Bildirim
UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (66. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Listede var. 2015 yılında çıkması planlanan ama henüz tam tarihi belli olmayan oyunların arasında gözüküyor.
http://blog.us.playstation.com/2015/02/12/ps4-ps3-ps-vita-games-in-2015-the-big-list/ -
BSC'nin listesinde gözükmüyordu,yabancı sitelerede bakamadım meşgul olduğumdan,bu ay yeni gameplay gelecek demişti G.Informer çıkış tarihi yayınlandığında belli olur tahminimce -
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Sony'nin yayınladığı 2015 oyun listesinde Uncharted 4 yok,umarım ertelenmemiştir.
Normalde 2014 sonu çıkması gerekiyordu oyun,2016'ya kayarsa biz oyuncular için kötü bir son çeyrek yaşarız.
naughty dog 2 senede bir çıkarır oyun.
2005 ten beri bu boyle. yani bu sene kesin gelir uncharted -
Emin misin hocam Uncharted 3 1 Kasım 2011 çıkışlı,tabi Last of us'ı araya katarsak olabilir.
4 yıl oldu dile kolay fakat Uncharted'ı beklemekte işin ayrı güzelliği -
Valla E3 videosundan sonra gelen downgrade'den sonra ND'a bile güvenmiyorum oyun çıksın bakalım.Yine süper olacaktır ama oyunculara yalan video göstermemelilerdi. -
-
B.k var 5 kişi peş peşe alıntılamış. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.
Valla E3 videosundan sonra gelen downgrade'den sonra ND'a bile güvenmiyorum oyun çıksın bakalım.Yine süper olacaktır ama oyunculara yalan video göstermemelilerdi.
O videoda downgrade falan yoktu.Eğer gameplay in sonundaki cutscene e bir daha bakın.E3 le aynı kalitede.Ayrıca biri gece biri sabah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Drake'İn tipi neden değiştirilmiş. Yazıyorsa kusura bakmayın. -
-
Fotoğraf şahane gözüküyor.Artık ağır topların yavaş yavaş kendini göstermesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ağır top falan değil. Bildiğin meteor, kuyruklu yıldız... O neydi gız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Şubat 2015; 23:31:07 > -
Resimler harika görünüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞevketMarco
quote:
Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.
Valla E3 videosundan sonra gelen downgrade'den sonra ND'a bile güvenmiyorum oyun çıksın bakalım.Yine süper olacaktır ama oyunculara yalan video göstermemelilerdi.
O videoda downgrade falan yoktu.Eğer gameplay in sonundaki cutscene e bir daha bakın.E3 le aynı kalitede.Ayrıca biri gece biri sabah.
Abi kendinizi kandırmayın.Bal gibi downrage vardı hemde deli gibi.The order 1886 bile daha iyi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Emin misin hocam Uncharted 3 1 Kasım 2011 çıkışlı,tabi Last of us'ı araya katarsak olabilir.
4 yıl oldu dile kolay fakat Uncharted'ı beklemekte işin ayrı güzelliği
2007 uncharted
2009 uncharted 2
2011 uncharted 3
2013 last of us
2015 uncharted 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X