Şimdi Ara

UNCHARTED 5 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
7
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uncharted'a devam oyunu geliştirdiği söylenilen San Diego Studio, Naughty Dog'dan Kıdemli Çevre Sanatçısı Zak Oliver'i gizemli bir proje için işe dahil etti.

    İşe Alım Tarihi: Temmuz 2020

    https://www.pushsquare.com/news/2020/07/sonys_not-so_secret_new_first-party_studio_adds_more_naughty_dog_talent

    ---------------------------------------------------

    Nisan 2018’de, Sony‘nin San Diego’da üçüncü şahıs aksiyon oyunu geliştiren yeni bir ekibe sahip olduğu bildirilmişti. Bu ekip Sony’nin birinci parti stüdyolarından biri ile birlikte çalışıyor. Çıkan söylentiler yeni bir Uncharted oyununu işaret ediyordu ve yeni bir iş ilanı bu ihtimali güçlendiriyor.
    Sony, “sinematik hikaye anlatısının bir sonraki bölümünü” geliştirmek için San Diego, Kaliforniya’da Karakter Sanatçısı arıyor. İş ilanı, Sony’nin ne tür bir projeye sahip olduğuna dair birkaç ipucu sunuyor. İpuçlarından ilkine göre; adayların “foto-gerçekçi yaşam ve kişiliğe sahip, nefes alan karakterler” yaratma konusunda yetenekli olmaları isteniyor. İlanda ayrıca başvuru sahiplerinin AAA oyunlar üzerinde tecrübeye sahip olması gerektiği belirtiliyor.

    İlan Tarihi: Aralık 2018 - Ocak 2019

    https://www.psu.com/news/sonys-san-diego-visual-arts-studio-hiring-for-aaa-3rd-person-action-adventure-game-reveals-job-listing/

    ----------------------------------------------------

    Neil Druckmann Games Radar'a Nisan 2016'da verdiği bir demeçte, Uncharted serisini özünden ayırmadıkları takdirde, gelecek yeni bir Uncharted oyununun gelişimini farklı ekibin devralmasına mutlu olacağını ve harika bir oyun yapmaları halinde çok heyecanlanacağını dile getirdi, konu hakkında sözlerini ise, "Üzerinde çalışmadığım bir Uncharted oyunu oynamak istiyorum, bu çok eğlenceli olurdu" diyerek bitirdi. Ayrıca, Naughty Dog olarak olası geliştirici ekibinin büyük seriyi iyi idame ettirmelerinden emin olmak için yardımcı olacaklarını da söyledi.

    https://www.gamespot.com/articles/uncharted-5-could-happen-with-another-developer-di/1100-6438426/

    ----------------------------------------------------

    Çıkan yeni söylentilere göre Hollywood oyuncusu Tom Holland'ın Nathan Drake'in genç halini canlandıracak bir Uncharted filminin çıkması dolayısı ile film ile oyun arasında bir bağlantı olarak yeni Uncharted oyununda genç, geçmişinden daha çok şeyler öğrendiğimiz, Nathan Drake ile oynayacağımız olası Uncharted oyunuda tahminler arasında.

    Tweet:

    https://twitter.com/InstantGamingEN/status/1294230033377243142?s=19

    ----------------------------------------------------

    Uncharted 4'ün yönetmeni Bruce Straley, "Farklı bir Nathan Drake oyunu ya da bu evrende geçen diğer karakterlerle başka bir oyun oynamayı çok isterim" diyor ve ekliyor, "bu hâla bir ton potansiyele sahip!"

    Hatırlatma: Bruce Straley 2017 yılında Naughty Dog'dan kendi isteğiyle ayrılmıştır.

    https://www.gamesradar.com/ex-naughty-dog-director-bruce-straley-describes-what-hed-want-from-uncharted-5/

    ---------------------------------------------------

    bir Twitter kullanıcısı Nolan North’a şöyle bir tweet attı: (28 Ekim 2019)

    ”@nolan_north, eski Uncharted yönetmeni Bruce Straley, Nathan Drake’i Uncharted 5’te görmek istediğini söyledi.”

    Nolan North ise, “Tırmanma ekipmanlarımı sökmeye hazırım” yanıtını verdi.

    https://www.psu.com/news/nolan-north-is-up-for-returning-in-a-possible-uncharted-5/

    ---------------------------------------------------

    25 Şubat 2020'de yayınlanan "RETRO REPLAY" programında Neil Druckmann yaptığı açıklama da, "Sony bize seçme konusunda özgürlük sunuyor ve bunun için şanslıyız, en son yaptığımız Uncharted oyunu Uncharted 4 ve o zamandan beri başka Uncharted oyunu yapmadık, belki bir gün göreceğiz" dedi.

    O sırada yanında oturan Nolan North ise, "Bunun hakkında konuşmalıyız" diyerek cümleyi sonlandırdı.

    Tüm bu açıklamalar ve söylentiler, yeni bir Uncharted oyunu hemen çıkmayacak olsa dahi yakın bir tarihte resmi olarak duyurulacağına işaret ediyor.

    https://www.gamesradar.com/amp/neil-druckmann-on-making-another-uncharted-maybe-one-day-well-see/&ved=2ahUKEwi2t9etkJ7rAhVKrosKHZ93A40QFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw3iOp96cryT_keKGJJMvkqs&ampcf=1


    ---------------------------------------------------

    Last of Us: Part II'de Yara karakterini seslendiren Victoria Grace, Nolan North (Nathan Drake'i canlandıran aktör) ile geçtiğimiz Mart ayında fotoğrafını paylaşmış, "Gizli bir proje üzerinde birlikte çalıştık" notunu eklemişti. Bu yapım Uncharted 5 olabilir.



    https://www.eurogamer.it/articles/2020-03-09-news-videogiochi-the-last-of-us-part-2-doppiatori-yara-nathan-drake-progetto-segreto

    --------------------------------------------------

    2018'den beri var olduğu söylenilen ama henüz resmi olarak açıklanmamış Sony'nin yeni San Diego stüdyosu devam eden serilerden biri üzerinde çalışıyor ve tahminlerin geneli geliştirilen projenin Uncharted 5 olduğu yönünde.

    Kasım 2020'de ayrılan eski stüdyo patronu Michael Mumbauer'un LinkedIn profilinde, yıldız bir kadrodan oluşan AAA aksiyon macera oyunu geliştirme ekibi kurduğu ve bu ekibin mevcut serileri genişletmek ve yeni neslin oyuncularına tamamen yeni hikayeler oluşturmak için bir araya geldiği yazıyor.

    Tarih: 18 Ocak 2021

    https://www.gamesradar.com/sonys-mysterious-san-diego-studio-was-assembled-to-expand-upon-existing-franchises/


    --------------------------------------------------

    Last of Us ve Uncharted 4'te sinematik animatör olarak çalışan ve Lost Legacy'nin yönetmeni olan Shaun Escayg projesini tamamladıktan sonra Square Enix'in Crystal Dynamics stüdyosunda Marvel Avengers'in yaratıcı yönetmeni olmak için Naughty Dog'dan ayrılmıştı, ben bu adamı araştırıyordum da geçtiğimiz Nisan'da geri Naughty Dog'a dönmüş onu unutmuşum :)

    Şimdilerde ise, "Bence Uncharted için asla, asla dememeliyiz, hiç kuşkusuz Naughty Dog'un en büyük markalarından" demiş.

    Naughty Dog'un bir başka stüdyosu Shaun Escayg'ın yönetmenliğinde yeni Uncharted'ı yapabilir, geri Naughty Dog'a dönmesi bunun sinyalini veriyor bana kalırsa, bu adam basit bir geliştirici vs. değil, en az Part II'nin yardımcı yönetmeni Kurt Margenau kadar sorumluluğu var, Neil Druckmann ve Kurt Margenau ile aynı projede yer alması da mantıklı değil. Zaten biliyorsunuz Uncharted Lost Legacy'de Naughty Dog'un başka bir stüdyosu görev almıştı, daha amatör deniliyordu bir de, ama bu kısma Shaun Escayg görevlendirilmişti. Bu haberi hatırlayınca bana çok mantıklı geldi bu iş.
    https://www.gamespot.com/articles/will-there-be-an-uncharted-5-never-say-never-dev-says/1100-6499987?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/

    Tarih: 26 Ocak 2022

    --------------------------------------------------

    Days Gone yönetmeni Jeff Ross genç Sully'e odaklanan yeni bir Uncharted oyunu yapmak istiyor.
    https://www.videogameschronicle.com/news/days-gones-director-wanted-to-make-an-uncharted-game-about-young-sully/

    Tarih: 9 Şubat 2022

    --------------------------------------------------


    UNCHARTED 5 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONU

    (Görüntü Temsilidir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 9 Şubat 2022; 19:42:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bazı arkadaşlar uncharted serisini sevmiyor, istemiyor diye çıkmasını da istemiyor. Yani sizin zevkinize göre mi hareket edecek oyun dünyası.Sizin gibi istemeyenlerden kat kat daha fazlası uncharted serisini seviyor ve yeni bir oyunun gelmesini istiyor olabilir. Her sene çıkan, atlamalı zıplamalı, assassin's creed serisine aynı eleştiriyi yapıyor musunuz? O yüzden bırakında 3-4 yılda bir uncharted oynayalım. Oyun dünyası sadece sizin zevkinize göre şekillenmiyor.

    Uncharted 4 nasıl zorlama oluyor dostum?

    Ps4 neslinin sayılı kaliteli oyunlarından birisi, kapanışı çok güzel yaptılar, teknik taraftaki başarılarından bahsetmiyorum bile.

    Call of Duty veya Assassin's Creed gibi 1 - 2 yıla bir çıkan oyunlar dahi bu kadar eleştirilmiyor, yıl 2021 ve en son Uncharted'ın üzerinden 4 yıl geçti, bırakalımda bu tarz güzel seriler devam etsin, işin arkasında Sony var, alelade bir iş gelmeyeceğini biliyoruz.

    Nathan Drake'in hikayesi çok güzel bir şekilde sonlandı zaten, fakat Uncharted evreninde geçen yeni hikayeler ve maceralar yaşamak kötü olmayacaktır.
  • En sevdiğim oyun serisini ps5 de oynamak harika olur

  • Nathan’la Elena’nın kızı Cassie başrolde olabilir, Anne Babasının izinden giden kız olarak, büyümüş genç bir kız olarak oynarız.

    Cassie’nin de Sam, Sully, Elena gibi macera boyunca ekip diyebileceği dostları olur. Gayette güzel olur.. Çıldırdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS5'in en çok beklenenleri arasında. Sony çok yakında duyurusunu yapacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 16 Ağustos 2020; 0:28:13 >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de bu haberi bekliyordum. Benim açımdan çok güzel oldu.
  • Harika haber☺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ısınamadım şahsen çok sıkıcı bir oyun. Aşırı sınırlamalı ve tek düze. Yarı film gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten Indiana Jones filmi beklemektense bu oyunu oynuyorum. Film gibi oyun zaten. Senaryosu çok güzel.
  • İyi bitmişti aslında tekrar bir şeyler anlatmalarına gerek yok bu seri ile ilgili. Aynı ekip yeni bir oyun üzerinde çalışsa daha güzel olabilir.
  • Hadi hayırlısı artık 5 mi olur farklı bir adla mı gelir Lost Legacy de olduğu gibi belli olmaz ama belli olan bir şey varsa yeni bir Uncharted oyunu göreceğiz nasipse yeni nesil de..

    Sully nin hikayesi gelecek gibi me geliyor ama bekleyip görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine kamyondan kamyona atlarız 4 oyun yaptılar santim ileri gidemedler.
  • Vita'daki dahil tüm seriyi bitirmiş biri olarak hâlâ doymadım ve duyunca çok heyecanlandım. 4'ün sonuna bakılırsa bu işlere ilgi duyan meraklı bi kız var.. babasının izinden gideceğine şüphe yok.
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Ne olacaktı? Silahı eline alıp,cod gibi dalmalı bir oyun mu olsun istiyorsunuz! Hoplama zıplama yarı bulmacalı oyunları görünce,kötülemeye başlıyorsunuz hemen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Naughty Dog iki proje üzerinde çalışacak bu nesil, yeni IP ve Part III.

    Sony San Diego ekibinin yeni Uncharted için çalıştığına şüpheli yaklaşıyordum fakat artık oyunu onların geliştirdiklerine kanaat getirdim, 4 - 5 yıl öncesine ait bazı açıklamalar daha gördüm ve Naughty Dog ta o zamandan farklı bir stüdyo ile yeni bir Uncharted yapılabileceğini açıklıyor, hatta Neil Druckmann kendilerinin yapmadıkları bir Uncharted oyununu oynayacakları için heyecanlı olduğunu dile getiren açıklamalarda bulunuyor, yani bir nevi onaylanmış aslında başka bir stüdyonun geliştirdiği, Sony'de zaten bu tarz söylentiler genelde doğru çıkar, Naughty Dog'dan ve Rockstar'dan önemli isimler gizli hikaye tabanlı büyük bir iş için yakın zamanlarda San Diego'ya katıldı.

    Naughty Dog projelerinden ödün vermeyecek, ek olarak yeni bir Uncharted oyunu çıkacak, çokta güzel olacak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 16 Ağustos 2020; 12:24:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Ne olacaktı? Silahı eline alıp,cod gibi dalmalı bir oyun mu olsun istiyorsunuz! Hoplama zıplama yarı bulmacalı oyunları görünce,kötülemeye başlıyorsunuz hemen.
    Hayatımda konsola COD, BF gibi FPS oyun sokmuş adam değilim bu bir... UC serisine senden kat kat fazla zamanımı gömmüşümdür bu iki...

    Sen bu oyunda da kamyondan kamyona atlayacak, anaokulu seviyesinde bulmacalarla mutlu olacaksan böyle devam et, tembel yapımcıların en sevdiği oyuncu tipisin çünkü.
  • Next-gen Uncharted için beklemedeyiz. Naughty Dog ile ortak çalıştıkları sürece oyun belli bir kalitenin üstünde olacaktır.
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Uncharted’ı kamyondan kamyona atlarız diye eleştirmek.. Kimlerle “oyun” subforum’larında “oyun” tartışıyoruz çok vahim TR’deki oyuncu durumu cidden bu arkadaşlar yüzünden..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reddit'te birisi Lost Legacy 2 gelecek demişti. Chloe ve Sully olucak. Naughty Dog stüdyosundan ufak bir ekip tarafından yapiliyormuş.

    Sully'nin hikayesi daha iyi olur. Sully'nin gençlik hallerini oynamak isterdim. Nathan'ın hikayesi bitti demişlerdi tabi yaşlanmış halini görmek de güzel olurdu. Bakalım nasıl bir şey çıkıcak merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Hocam Uncharted serileri temelde aynı mekanikler üzerinden giden bir oyun zaten, aynı mantık, aynı tema, fakat seri boyunca santim ileri gidemedikleri görüşünüze katılmıyorum, oyun kendi mekaniklerini oyuncuya kusursuza yakın bir şekilde sunmayı başarıyor, ki esasen bu çok önemlidir ve başarması zordur, "Define avcısı" tarzı filmlerde ve oyunlarda bulmacalar zaten olmazsa olmazdır, tüm bunlara rağmen Naughty Dog her oyunda sırf oyuncuyu sıkmamak adına, farklı hissettirmek için güzel ve üzerine düşünülmüş hoş bulmacaları eklemiştir, kimseninde sizin eleştirdiğiniz gibi ND'yi bu konularda eleştirdiğini görmedim.

    Oyunun özünde ise aksiyon türü yer alıyor, kamyondan kamyona atlamak dışında çok özgün, güzel sahnelerin genel seri içerisinde mevcut olduğunu da söyleyebiliriz :)

    Aksiyon filmlerinde de mesela bütçe ne olursa olsun mutlaka kovalamaca ve çatıdan atlama sahneleri vardır, bunları eleştirmemiz gerekir mi?

    Naughty Dog zaten belki de bir oyunda yapılabilecek en güzel aksiyon sahnelerini Uncharted serisinde bir araya getirmiş, oyuncularla buluşturmuştur, öyle ki, bazı sahneler Hollywood yapımı en baba aksiyon filmlerinde bile yok, dahası ND sana bu aksiyonu muhteşem bir oynanış ile deneyim ettiriyor. Uncharted 4 ise, bir oyunda çok nadir görülebilecek bir akıcılık sunmuştur, Oynanış, Grafik/Animasyon, Mekan/Tasarım, Doğal ve Gerçekçi karakter modellemeleri ve Üst düzey sinematik sahneleri ile kusursuza yakın, maceradan maceraya sürükleyen serinin hakkını fazlasıyla veren gerçek bir yeni nesil oyun olmayı başarmıştır, tüm bahsettiklerimi zaten biliyorsunuz, sadece neler yaptıklarına tekrar dikkat çekmek istedim, çünkü santim ileri gidemedikleri teziniz doğru değil hocam, böyle düşünüyor olabilirsiniz, saygımda var ama bana göre yanlış düşünüyorsunuz, bence seriye haksızlık ediyorsunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 16 Ağustos 2020; 14:6:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.