Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 2'nin Online modunda ilk 50 siralama icine girmistim dunya siralamasinda. Kismet olursa artik Uncharted 4'te 1.lik icin mucadele ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasan

Selamlar millet,
    Bir önceki nesli xbox360 ve pc ile geçirdiğim için Uncharted serisini daha önce oynayamadım. Mutlaka oynanması gereken bir oyun olacağı aşikar olduğundan tabi ki a thief's end edinip oynayacağım alacağım. Serinin fanlarına sormak istediğim şu ki;
    4. Oyundan önce serinin hikayesi ve bilinmesi gerekenleri öğrenmek için hangi video ya da yazıları önerirsiniz?
    Vakit olsa gönül isterdi oynayarak öğreneyim ama maalesef..

Bi el atın hele ağalar :)

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Uncharted Serisini Film Gibi İzleyin - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/uncharted-serisini-film-gibi-izleyin-36673

• jamez kullanıcısına yanıt
    Çok sagolasin tam da aradığım olay buydu ;)

• İlginc bir tesaduf gercekten.

Naughty Dog gibi bir sirket nasil crashi elinden cikarir anlamis degilim guzelim oyunu yok ettiler. Eger bu bir gondermeyse demek ki onlarda yaptiklari hatanin farkindalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

İlginc bir tesaduf gercekten.

Naughty Dog gibi bir sirket nasil crashi elinden cikarir anlamis degilim guzelim oyunu yok ettiler. Eger bu bir gondermeyse demek ki onlarda yaptiklari hatanin farkindalar.

crash, jak ve daxter gibi oyunların yapımcılığını üstlenen isimler naughty dog'dan ayrıldı o yüzden çıkartmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain..

Ps3`e çıkar mı?

açıklamada sadece ps4'e özel olarak yazıyordu malesef arkadaşın da dediği gibi imkansız
  • Uncharted 4, 1080p/30FPS olarak gelebilir!
    Naughty Dog'dan geri adım geldi

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan ve seriyi yeni nesile taşıyan Uncharted 4: A Thief's End'in 60FPS hedefine ulaşamadığı ortaya çıktı. Play UK dergisi oyunun demosunu denediklerini ve oyunun 1080p çözünürlükte ama 30FPS'de çalıştığını söyledi.

Ayrıca dergi yaptığı açıklamada yardımcı AI karakterlerin oldukça zeki olduğunu ve kesinlikle bir aptal gibi davranmayıp zor zamanlarda faydalarının büyük olduğunu belirtti.

Uncharted 4: A Thief's End bu yılın sonunda PlayStation 4'e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.

Kaynak

• Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan ve seriyi yeni nesile taşıyan Uncharted 4: A Thief's End'in 60FPS hedefine ulaşamadığı ortaya çıktı. Play UK dergisi oyunun demosunu denediklerini ve oyunun 1080p çözünürlükte ama 30FPS'de çalıştığını söyledi.

Ayrıca dergi yaptığı açıklamada yardımcı AI karakterlerin oldukça zeki olduğunu ve kesinlikle bir aptal gibi davranmayıp zor zamanlarda faydalarının büyük olduğunu belirtti.

Uncharted 4: A Thief's End bu yılın sonunda PlayStation 4'e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.
  • oyunun adı her ne kadar ''A Thief's End'' olsa da Yeni nesile bu derece güçlü bir makineye sadece tek uncharted cıkarmak büyük bir kayıp olur firma adına.
  • kına yakın
    @Source
    @FoReVers.
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    neye kına yakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

kına yakın
    @Source
    @FoReVers.

Haber paylaştım diye kınamı yakmam gerekiyor?
  • Source kullanıcısına yanıt
    haberi büyük bir haz ile paylaştıgına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

haberi büyük bir haz ile paylaştıgına eminim

Olumsuz bir haber paylaşınca böyle mi oluyor?
  • bu oyunun bu grafiklerle 60 fps cikmasi imkansiz. fakat biliyoruz ki naughty dog imkansizi hep basarmistir

merakla bekliyorum 30fps olsa bile cok guzel kitli bi 30fps ile bize gorsel solen yasatacagindan eminim

60fps icin grafiklerden kisilmasini istemem acikcasi.

bekliyoruz

• 30 fps yeterli 60 fps bu grafiklerle başarabiliyorlarsa zaten alien dan yardım alıyorlar derdim...
  • sırf bu oyun için bile ps4 alınır :D remastered farkı
  • Keşke 720p olup 60 fps olsaydı daha iyi olurdu. Çünkü 30 fps hareketli oyunlarda çok yetersiz geliyor. Millet çözünürlük manyağı olmuş , oyunlarda en önemli şey akışkanlıktır.

4k 10 fps oyunumu tercih edersiniz yoksa 1080p 30 fps oyunu mu tercih edersiniz ? Bu soru size herşeyin çözünürlük olmadığını ispatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Keşke 720p olup 60 fps olsaydı daha iyi olurdu. Çünkü 30 fps hareketli oyunlarda çok yetersiz geliyor. Millet çözünürlük manyağı olmuş , oyunlarda en önemli şey akışkanlıktır.

4k 10 fps oyunumu tercih edersiniz yoksa 1080p 30 fps oyunu mu tercih edersiniz ? Bu soru size herşeyin çözünürlük olmadığını ispatlar.

uncharted 1 2 3 30 fps idi

Gayet akıcıydı.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.