Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
301.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrı olarak satışa sunulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış Tarihi açıklandı 22 Ağustos, Ve yeni video geldi

• listeme eklendi oyun zamnında deluxe almıştım :)

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• Us psnde 40 usd, bizde 119 TL, böyle bir fiyatlama yaptıklarına göre dlcden daha kapsamlı ve uzun oynanışa sahip olacak anlaşılan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4 kaşif paketini alsak oyunu ücretsiz edinebiliyomuyuz ?
  • Uncharted 4'ü geçen sene satın aldım ama hala oynamadım. Ben de enteresan bir insanım

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Uncharted 4 kaşif paketini alsak oyunu ücretsiz edinebiliyomuyuz ?

Edinebiliyordun ama artık o hak bitmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss_06

listeme eklendi oyun zamnında deluxe almıştım :)

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Oyunun ismi Türkçe yerelleştirilmiş, Bu da Oyunda Türkçe Dublaj yada Türkçe Altyazı olacağının sinyallerini veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Uncharted 4 kaşif paketini alsak oyunu ücretsiz edinebiliyomuyuz ?

Edinebiliyordun ama artık o hak bitmiş olabilir.

Neyse 119 TL verip alıcaz artık yapacak bişey yok, zaten arada çokta fiyat farkı yok riske girmeye değmez haklısınız.
  • Stand Alone olacak mıydı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Stand Alone olacak mıydı bu ?

Evet hocam, Oyun kutuluda satılacak yani yeni bir oyun bu artık tamamiyle. Standalone DLC de değil başlı başına yeni bir oyun. Ayrıca Türkçe Dil desteği de resmi olarak onaylandı.
  • quote:

quote:

Oyunun ismi Türkçe yerelleştirilmiş, Bu da Oyunda Türkçe Dublaj yada Türkçe Altyazı olacağının sinyallerini veriyor.

ya zaten tüm oyunları türkçeleştirdiler bi vita versiyonu hariç zaten onuda oynamadım izlemiştim buda kesinlikle türkçe olur gibime geliyor :)

• quote:

quote:

quote:

ya zaten tüm oyunları türkçeleştirdiler bi vita versiyonu hariç zaten onuda oynamadım izlemiştim buda kesinlikle türkçe olur gibime geliyor :)

Türkçe geliyor oyun resmi olarak onaylandı.

• Arkadaşlar simdi bu yeni cikacak oyun dlc degil mi kac bolumden olusacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca bunu yaparlar zaten Turkce, s.izler , bunu cocuga ver o da cevirir yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Stand Alone olacak mıydı bu ?

Evet hocam, Oyun kutuluda satılacak yani yeni bir oyun bu artık tamamiyle. Standalone DLC de değil başlı başına yeni bir oyun. Ayrıca Türkçe Dil desteği de resmi olarak onaylandı.

İşte bu güzel teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe geliyor oyun resmi olarak onaylandı.

https://www.facebook.com/PlayStationTR/photos/a.156652341033143.31817.147692695262441/1541494132548950/?type=3&pnref=story

işte bu güzel bi haber süper oldu :)

• 21 YAŞINDAYIM 7 YAŞINDAN BERİ PLAYSTATİON SAHİBİYİM ŞUANA DEK OYNADIĞIM EN İYİ İKİNCİ OYUNDUR. 1 THE LAST OF US 2 UNCHARTED 4 3 BATTLEFİELD 3 4 UNCHARTED 3 TÜR.

TEREDDÜT ETMEDEN OYUNU ALIN 13. BÖLÜMDEYİM BÖLÜMLERİ BİTİRMEMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM RESMEN HER DELİĞE BAKIYORUM HER YERİ AYRI SANAT ESERİOYUNUN DÜNYADAN KOPARDI BUGUN BENİ GÜN BOYU TAM 10 SAAT OYNAMIŞIM DAHA 13 TEYİM 23 BÖLÜM FALAN SÜRÜYORMUŞ BENDE BİTİYOR DİYE ÜZÜLÜYORDUM SUPER OLDU BU DAHA VARRRRR :D

VE O ADA BÖLÜMÜ SANKİ MALDİVLERDE YÜRÜYORMUŞUM GİBİ OLDUM :d
  • Yeni bir güncelleme ve yine indirilemiyor uyarısı..1-2 saat uğraş sonucu 148 mb güncelleme indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 19 Nisan 2017; 0:29:41 >
  • Aynı hatayı alıyorum

• 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.