Şimdi Ara

UNCHARTED 5 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
7
Favori
6.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • San Diego'nun oyunu geliştirdiğine dair büyük bir kesinlik kazandıran 4 yıl öncesinden durum ile ilgili önemli bir haber:

    Neil Druckmann Games Radar'a Nisan 2016'da verdiği bir demeçte, Uncharted serisini özünden ayırmadıkları takdirde, gelecek yeni bir Uncharted oyununun gelişimini farklı ekibin devralmasına mutlu olacağını ve harika bir oyun yapmaları halinde çok heyecanlanacağını dile getirdi, konu hakkında sözlerini ise, "Üzerinde çalışmadığım bir Uncharted oyunu oynamak istiyorum, bu çok eğlenceli olurdu" diyerek bitirdi. Ayrıca, Naughty Dog olarak olası geliştirici ekibinin büyük seriyi iyi idame ettirmelerinden emin olmak için yardımcı olacaklarını da söyledi.

    Kaynak: https://www.gamespot.com/articles/uncharted-5-could-happen-with-another-developer-di/1100-6438426/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 16 Ağustos 2020; 15:2:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sully'nin hikayesi işlense güzel olur
  • Bu oyun serisi bitti, yeni bir oyun üretmeyecekler diye biliyordum. İyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numenorian Man

    Bu mesaj silindi.
    Yav işte yahudinin biri burnu kalktıkça içindeki pisliği de ortaya çıkarmadan duramaz. Yaptığı oyunu bile kirletecek kadar içleri bozuk insanlar bunlar.

    Bu oyunda emeği geçenler sadece teknik ekiptir, yönetmen dedikleri adam kendine yakışanı yapmış ve pislik karıştırmaktan başka bişe yapmamış. Oyundaki jenerik ekranına en son tek başına Neil'ın adını yazmak, ömrünü bilgisayar başında teknik öğrenerek geçirmiş bir geliştirici ekibe hakaret olmuş zaten.

    KESİNLİKLE bir sonraki ND oyununda yönetmen ve yazarlar değişmeli. Aklı uçkurunda kişiliklere milyon dolarlık projelerin yazarlığını vermek bile başlı başına tartışma konusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 18 Ağustos 2020; 7:44:41 >
  • Uncharted 1-2-3-4 Ps5 remastered olmasın bu iş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 18 Ağustos 2020; 8:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • last 2 nin kendi konusu var zaten burada neden gömüyorsunuz birde 2 ay oldu beyler hala gömüyorsunuz unutamadığınız bir deneyim olmuş sanki oyun buda iyi bir şeyler başarmış demektir anlamına geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 18 Ağustos 2020; 14:2:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    last 2 nin kendi konusu var zaten burada neden gömüyorsunuz birde 2 ay oldu beyler hala gömüyorsunuz unutamadığınız bir deneyim olmuş sanki oyun buda iyi bir şeyler başarmış demektir anlamına geliyor.
    Dikkate alınacak kişi değil hocam. Uğraşmaya değmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 18 Ağustos 2020; 14:40:46 >
  • 4.sü çok güzeldi ama çok uzundu. biraz sıkıyordu.

    hikaye bitmez zaten daha keşfedilecek çook hazine vardır

    da nathan oldu neredeyse 50 yaşında yahu.

    okan yalabık, ege aydan, ceyda düvenci hazır olsun
  • bu memleket ps5'i görebilirse, oynar tabi ne diyelim.
  • En sevdiğim oyunlardan bir tanesi, Naughty Dog'suz bir Uncharted kulağa yabancı gelsede başarısız olmaları için bir sebep yok, umarım önceki oyunların üzerine birşeyler katabilirler. Uncharted'ın filmide yapılıyor onla birlikte eş zamanlı olarak 2021'de çıkarsa süper süpriz olur  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 19 Ocak 2021; 9:41:41 >
  • Hala tırman-sallan-yuvarlan, copy-paste bulmacalar çöz, kamyondan kamyona atla muhabbetlerinden bıkmayan varsa sabrına hayranım.

  • mokunu ckarmaya gerek yok.Uncharted 4 de zaten zorlamaydi.Arkasina Lost legacy.Biseyide tadinda brakin be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox soytarıları gidin bethesda indiana jones konusuna orda ağlayın . Bıktık uncharted oyunundan şimdide çakması çıkıyor tadında bırakın deyin yallah.
  • Bazı arkadaşlar uncharted serisini sevmiyor, istemiyor diye çıkmasını da istemiyor. Yani sizin zevkinize göre mi hareket edecek oyun dünyası.Sizin gibi istemeyenlerden kat kat daha fazlası uncharted serisini seviyor ve yeni bir oyunun gelmesini istiyor olabilir. Her sene çıkan, atlamalı zıplamalı, assassin's creed serisine aynı eleştiriyi yapıyor musunuz? O yüzden bırakında 3-4 yılda bir uncharted oynayalım. Oyun dünyası sadece sizin zevkinize göre şekillenmiyor.

  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Uncharted 4 nasıl zorlama oluyor dostum?

    Ps4 neslinin sayılı kaliteli oyunlarından birisi, kapanışı çok güzel yaptılar, teknik taraftaki başarılarından bahsetmiyorum bile.

    Call of Duty veya Assassin's Creed gibi 1 - 2 yıla bir çıkan oyunlar dahi bu kadar eleştirilmiyor, yıl 2021 ve en son Uncharted'ın üzerinden 4 yıl geçti, bırakalımda bu tarz güzel seriler devam etsin, işin arkasında Sony var, alelade bir iş gelmeyeceğini biliyoruz.

    Nathan Drake'in hikayesi çok güzel bir şekilde sonlandı zaten, fakat Uncharted evreninde geçen yeni hikayeler ve maceralar yaşamak kötü olmayacaktır.
  • Filmi 11 Şubat 2022'ye ertelendi, oyunda bu zaman aralığında çıkabilir
  • Last of Us: Part II'de Yara karakterini seslendiren Victoria Grace, Nolan North (Nathan Drake'i canlandıran aktör) ile geçtiğimiz Mart ayında fotoğrafını paylaşmış, "Gizli bir proje üzerinde birlikte çalıştık" notunu eklemişti.

    https://www.eurogamer.it/articles/2020-03-09-news-videogiochi-the-last-of-us-part-2-doppiatori-yara-nathan-drake-progetto-segreto

    Acaba diyorum "gizli" dedikleri bu proje Uncharted 5 olabilir mi?

    Victoria Grace Nathan'ın kızını canlandırabilir, Nathan Drake'i de yine görürüz ama başrolde olmaz.

    Ne diyorsunuz bu işe? :D




  • Cassie Drake’in başrolde, amcası Sam Drake’in ise mentor rolünde olmasını bekliyorum. Nathan Drake ve Sully’i bir yerden sonra oyuna dahil ederler muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.