyonundan kötü gözüktüğünü IGN`den sonra Digital Foundry de onayladı. Resmen downgrade edip surmusler PC`ye:

Digital Foundryyoutube
    How has Iron Galaxy's PC port of the excellent Uncharted: Legacy of Thieves Collection turned out? Alex Battaglia shares impressions of the PC upgrades, a complete settings breakdown, comparisons with PlayStation 5 and much more. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?t=794&v=dgJx_fIXlcQ&feature=youtu.be
    İzledim videoyu, dinledim aynı şekilde. Videoda PS5’in high-ultra olduğunu söylüyor bir ayar dışında. Bu durumda nasıl downgrade yemiş oluyor. Gölge için kimsenin bir şey demesine gerek yok PC bariz daha iyi duruyor. Kaçırdığım bir şey var mı diye merakımdan soruyorum? Hatta özet geçen SS atayım:

Gecen akşam çökmeyen oyun bu akşam birinci günkü gibi yine çöktü oyunda ama bu defa 1 defa çöktü. Bu arada 1 defa da kilitlendi ve kilitlendiğinde oyunu alta atıp baktım işlemci kullanımı %25 görünüyordu ve bu duruma şsşırdım çünkü benim bildiğim bir oyun kilitlendiğinde o kısma bakınca işlemci kullanımı çok daha yüksek görünür. Oyunda bir sıkıntı olduğu net. Bu arada bana bir arkadaşın önerdiği Nvidia sürücüsü kuruluymuş zaten bu da çökmenin ekran kartı kaynaklı olmadığını gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The lost legacy bitti ana oyunu sildi attı harikaydı.

Tamamen farklı bir ekip yapmış gibiydi end credits bile ayrı güzel. (Farklıymış evet )

Toplam 17 saatlik oyun süresinde grafik hatası yada çökme olmadı oynarken gördüğüm değerlere göre çökme sebepleri

Oyunun HDD üzerinde kurulu olması.

16gb ramli sistemde eğer sanal bellek hdd üzerinde ise çökme yaşatabilir ssd ye alın sanal belleği.

4gb vramli ekran kartı için 1080p+low preset+fsr quality öneririm 4gb sınırını bu şekilde koruyor oyun.

Amd kartla sürücü güncelleyecekseniz shader cache yedeklemek için

C:\Users\K.ADI\AppData\Local\AMD\DxcCache klasörünü başka yere taşıyın güncellemeden sonra yerine atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Ekim 2022; 7:3:3 >

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Daha net olması için kulaklık daha iyi hocam. Düzelmiyor ama daha net duyuluyor

• Oyun cok akici. Dlss kapalı ultra da oynuyorum 2k da 100 kusur fps görüyorum ancak nvidia experience kafayi yiyor. İkincisi bazen oyunlarda ışıklar tuhaf oluyor ve deniz gokkusagi rengini aliyor.

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Nvidia 517.48 sürücüsüne geri dönün.

• Vram mi kaldirmiyor hocam anlamadim isleme cozunurlugu falanda ellemedim en son forza 5 te boyle rainbow sorunu vardi

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Madem izleyip de dikkatini cekmedi, sana videonun tam 13.14. saniyesinde başlayan cümleyi yazayım: "Furthermore, currently the game's level of detail is WORSE than what you find on Playstation 5 and that's something that really should never happen"

İngilizcen yoksa Türkçe'ye de çevirebilirim. Şöyle diyor. "Dahası, şu anda oyunun Level of Detail'i Playstation 5'te gördüğünüzden DAHA KÖTÜ ve bu gerçekten asla olmaması gereken bir şey"

Downgrade degil mi bu? Sadece DF degil ign sitesi de oyunun PS5`ten daha kotu gozuktugunu soyleyen bir inceleme videosu koymustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 22 Ekim 2022; 10:20:6 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.