Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Depo da duruyor oyun, Sony dağıttığından her spotçuya ambargo koyuyor. 9 Mayıs akşam üstüne kadar satamazlar, gerçi ben 10'dan önce hayatta satamazlar diyorum.

en azından 9u sabahtan satmazlarsa bi esprisi yok 10u teknosalardan falan alırım taksitli arada 30lira var. Ama teknomarketlere gelirmi 10unda direk?

Hepsisonyden almak daha mantıklı ayın 9 unda kargoya verilecek 10 nunda elinde olur. 209 tl sanırım taksitlide alabilirsin

Bide sürpriz hediyemiz var yazmışlar sitemizden alanlara ama bakalım neymiş hediyeleri?

hocam 9unda kesin verirlermi kargoya bide kargocularla uğraşmak istemiyordum yetişmedi diyip ertesi güne bırakırlar bunlar yurtiçiyse zaten kesin böyle yapar..

bide nerde hediyemiz var yazıyor?

Ben telefonla görüştüm 9 mayıs ta kargoya verilcek demişlerdi şimdi sitelerinede yazmışlar.Benim istanbul da sorunum olmadı hepsisony ile kargo sorunum olmadı.Siz istanbul damısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Nathan'ın tabancayı tutuşu sadece bana mı garip geldi arkadaşlar ? ? Yani kolu biraz daha aşağıda olması gerekmiyor mu. Nerdeyse omuzu ile kafası aaynı hizada çok saçma göründü bana

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Aynen biraz daha asagida olmasi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

TechInsıder editörü:

'''Uncharted 4' is one of the most beautiful video games I've ever played''

''The characters and story are important, but in my opinion, "Uncharted 4" is one of the most visually stunning games I've ever played. Character models look extremely realistic, even in motion.''

http://www.techinsider.io/uncharted-4-photos-2016-5

kesinlikle Goty 2016 olacak ya, herkes inanılmaz diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

TechInsıder editörü:

''The characters and story are important, but in my opinion, "Uncharted 4" is one of the most visually stunning games I've ever played. Character models look extremely realistic, even in motion.''

çevre oyun hamuru gibi dememişler mi ya

• Yav tüm oyunlar gelir 1 haftadan once. AC ler Codlar. Bu oyunun mu gelmeyecegi tuttu spota. Ilk defa bir oyun icin heyecanlaniyorum

• Cd projekt sürpriz yapıp cyberpunk ı 2016 içinde çıkarmazlarsa goty garanti. Çıkarırlarsa da depişirler benden söylemesi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

TechInsıder editörü:

çevre oyun hamuru gibi dememişler mi ya

onu ancak oyun uzmanı ordinaryus doktor Mesut çevik hazretleri söyleyebilir. Çünkü o herşeyi en iyi bilendir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

şu review'a biraz göz ucuyla baktım. Abi her şeyi geçtim de. Toz bulutu gerçek zamanlı olarak güneş ışığını üzerinde yansıtıyor. Oha naughty dog oha.

Bu oyun herhangi bir oyun gerçekten değil. Çoğu algoritmayı firmalara yeniden yazdıracak cinsten. Ağlak pc fanboylarının çatıp durduğuna bakmayın kıskançlıklarından çatlıyorlar. Çoğu eminim ps4 alma arefesindedir.

Dünyanın net en iyi en güzel grafikli oyunu geliyor.

Pc ciler ağlamaklı şu an,3000 tl verdikleri gtx980ti ekran kartlarıyla bu grafik kalitesinde oyunu 2-3 seneye anca görürler.
  • Neogaf'da birisinin oyunu 19 saat sürmüş. Tabi çevreyi izleye izleye birde share butonunu çökerterek oynamıştır ama süre olarak çok iyi olduğu kesin

• Sızan yorumlar oyunun inanılmaz oldugu yönünde, meta puanı 96 lık uncharted 2 den yüksek olursa şaşırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10u gelsede indirsem

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Naughty dog un hiç bir oyunu kısa olmadı zaten. Unc 1,2,3 last of us. Hepsi dolu dolu ve kararında uzunluktaydı.

Uzunluktan kasıt şu olmasın. Bu oyun lineer yapıya sahip tps bir action. Emin ol bu süreler kararında. Ben çok oyun biliyorum sand box olup 50 saat vaadedip ilk 4 saatte sıkan. O yüzden 14-15 saat kararında ve iyi

• Oyunun açık bir şekilde downgrade yediği belli. Bence çok abartılıyor grafikler.He kötü mü değil tabi ki, ama naughty'den daha iyilerini beklerdik. Tomb raider bile daha iyi görünüyor bundan. Bir uncharted 2 etkisi yok, u4'te grafik olarak.

NOT: İRONİ DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 4 Mayıs 2016; 16:23:47 >
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Aynen yalnız lineer yapıda olmasına rağmen bu oyunda bu sefer daha fazla özgürlük ve geniş alan olduğu söyleniyor. Buda süreyi uzatan bir faktör tabi...

• Şu oyunun motoruyla bir Motorstorm 3 görebilseydik : (

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Şu oyunun motoruyla bir Motorstorm 3 görebilseydik : (

Ah ahh evolotion'da kapandı hayal oldu artık :(

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Oyunun açık bir şekilde downgrade yediği belli. Bence çok abartılıyor grafikler.He kötü mü değil tabi ki, ama naughty'den daha iyilerini beklerdik. Tomb raider bile daha iyi görünüyor bundan. Bir uncharted 2 etkisi yok, u4'te grafik olarak.

Hocam hiç ironi yapamıyorsun

Gerçek sanıyorlar sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Şu oyunun motoruyla bir Motorstorm 3 görebilseydik : (

Ah ahh evolotion'da kapandı hayal oldu artık :(

Codemaster ile birleşti bro belki daha iyisi gelir
  • Uc 4 ü deluxe almakla normal almak arasında çok fark var mı ? Multiplayer de dahil aralarında yaklaşık 30 tl var ne diyosunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Oyunun açık bir şekilde downgrade yediği belli. Bence çok abartılıyor grafikler.He kötü mü değil tabi ki, ama naughty'den daha iyilerini beklerdik. Tomb raider bile daha iyi görünüyor bundan. Bir uncharted 2 etkisi yok, u4'te grafik olarak.

Hocam hiç ironi yapamıyorsun

Gerçek sanıyorlar sonra

Vallahi ben gerçek sandım hatta uğur yazdıysa bunu oturup düşünmek gerekli diye yazacaktım

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.